Digidexo.com

Hvordan Screen for Childhood Depresjon

Bare en lege eller psykisk helsearbeider kan diagnostisere depresjon hos barnet ditt; Men det finnes måter å sile hjemme hvis barnet viser tegn på depresjon. Depresjon er svært sjelden med barn under seks år gammel. Tester er kun tilgjengelig for barn 7 år og oppover. Vær oppmerksom på at de fysiske symptomer på depresjon (søvnløshet, tretthet, smerte, etc.) ofte vises først, og språkvansker ofte gjør det vanskelig å vurdere følelser nøyaktig.

Bruksanvisning

Lær symptomene på depresjon hos barn. The American Academy of Family Physicians (aafp) viser følgende symptomer som bevis på at et barn bør screenes av en profesjonell: antisosial atferd, redusert sosial ytelse, tilbaketrekning fra sosiale aktiviteter, merkbar vektøkning eller tap, rusmisbruk, aggresjon og irritabilitet . Hvis barnet ditt er merkbart opplever to eller flere av disse symptomene, sette opp en avtale med familien din lege umiddelbart.

Acquire ressurser. Selv screening materiale er tilgjengelig online og på bokhandler. Pediatric Symptomer Sjekkliste er en tilgjengelig verktøy for foreldre å skjerme barn for psykososiale problemer, inkludert depresjon. Den inneholder 35 spørsmål og kan hjelpe deg å forstå om ytterligere vurdering er nødvendig. Sjekklister som er spesifikke for barns depresjon er tilgjengelig for kjøp, som for eksempel Reynolds Child Depression Scale og Barnas Depression Inventory. Disse ressursene er skrevet på en første-klasse lesing nivå, slik at de er tilgjengelige for små barn.

Be om tilbakemeldinger fra dem som tilbringer en betydelig mengde tid med barnet ditt. Lærere, rådgivere, trenere, barnevakter, besteforeldre og andre barn kan gi verdifull tilbakemelding om atferd som du ikke kan være vitne.

Se etter tegn på depresjon i familien din historie. Pasienter som er diagnostisert med alvorlig depresjon i løpet av barndommen har ofte et familiemedlem som har lidd samme diagnose. Ungdom er mindre sannsynlighet for å ha en familie sammenheng.

Snakk med barnet ditt om hennes følelser. Følelser er ofte vanskelig for barn å formidle. Få i vane med å diskutere hvordan en hendelse eller situasjon gjort barnet føler (dvs. ved leggetid hver kveld, oppsummering av dagens hendelser og oppmuntre ditt barn til å bruke følelse ord som "trist", "sint", "frustrert", eller "irritert").

Har barnet utfører en av sjekklister du forsket i trinn 2. Test svar vil indikere hvorvidt ytterligere evaluering er nødvendig. I så fall sette opp en avtale med familien din lege og ta testen med deg.

Hint

  • Depresjon, både voksne og barn, er svært vanskelig å diagnostisere. Når du er i tvil, gjør en avtale med familien din lege for å diskutere dine mistanker.