Digidexo.com

Hvordan behandle Night svette med Natural hjem rettsmidler

Hvordan behandle Night svette med Natural hjem rettsmidler


Unntatt i tilfeller av smittsom sykdom, nattesvette er et vanlig symptom på overgangsalder. Nye studier viser at nattesvette er også et symptom på Ufrivillig (mannlige overgangsalderen). Langvarig nattesvette føre til søvnmangel og frustrasjon. Som kvinner vende seg bort fra hormonbehandling, mange søker urte rettsmidler for nattesvette.

Bruksanvisning

avlaste nattesvette med salvie. Sage er en vanlig urtemedisin for nattesvette. Vitenskapelige studier har funnet at salvie reduserer nightsweats med over 50%.

Reduser nattesvette med lakris rot. Lakris rot inneholder glycyrrhizin, som har blitt brukt til å behandle kvinnelige lidelser i mange år. Menopause er preget av et fall i østrogennivået. Det antas at lakris inneholder milde østrogen egenskaper og derfor lindrer symptomer på overgangsalder.

lindre nattesvette med klaseormedrue. Klaseormedrue er en nordamerikansk urt i buttercup familien. Både innfødte amerikanere og bosettere brukte urten til å behandle kvinnelig ubehag. En fersk studie opprettholder det faktum at klaseormedrue lindrer symptomer på nattesvette fordi den inneholder planteøstrogen.

Ease nattesvette med dong quai å lindre nattesvette. Dong quai er en kinesisk urt som fungerer på samme måte som klaseormedrue, ved at den gir anlegget østrogen, og lindrer symptomer på overgangsalder, som nattesvette.

avlaste effekten av natt seter med macafem. Macafem rot er dyrket i den høye Andes platåer av Peru. I motsetning til klaseormedrue og dong quai, produserer macafem phytoestrogen urter, som gir næring de kvinnelige kjertler, slik at de produserer sin egen østrogen. Dette blir ansett som mer naturlig enn planteøstrogenpreparater. Resultatet er imidlertid lik. Det lindrer stress og utmattelse av nattesvette.