Digidexo.com

Medisiner som forårsaker leddsmerter

Noen medisiner kan forårsake leddsmerter samt behandle forholdene de er laget for. Selv om ikke alle pasienter opplever leddsmerter, har noen reseptbelagte legemidler vært knyttet til denne bivirkningen.

Advair Diskus

Advair Diskus er en muntlig inhalator brukes til å kontrollere astma og kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS). Ifølge WrongDiagnosis.com, har denne medisinen vært knyttet til muskel og leddsmerter i sine brukere.

Escitalopram

Escitalopram (merkenavn Lexapro) er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI) som brukes til å behandle depresjon. Ifølge eMedExpert.com, bruk av Lexapro oral løsning eller tabletter ofte resulterer i leddsmerter.

Gabapentin

Gabapentin (Neurontin) er et stoff som foreskrevet for beslag i epileptikere og andre forhold. Dette stoffet kan føre til hyppige leddsmerter i de som tar medisiner, ifølge eMedExpert.com.

Effexor XR

Effexor XR er den utvidede versjonen av venlafaksin-hydroklorid, ifølge Helalthsquare.com, og brukes til å behandle angstlidelse, sosial angstlidelse og depresjon. Ifølge eMedExepert.com, er Effexor XR forbundet med leddsmerter.

Topiramat

Topiramat (topiramat) er et anti-konvulsiv brukes i behandling av anfall og for å hindre migrene hodepine. Ifølge eMedExpert.com, bruken av dette stoffet ofte er forbundet med leddsmerter.