Digidexo.com

Hva kan forårsake rektal blødning under trening?

Du har kanskje hørt det gamle ordtaket om at når det kommer til trening, er ingen smerte ingen gevinst. Visse smerter og tilstander forårsaket av trening, for eksempel rektal blødning, er ubehagelig, men er lett å isolere årsaken til og lett å behandle. Her er noen ting du bør unngå for å unngå rektal blødning under og etter trening.

Hemorroider

Hvor mye vekt du bruker under en øvelse rutine, inkludert vekt skiftende i kroppen så vel som å bruke vekter i et treningsstudio, kan irritere venene i anal og rektal området, som kan forårsake blødninger. Blødning forårsaket av hemorroider som regel har en mørkere rød farge. Sikre riktig vekt skiftende teknikker og redusere mengder av vekter du bruker i treningsstudioet kan bidra til å hindre hemorroider indusert fra trener.

Løfte

Langs de samme linjene som vektfordeling, kan feilaktig løfteteknikk føre til hemorroider og river av sensitiv hud av anal og rektal regioner. Feil løfte inkluderer måten du løfte vekter, så vel som måten du løfter deg selv når du gjør øvelser som sit-ups, push-ups, og abdominal crunches uten hjelp av treningsutstyr.

Stramme klær

Iført trange klær, inkludert undertøy, joggebukse og utøve shorts, kan irritere den sarte huden i endetarmen, som fører til svak rektal blødning under og etter trening. Hvis du oppdager spor av blod i avføringen under en avføring, eller på toalettpapiret etter avføring når du nettopp ferdig med å trene, se på størrelsen på gym bukser og undertøy og øke størrelsen etter behov.

Kosttilskudd

Mange som trener regelmessig bruker ofte kosttilskudd slikt vitaminer og mineraler for å sikre at deres øvelse diett gir dem maksimal effekt. Mange naturlige kosttilskudd i disse noen ganger høypotent vitaminer og mineraler kan føre til forstoppelse. Anstrengende å ha avføring, som nesten alltid følger forstoppelse, kan føre til hemorroider, som blør fra endetarmen og utenfor anus. Pass på at du drikker nok væske og følge et riktig kosthold for å unngå å bli forstoppet. Hvis kosten metoder for behandling av forstoppelse ikke fungerer, kan det være lurt å vurdere å bruke avføringsmidler, klyster og stikkpiller for en kort sikt å avlaste forstoppelse.

Underliggende tilstander

Selv om trening kan bidra til å lindre symptomene på underliggende gastrointestinale tilstander som hemorroider, irritabel tarm syndrom, kolitt og Crohns sykdom, kan ekstremt kraftig mosjon føre til overdreven fakkel-ups av disse sykdommene, som ofte forårsaker rektal blødning. Kontrollere disse fordøyelsessykdommer slik du normalt ville mens du tar det lett på deg selv under ditt treningsprogram.

Behandlingstilbud

Bruk en hemorrhoid behandling krem ​​eller stikkpille etter hver avføring i noen dager for å behandle hevelse av årer som forårsaket blødningen. Bruk fuktig toalettpapir for å tørke etter avføring. Hvis blødningen ikke har stoppet på slutten av en uke, planlegge en avtale med legen din.