Digidexo.com

Glukose kontroll kosthold

En glukosekontroll kosthold er noe mer enn et kosttilskudd tilnærming for å kontrollere nivået av sukker i blodet, oppnådd ved å manipulere karbohydratinntak for å oppnå ønsket resultat. Å holde blodsukkeret lav er en av nøklene til bærekraftig vekttap, fordi overdrevent forhøyede blodsukker kan føre til økt fettlagring, insulinresistens og med utviklingen av type 2 diabetes. Derfor, er en glukosekontrolldiett perfekt for dem som lider av eller som ønsker å unngå, disse betingelsene.

Kontrollerende Glukose

Kontrollere blodsukkeret ditt kosthold ved vier oppmerksomhet til både mengden og type karbohydrater som du forbruker. Karbohydrater er den type mat som er lettest omdannes til blodsukker, med raskere-fordøye karbohydrater forårsaker en større økning i blodsukkeret enn tregere-fordøye seg. Derfor er crux av en glukosekontroll diett for å slutte å spise fast-fordøye karbohydrater som sukker og raffinert mel og begrense deg til bare grønnsaker, frukt og helkorn (i prioritert rekkefølge, basert på deres gjennomsnittlige fordøyelsen tid). Når det er mulig, holde seg til noe mer enn fibrøs grønne grønnsaker som spinat, salat, agurk og brokkoli, da disse kan gi kroppen din med et vell av vitaminer og næringsstoffer med en nominell effekt på blodsukkeret. Andre kvalitet grønnsaker å vurdere omfatter sopp, kål og rødløk. For frukt, stokk med epler, sitrusfrukter, kirsebær, pærer og aprikoser. For korn, produkter laget av bygg, hvete og bokhvete er sunne valg. Resten av kostholdet ditt bør bestå av magert kjøtt fra sjømat, kylling og kalkun, sammen med sunne umettede fett fra nøtter, frø og oljer.

Tilskudd

Supplere din diett med kanel og fiskeolje til ytterligere modulere blodsukkernivået. Ifølge studier publisert i Diabetes Care i desember 2003 og oktober 1989, kan forbruket av både kanel og fiskeolje bidra til å ytterligere forbedre blodsukkernivået. Du bør sikte på å konsumere 05:59 gram kanel per dag (enten stenket på mat eller forbrukes rett fra beholderen) og fem til 10 gram fiskeolje tatt med måltider. Kjøpe høy kvalitet kanel og fiskeolje kosttilskudd for best resultat.