Digidexo.com

Hvordan bli kvitt av trådformede Vorter

Hvordan bli kvitt av trådformede Vorter


En filiform vorte er en vanlig type av vorte forårsaket av kontakt med HPV (human papillomavirus). Trådformede vorter er ofte lang og slank. Trådformede vorter kan vises hvor som helst på kroppen, men de forekommer ofte i ansiktet og nakken, noe som gjør fjerne dem mer av en utfordring. Det er flere behandlinger for å bli kvitt trådformede vorter, både hjemme rettsmidler og medisinsk kontor behandlinger. Hvis filiform vorte er på forsiden, må du være forsiktig med hvilke hjem middel du bruker, så mange produkter og urter kan føre til svie eller hudirritasjon.

Bruksanvisning

Hjem behandling for trådformede Vorter

•  Vask en frisk, rå potet. En fersk potet fra en bondens marked eller hagen din ville være ideelt. Imidlertid vil en potet frisk fra det lokale supermarkedet gjøre hvis nødvendig. Den kalium og andre næringsstoffer i poteten absorberer inn i huden og virker mot HPV.

Skjær poteter i tynne, små biter, men stort nok til å dekke vorte.

Plasser litt vaselin på huden rundt vorten, men ikke på vorte selv. Dette vil beskytte den friske huden fra mulig irritasjon av behandlingen.

Gni overflaten av vorte med en neglefil som er disponibel. Dette vil bidra til overflatearealet av det vorte godta behandling med mindre motstand.

Påfør potet brikke til vorte, og fest på plass med et plaster. La på over natten. Gjenta denne behandling i 7 til 10 dager eller inntil det vorte faller av.

Hint

  • Vorter kan spre seg til andre deler av kroppen, samt til andre mennesker. Unngå tett fysisk kontakt før vorten har forsvunnet. Vurdere alternativene for frysing eller brenning av vorten. Spør din lege om behandling som innebærer å fjerne vorten ved å fryse med en kjemisk forbindelse, vanligvis flytende nitrogen. Legen din kan også brenne eller skjære vorte av. Problemet med de to sistnevnte behandlinger er sjansen for arrdannelse, noe som er et problem hvis det vorte er i en fremstående område på ansiktet.
  • Rene håndklær og elementer som har kommet i direkte kontakt med vorte med veldig varmt såpevann. Dette vil bidra til å hindre overføring av HPV.