Digidexo.com

Taping teknikker for Runners Knee

Taping teknikker for Runners Knee


Du trenger ikke å være en løper å oppleve en tilstand som kalles runner kne eller chondromalacia av patella eller patellofemoral smertesyndrom, selv om denne tilstanden er ganske vanlig blant løpere. Når en person lider av runner kneet kan han hører en klikkelyd eller knaser lyden som kommer fra hans kneet når han bøyer eller retter sin etappe. Noen ganger smerten er verre når han går ned eller nedoverbakke. Du kan også oppleve en sliping og spratt følelse i kneet. Kneet kan hovne opp, og du kan føle smerte når du knele, sitte, knebøy, gå eller løpe. Smerten er bak kneskålen eller omgir kneskålen.

Kinesio Tape Teknikk nr 1

Kjøp Kinesio tape, som er stretchy. Hvis du kjøper den rosa tape, vil dette ha en avkjølende effekt på beinet. Blå tape vil varme beinet og bidra til å redusere betennelse. Svart Tapen er den sterkeste bånd. Klipp 4 inches av tape. Fjern baksiden fra den. Strekk tape, holder begge ender i hånden. Plasser tape over patellarsenen, som ligger rett under kneskålen. Følge det til dette stedet og glatte ut.

Kinesio Tape Teknikk nr 2

En annen måte å bruke Kinesio tape på løperens kne er å plassere kneet i en 90 graders vinkel. Nå delt båndet i sentrum ca 4 inches fra enden av båndet. Forankre tape på din midten av låret. Den delte enden av båndet bør være mot kneet. Kjør tape ned låret og deretter rundt kneet slik at midten av kneet er utsatt (ikke teipet). Tapen er delt slik at høyre side av båndet vil gå rundt på høyre side av kneet cap og resten går rundt på venstre side av kneet cap. Du kan plassere en annen stykke tape horisontalt under kneet cap på patellarsenen, som er rett under kneskålen.

Fordeler

Kinesio taping gir stabilitet og støtte til dine muskler og ledd. Tapen forstyrrer ikke omfanget av bevegelse eller blodsirkulasjonen. Kinesio tape kan benyttes for å behandle en skade og smerte, samt svelling (ødem), men det kan også brukes for å hindre skader, bemerker Kinesiotape.ca.

Kinesiology

Tapen heter Kinesio fordi den ble utformet basert på vitenskapen om kinesiologi, som anerkjenner at musklene kontrollere kroppstemperatur, lymfe strømmer og sirkulasjon samt bevegelse av kroppen. Når musklene ikke fungere riktig dette har en innvirkning på hele kroppen. Når du setter Kinesio tape over en muskel det hjelper musklene å slappe av mens du støtter muskelen. Smerte og betennelse blir redusert. Denne tilnærmingen til taping er forskjellig fra den tradisjonelle metoden der en joint ble pakket for støtte og stabilisering mens en person ble engasjert i en sportslig aktivitet. Den tradisjonelle tilnærming stanses strømmen av kroppsfluider.