Digidexo.com

Bioidentical Hormone Therapy for Weight Loss

Å miste vekt er ikke lett å gjøre i de beste omstendigheter, men hvis din egen kropp fungerer mot deg på grunn av et hormon ubalanse, hvordan kan du vinne? Heldigvis har det medisinske fellesskapet innsett behovet for bioidentical hormonbehandling. Tradisjonelle hormonbehandling har støttet seg på syntetiske hormoner eller animalske hormoner. Disse er ikke alltid fullstendig assimilert i menneskekroppen, og kan også føre til problemer.

Behovet for Balance

Kroppen vår er laget for å fungere i en hårfin balanse. Hvis du har en mangel eller overflod av ett hormon, vil andre hormoner ikke være i stand til å bidra med sin del til din velvære. Hvis du har en masse problemer med å miste vekt, kan det være lurt å spørre legen din for å teste deg for flere hormoner for å se om du har en ubalanse.

Skjoldbruskkjertelen produserer hormoner mest kjent som T3 og T4. Disse påvirker hvordan du forbrenne kalorier du forbruker. Hvis du har lite disse hormonene, kan legen forskrive dem, eller du kan finne over-the-counter produkter som inneholder uttørket (frysetørket) skjoldbruskkjertelen.

Testosteron er et hormon som finnes i både menn og kvinner. Selv om det er vanligvis forbundet med forårsaker mannlige egenskaper, testosteron hjelper også kroppen brenne fett mer effektivt og hindrer fettlagring i magen. Menn og kvinner kan lider av en tilstand som kalles østrogen dominans som de blir eldre. Testosteronnivå og progesteron nivå kan avta, slik at østrogen for å være den dominerende hormonet av denne gruppen. Når dette skjer, kan du oppleve et mylder av ubehagelige symptomer, inkludert vektøkning og tretthet. Menn kan få en resept for testosteron fra legen sin. Kvinner er ofte foreskrevet progestin, som er et syntetisk progesteron. Et tryggere alternativ, og en som ikke krever resept, er progesteron krem. Dette er formulert fra plantekilder, og kroppen din syntetiserer det akkurat som din egen progesteron. Sørg for at du får et produkt som inneholder minst 20 mg USP progesteron per dose. Menn og kvinner kan bruke progesteron fordi det hjelper kroppen bestemmer seg for å bruke fett til energi.

Pregnenolon er også et hormon som både menn og kvinner kan ha nytte av. Det er laget av kolesterol, og det er forløperen til andre steroidhormoner: østrogen, testosteron, progesteron og DHEA. Det bidrar til å lindre stress, løfter humøret, forbedrer hukommelsen og hjernefunksjonen og øker testosteronnivået, noe som forbedrer stoffskifte. Pregnenolon tilskudd bør kun skje under legetilsyn på grunn av sin styrke.