Digidexo.com

Hva er behandlingen for Demodex Mites?

Hva er behandlingen for Demodex Mites?


Demodex midd er en gruppe mikroskopiske skadedyr som lever i pattedyr hår og pels, og er vanlig på både hunder og mennesker. Mens alle demodex er parasittiske, mange Demodex midd infestations er godartet i naturen og bare noen få skape problemer. Likevel er det noen hudsykdommer (oftest skabb og rosacea) som kan være forårsaket av Demodex midd. Heldigvis finnes det flere behandlingstilbud tilgjengelig for å eliminere disse skadedyr.

Styre Sebum i mennesker og dyr

Sebum (en olje laget av alle pattedyr) er en av de viktigste faktorene i å tiltrekke Demodex midd. Styre produksjonen og vaske av overflødig talg er egentlig i å forebygge eller behandle demodex angrep. Mange sjampoer har sterke kjemikalier som kan forstyrre pH-balansen i hår og hud, som fører til en overproduksjon av talg. Bruke en harmløs helt naturlig hårpleie produkt kan bevare din pH-balanse og forhindre Demodex angrep. Også ved hjelp av en helt naturlig antibakteriell såpe kan hjelpe løsne hold for demodex midd i de innledende stadier av angrep og stoppe dem fra å få fotfeste. Disse metodene er effektive i både mennesker og hunder når regelmessig praktisert.

Sea Buckthorn (Tindved)

Den essensielle olje av denne planten har blitt testet av dermatologiske forskere ved University of California San Diego som en behandling for demodex midd angrep i menneskehår. Ifølge Jash Botanicals.com tindved olje er "spioneringen som har anti-inflammatoriske egenskaper samt generell nærende, revitaliserende og styrkende tiltak, i tillegg til å være i stand til å effektivt tørke ut Demodex folliculorum skjerv." Denne oljen er distribuert som en olje skjær og brukes ved å bruke oljen direkte til hodebunnen sammen med kaldt vann. En pille er også tilgjengelig for kjøp, og enten produktet kan kjøpes på nettet eller i helse-butikker.

Goodwinol

For seriøs lokalisert angrep av hunder, kan gni Goodwinol salve bevise den mest effektive behandlingen. Goodwinol salve er en kraftig parasiticide som bør bare brukes etter konsultasjon med en veterinær profesjonell. Bruk Goodwinol ved å gni den på små områder hvor Demodex midd er mest konsentrert (vanligvis der skabb er mest utbredt.) Denne behandlingen er ikke godkjent for bruk på katter.

Rotenon Shampoo

Denne behandlingen, for bruk på hunder og katter, vil avlaste hudirritasjon samt drepe midd infesting dyret strøk. For å bruke rotenon shampoo, påfør 1 til 2 gram mens bading kjæledyr, la virke i 10 minutter, og skyll grundig. Denne metoden bør gjentas ukentlig inntil smitten forsvinner.