Digidexo.com

Bøker om fargeblindhet

Bøker om fargeblindhet


Fargeblindhet er en visjon defekt som hemmer din evne til å identifisere visse farger. De fleste tilfeller innebære problemer med å skille rødt og grønt eller blått og gult. Din mangel Typen bestemmer hvilke farger du er i stand til å oppdage. Lese bøker om fargeblindhet kan gi deg et glimt av en fargeblind person verden og gi mer informasjon om årsakene og virkningene av denne tilstanden.

Medisinsk

Fagfolk og eksperter skrive bøker som forklarer fargeblindhet fra et medisinsk perspektiv. International Center for uførhet ressurser på Internett viser Jennifer Birch er "Diagnose av Defekt Colour Vision", som gir informasjon om fargemangel og hvordan det er testet. Den drøfter hvordan leger anvendt vitenskapelige teorier til virkelige historiske tilfeller.

Generelt Reading

Lesere som er interessert i å forstå fargeblindhet kan lese "Coping med fargeblindhet" av Odeda Rosenthal og Robert H. Phillips. Denne boken humanizes medisinske fakta ved å forklare dem gjennom personlige opplevelser av ulike case-studier. Den generelle befolkningen kan lese denne boken uten problemer, men det kan også være nyttig for øyeleger.

Teen / Ungdom

Unge lesere kan lære om fargeblindhet gjennom Arlene Evans '"Color er i Eye of the Beholder." Ment som en praktisk guide, forklarer denne boken årsakene til synsforstyrrelse og hvordan det kan behandles. Du kan få nyttige tips om hvordan å overleve i en verden som er avhengig av farger, inkludert på arbeidsplassen.

Akademisk

For forskere, studenter og akademikere, "Fargeblindhet - En medisinsk ordbok, Bibliografi, og Annotated Research Guide til Internett-referanser" fra Helse Publica Icon Health Publications kan være et nyttig verktøy. Den 3-i-1 Boken inneholder definisjoner av begreper knyttet til fargeblindhet og referanselister av bøker og internettkilder som gir pålitelig og relevant informasjon. Den er ment som en følgesvenn for seriøse studier, så tilfeldige lesere bør se andre steder for lett lesing.

Realistisk Fiction

Lesere ute etter underholdning kan nyte Jonathan Santlofer er "Color Blind:. A Novel of Suspense" I denne fiction roman, en av hovedpersonene er fargeblinde. Plottet handler om jakten på en seriemorder, men fargeblindhet spiller en viktig rolle.

Fantasy Novel

For en ut-av-denne-verden-opplevelse, "Shades of Grey: A Novel" av Jasper Fforde presenterer en futuristisk dystopi hvor fargeblindhet er utbredt og sosiale klasser er basert på evnen til å oppfatte farger. Denne fantasyroman fra en bestselgende forfatter gir et unikt perspektiv på hvordan farger mangel kan påvirke folks liv.