Digidexo.com

Lung Cancer Med Omfattende metastatisk sykdom

Lungekreft ofte sprer seg (metastasizes) til andre organer i kroppen. Noen av tegnene på spredning lungekreft er smerter, kvalme og hodepine. Det kan være andre symptomer avhengig av hvilke organ er blitt plaget med malignitet. Ifølge Mayo Clinic når metastase er isolert visse behandlinger kan være fordelaktig, men i de fleste tilfeller, er det terapeutiske målet for metastasering for å minske dets tegn og symptomer.

Metastasized Cancer

The American Cancer Society sier hvilken type kreft og hvor det stammer ofte bestemmer hvor den vil spre seg. Når kreftceller deler seg og flytte til nye områder de danner en ny svulst i et annet organ. Denne nye tumor kalles en metastatisk svulst.

Hvorfor Kreftceller Spre

Når kreften sprer seg til andre organer det er et resultat av genetiske forandringer i cellene som forskere er bare begynnelsen for å skille og forstå. ACS sier Someday disse genetiske endringene vil bidra til å oppdage om en person kreft er den typen som vil spre seg til andre organer.

Omfattende Stage Lung Cancer

I omfattende stadium lungekreft, har den ondartede sykdom spredd utover brystet til andre deler av kroppen. Organene oftest påvirket er det motsatte lunge, hjerne, bein, lever og binyrer.

Behandling for Metastastic Cancer

The National Cancer Institute (NCI) sier når lungekreft har spredning det kan bli behandlet med kjemoterapi, strålebehandling, kirurgi eller en kombinasjon. Den nøyaktige behandlingsplan vil avhenge av alder på pasienten og hans eller generell helse, tidligere terapi og størrelsen og plasseringen av metastase.

Behandling Forskning for metastatisk kreft

NCI sponser pågående kliniske studier av potensielle nye kreftbehandlinger med kreftpasienter, medisinske skoler, universiteter og kreft sentre over hele USA. Lungekreftpasienter som er interessert i å delta i en klinisk studie bør rådføre seg med sin lege. Behandlingene studert i rettssaken innstilling garanterer ikke en kur, men forskningen kan hjelpe leger bedre forstå hvordan å behandle lungekreft i tiden som kommer.

Støttende Care

Når behandling for metastastic lungekreft tilbyr lite håp for å bli frisk, kan legen din foreslå at du ender utmattende behandlinger som tar sikte på å stoppe videre vekst av kreft, og i stedet velge støttebehandling.

Medfølende behandling gir en mulighet til å ha en høyere kvalitet slutten av livet uten lidelse de ubehagelige bivirkninger av behandlingen.

Prognose

Dessverre, er lungekreft vanligvis dødelig. Ifølge Mayo Clinic, nesten 60 prosent av personer med lungekreft dør innen ett år etter diagnose. Når lungekreft er fanget tidlig, er det større sjanse for å gjøre en full gjenoppretting,