Digidexo.com

Forberedelse H & graviditet

Som en gravid kvinnes livmor øker i størrelse gjennom hele svangerskapet, trykket i hemorrhoidal årer øker. Trykket i disse årer er også større på grunn av den gravide kvinnes økt blodtilførsel. Den ekstra press på disse årene kan føre til hemorroider. Forberedelse H kan gi lindring for gravide kvinner som lider av hemorroider.

Salve

Forberedelse H salve gir lindring for den interne og eksterne svie, kløe og ubehag typisk for hemorroider. Salven strøk den eksterne området for å forhindre ytterligere irritasjon og krymper hovne hemorrhoidal vev. For internt bruk, fest applikatoren gitt og sett det inn i endetarmen. Forberedelse H salve kan brukes opp til fire ganger daglig.

Krem

Forberedelse H Cream med maksimal styrke Pain Relief er en jevn krem ​​formel som inneholder aloe. Da gjaldt det berørte området, det reduserer størrelsen på hemorrhoidal vev og lindrer smerte og ubehag. Denne kremen er ment for ekstern bruk, og for det nedre parti av endetarmen. Utmatingsemballasje cap er gitt for søknaden og skal bare settes inn halvveis inn i anus. Forberedelse H Anti-Itch Cream Hydrokortison 1 prosent gir maksimal styrke kløe lettelse. Begge kremer bør brukes ikke mer enn tre til fire ganger per dag.

Non-Greasy Gel

Forberedelse H Cooling Gel inneholder vitamin E og aloe, noe som gir kjøling lettelse for den smertefulle svie og kløe assosiert med hemorroider. Gelen Formelen er oljefri og ikke flekker og enkelt kan brukes opptil fire ganger daglig. I likhet med salve og kremer, Forberedelse H Cooling Gel reduserer hovne hemorrhoidal vev og lindrer ekstern ubehag.

Stikkpiller

Forberedelse H Stikkpiller kan gi natta lettelse for gravide kvinner som lider av hemorroider. Suppositoriene redusere interne hevelse og lindre symptomer som svie, kløe og ubehag. Selv Forberedelse H Stikkpiller er ment å lette hemorrhoidal symptomer om natten, kan de også brukes i løpet av dagen, opp til fire ganger per dag. Mens stikkpiller lette intern ubehag, kan du bruke en salve, krem ​​eller gel for ekstern lettelse.

Medicated Wipes

Forberedelse H medisinert Wipes er forsiktig nok til å bruke hver dag. De flushable Serviettene inneholder aloe å kjøle og berolige hemorrhoidal ubehag. Rens huden med Forberedelse H Medicated Wipes opp til seks ganger per dag for å redusere kløe og irritasjon.

Andre behandlinger

Bortsett fra å bruke Forberedelse H produkter, finnes det andre måter å redusere ubehag som følger med hemorroider. En 15-minutters varmt vannbad kan slappe av en gravid kvinnes muskler og lette kløe og brennende smerte. For hemorrhoidal trykkavlastning, kan gravide kvinner sitte på donut-formet puter.