Digidexo.com

Om Tilskudd til Skin Cancer Prevention

Hudkreft forebyggende tilskudd kommer fra private, bedrifter og offentlige kilder. Mange er tildelt for forskningsprosjekter for å lære mer om hudkreft eller forebygging. Andre tilskudd er gitt til programmer og organisasjoner som utdanner allmennheten om hvordan du kan forebygge hudkreft.

Det er flere måter å undersøke potensielle tilskudd. En av de beste er gjennom internett. Ditt lokale bibliotek er også en utmerket ressurs. Noen kan også ha guider spesifikt knyttet til å skrive tilskudd av alle slag.

Funksjon

Grants er midler som aldri trenger å bli tilbakebetalt. Disse midlene gjør det mulig mange ikke-for-profitt å utføre sine grunnleggende oppgave å forebygge hudkreft. Noen tilskudd er tilgjengelig for bestemte typer programmer som utdanner allmennheten om hudkreft og øke bevisstheten. Andre midler er tilgjengelige for forskning som vil bidra til å forebygge hudkreft ved å lære måter å hindre det på et vitenskapelig nivå. CDC gitt $ 475 000 i støtte til flere stater for hudkreft forebygging for ett år.

Time Frame

De fleste offentlige tilskudd har svært spesifikke frister for søknader og finansiering utbetaling. Disse fristene er måneder til et år fra hverandre. Mindre stiftelser har kortere tid mellom sine søknadsfrister og tildelingen av midler. Det finnes også tilskudd med rullende tidsfrister. Dette betyr at programmene er mottatt i løpet av året. Noen av disse tildelingene er også rulle med midler fordelt hele året. Andre har midler fordelt flere ganger i året.

Søknadsfristen og potensielle tildelingene er nøkkelen til de som søker om tilskudd, slik at de kan planlegge sine programmer og prosjekter basert på denne informasjonen. American Skin Foundation og SkinCancer.org begge har tidsfrister i oktober, for eksempel.

Typer

Offentlige tilskudd kan bli funnet fra det lokale til det nasjonale nivået. En av de beste stedene å starte din forskning er www.grants.gov.

Stiftelsen Center kan du også forskning stiftelser som sams oppdraget av hudkreft forebygging. Sørg for å bruke andre stikkord som kan gi organer som vil støtte din sak. Søk etter kreftforebygging generelt. Søk etter helseopplysning og deretter gjøre forslaget spesifikt om hudkreft forebygging. The Skin Cancer Foundation er også en ressurs for informasjon og potensiell finansiering.

Når forskning selskaper, prøve å tenke på bedrifter som vil vurdere hudkreft forebygging nøkkelen til deres egen misjon. For eksempel kan et selskap som selger solkrem gi tilskudd til hudkreft forebygging. The Rite Aid Foundation for eksempel gir helse og velvære tilskudd og har gitt støtte til hudkreft forebygging i det siste.

Misforståelse

Tilskudd er ikke en perfekt kilde til finansiering for en ikke-for-profit. De bør ikke anses som en måte å fikse bunnlinjen av en sviktende budsjett. Faktisk trenger finansiører ikke liker å tildele tilskudd til en stiftelse eller organisasjon som er sviktende. Et stipend beste funksjon er å betale for bestemte programmer eller prosjekter som ikke kunne oppnås uten utenfor finansiering. Selv om noen tilskudd ikke gi generell driftsstøtte, er de tilskudd som forekommer med mindre og mindre frekvens.

Betraktninger

Ofte organisasjonen donere midler ønsker å bli offentlig anerkjent for sin bevilgning award. Hvis du oppretter et forslag som inneholder reklame for programmet du insinuerer du øker potensialet i din stipendet blir finansiert.

Med hudkreft øker i posten tall i USA, finansiering for bevisstgjøring og forebygging er forventet å øke i tillegg.