Digidexo.com

Hva er årsakene til kronisk hodepine?

Hva er årsakene til kronisk hodepine?


Alle har hatt minst en hodepine i sitt liv. Hodepine kan være mild, vedvarende eller alvorlig. De kan redusere din livskvalitet eller tvinge deg til å slutte å jobbe. Det er mange årsaker til kronisk hodepine, og noen av dem er mer alvorlige enn andre.

Neck Pain

Mange mennesker som lider av kronisk hodepine rapportere en smerte i nakken deres. Nakkesmertene noen ganger fører til hodepine. Denne smerten kommer fra svært stramme muskler i nakken og skuldrene. Det kan også være forårsaket av klemte nerver. Noen mennesker synes det er lite hjelp fra denne stramheten når det skjer og stole på hyppige besøk til massasje terapeuter eller muskelavslappende å kontrollere problemet. Denne typen nakkesmerter kan forårsake mild, tilbakevendende hodepine eller mer alvorlige migrene som kan være ødeleggende.

Smertestillende medikamenter

Kronisk hodepine kan også være forårsaket når en person tar for mye smertestillende medikamenter. The Mayo Clinic rapporterer at selv folk som tar for mye over-the-counter smertestillende medikamenter kan betale en pris. Dette er ofte sett i migrenepasienter som har tatt akuttsmertestillende medikamenter for å lindre smerten. Som et resultat, kan en person oppleve rebound hodepine som kan være ganske ubehagelig. Dette fører til en syklus der en person forsøker å kvitte seg med en hodepine, men faktisk fører til ekstra de oppstår.

Brain Injury

Hjerneskader oppstår når en person har en ulykke eller falle og lider et slag mot hodet. Å vite når en hjerneskade har oppstått kan være vanskelig. Personen kan bare tenke at de har dunket hodet og kan ikke søke behandling. Skaden kan rett og slett være kamuflert og kan være mye mer alvorlig enn antatt. Når en hjerneskade inntreffer, kan blodet begynner å fylle opp rommet mellom hjernen og hjerneskallen. Dette kan legge press på hjernen og forårsake hjerneskade. Det er viktig å få medisinsk hjelp så snart som mulig når en hjerneskade oppstår.

Brain Tumor

En hjernesvulst er en masse i hjernen og kan være godartet (ikke-kreft) eller ondartet (kreft). Hjernesvulster ofte føre til smertefull hodepine fordi som massene vokser de legger press på hjernen. De hodepine forårsaket av hjernesvulster kan forårsake tordenbrak hodepine. Dette er hodepine som kommer plutselig og forårsake betydelig smerte.

Infeksjoner

Infeksjoner som encefalitt og meningitt forårsake alvorlig hodepine. Disse sykdommene forårsaker betennelse i hjernen som resulterer i hjernen hevelse. Som hjernen sveller den presser mot hodeskallen og forårsaker hodepine. Disse hodepine er så alvorlig at mange folk beskriver dem som den verste av sitt liv. Disse infeksjonene krever akutt intervensjon. Hvis venstre ubehandlet de kan føre til permanent skade eller død.