Digidexo.com

Hva skjer hvis du gjør ikke muskulær utholdenhet?

Hva skjer hvis du gjør ikke muskulær utholdenhet?


Konsekvensene av ikke å trene musklene og bor fysisk form vil variere avhengig av vedkommende. Genetikk, familiehistorie og nøyaktig hvor lite muskulær utholdenhet du gjør vil avgjøre alvorlighetsgraden av helsemessige konsekvenser.

Muskelatrofi

For ekstremt inert, er det mulig at muskelatrofi vil begynne å sette inn, en prosess som musklene i kroppen begynner å kaste bort fra under-bruk. Kroppen vår reagerer på ytre stimuli; personer løfte vekter, og deres muskler styrke slik at de kan ta trykket. Hvis folk gjør ingen trening overhodet, deres muskler, viser seg å være unødvendige, vil dermed avta.

Fedme

Fedme er muligens den mest overveldende helse problemet verden står overfor i dag, og en mangel på muskulær utholdenhet øvelsen er en av de viktigste årsakene. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, nesten en tredjedel av alle amerikanere eldre enn 20 er overvektige.

Cardiac helse og forventet levealder

Ifølge en rekke allment aksepterte akademiske studier, de som trener er langt mindre sannsynlighet for å bli offer for hjerte-eller hjertesykdommer enn de som ikke trener. Opprettholde fitness kan også forbedre levealder.