Digidexo.com

Hvordan Wrap Quadriceps for senebetennelse

Quadriceps senebetennelse er en kneskade vanligvis forårsaket av en plutselig økning i intensitet eller varighet av en aktivitet. Symptomer omfatter smerter utretting leggen - spesielt rett over kneskålen - hevelse over kneskålen, morgen og kveld stivhet og varme følelse i området der firemannsrom møte kneet. Å helbrede det, må du slutte den aktiviteten som forårsaket det. Ifølge nettstedet bigkneepain.com, "Innpakning kneet i en ACE bandasje (elastisk bandasje) kan begrense hevelse og lindre smerte." Hvis posssible, holde beinet hevet og is det også.

Bruksanvisning

•  Få elastisk bandasje, som for eksempel et ess bandasje, å vikle kneet. Ace bandasje er tilgjengelig på nettet, i medisinske forsyne butikkene eller i de fleste apoteker.

Bruk én hånd, legg den ene enden av bandasje på kneet - et par inches under hoven area-- og holder på til bandasjen roll med den andre hånden. Pakk bandasjen to ganger under kneet, slik at den løse enden er sikker under lagene.

Hold innpakning flytte opp kneet. Hver wrap skal delvis dekke forrige wrap. Hovne området bør dekkes helt. Fortsett et par inches over hovne området. Målet med innpakning er å komprimere hovne området, så pakk bandasjen så mange ganger som nødvendig for at dette skal skje, men ikke så stramt at blodgjennomstrømningen er truet.

Fest bandasjen med klippet Ace bandasje burde ha kommet med eller bruke atletisk tape.

Tips og advarsler

  • Ikke sove med bandasje. Hvis legen din er enig, fjerne bandasjen i noen minutter i løpet av dagen i tillegg til å hjelpe blodgjennomstrømningen.