Digidexo.com

Slik Cure Temporal Lobe Beslag

Skade, infeksjon, arrdannelse, blodkar misdannelse, slag, svulster eller genetiske forhold noen ganger skade tinninglappen (den delen av hjernen som knytter minner med sansene) og forårsake anfall, ifølge Mayo Clinic. Beslag oppstår når det elektriske signalering som normalt oppstår i hjernen blir forskjøvet. Tinnings beslag kan være vanskelig å styre, og en rekke forskjellige teknikker kan trenge å bli anvendt. Behandling avhenger i stor grad av hvordan temporallappene er berørt av anfall.

Bruksanvisning

Behandling Temporale Beslag

•  Oppsøk lege for å fastslå innholdet av anfallene dine. Symptomer på en tinninglappen anfall inkluderer å være uvitende eller forvirret om omgivelsene, stirrende, Smekke leppene, gjentatte munnbevegelser og merkelige bevegelser av fingrene som varer mellom et halvt minutt, og to minutter. Det kan være nødvendig å ta med et familiemedlem eller en annen person som har vært vitne til et anfall eller en rapport fra dem, som folk med tinninglappen anfall ofte ikke husker dem. Andre elementer av evalueringen kan omfatte nerve funksjon testing, blodprøver og flere bildeteknikker for å vurdere mulig skade på det berørte området av hjernen.

Bruk anti-beslag medisiner dersom de er foreskrevet til deg av legen din. For noen mennesker, disse vil gi minst delvis lindring av symptomer på tinninglappen anfall. Det er mer enn ti anbefalte anti-beslag medisiner for behandling av tinninglappen symptomer, og de oppfyller ulike individers behandlingsbehov, ifølge Mayo Clinic.

Diskuter kirurgi med legen din hvis anti-beslag medisiner ikke gir lindring fra tinninglappen anfall. Ifølge Mayo Clinic, til kirurgi fjerne det berørte området av tinninglappen er mulig hvis den ikke styre vitale prosesser og hvis kilden av beslagene er bare én del av hjernen. The Mayo Clinic rapporterer at kirurgi for å administrere tinninglappen anfall har en suksessrate på mellom 65 og 90 prosent.

Se vagus nerve stimulering med legen din. I denne prosedyren, ifølge Mayo Clinic, en elektrisk enhet som stimulerer vagus nerve i nakken er implantert i brystet for å gi lindring fra tinninglappen anfall.

Hint

  • Diskuter fruktbarhet valg med legen din når du er under behandling for tinninglappen anfall. Graviditet eller planlagt graviditet kan bety at du må endre anti-anfall medisiner diett. Bruk av prevensjon bør også vurderes når gjennomgår behandling for tinninglappen anfall slik at de to medisiner ikke samhandle negativt med hverandre, ifølge Mayo Clinic.