Digidexo.com

Hvordan Undertrykk Passing Gas

Hvordan Undertrykk Passing Gas


Studier tyder på at alle menn og kvinner passere den samme mengden av gass i løpet av hver 24 timers periode. Så hvis du føler at du holder den i, eller at du aldri fart, sjansene er gode for at du lar det hele ut i søvne.

Hvordan Undertrykk Passing Gas

Hold gassen inn hvis du er i det offentlige og gass passerer ville bli lagt merke til. Holder gass i er ikke farlig, selv om det kan føre til at noen ubehag. Hvis du ikke tillater gassen å passere, reiser det tilbake opp i tarmen og kommer ut senere.

Len deg tilbake litt på midjen din og stram ryggmuskulaturen. Samtidig, stramme musklene i magen, rumpe og lår.

Stram lukkemuskelen mens du fremdeles holder de andre musklene stramt. Ta noen grunne åndedrag.

Slipp alle dine muskler langsomt og la kroppen din til å slappe av. Hvis du fortsatt føler at du kommer til å passere gass, stramme musklene igjen på samme måte. Slipp musklene dine for å se om trangen har passert.

La gassen å passere neste gang den returnerer etter å unnskylde deg selv og gå på toalettet hvor du kan passere gass i privat.

Hint

  • Magekramper kan være forårsaket av innestengt gass hvis du ikke lar det passere. Lå på magen med en pute under magen for å hjelpe gassen bevege seg rundt og komme ut når du er klar til å slippe den.
  • Putting en varmepute på magen kan også bidra til å passere fanget gass.
  • Matvarer som har svovel i dem, slik som kjøtt, egg og blomkål skjema metangass og forårsake farts som lukter mer.