Digidexo.com

Hvordan bli kvitt slim i urinen

Når kroppen utfører ikke som er forventet, kan det være et tegn på problemer og problemer med sine indre arbeid. Slim i urinen kan være et symptom på problemer innenfor ekskretorisk system, reproduktive system, og eller immunsystemet. Urin slim kan være et tegn på infeksjon i urinveiene, Cystitus eller sten.

Hvordan bli kvitt slim i urinen

•  Bestem hvor mye slim blir produsert. Når du analyserer eventuelle helsemessige uregelmessigheter, ta nøyaktige oppmerksom på hva som går galt. Skriv ned hvis slimet er farget eller klar. Legg merke til om det har en lukt eller ingen lukt i det hele tatt. Legg merke til tykkelsen av mucus, og hvis det er en kontinuerlig strøm eller klatter som vises i urinstrømmen.

opprettholde høye nivåer av væskeinntak daglig. Vann er kroppens naturlige væske ressurs. Ved å øke vanninntaket, kan kroppen produserer mer urin og forsøke å spyle eventuelle infeksjoner eller fremmedlegemer ut av blæren og urinveiene. Vann hjelper også kroppen kjøre sitt immunsystem og generell helse. Holde vanninntaket høyt, kan bidra til å bekjempe eventuelle interne infeksjoner. Det anbefalte nivået er 2000 ml. daglig.

Hold hygiene en prioritet. Bor rent og holde lysken opprettholdes er et stort skritt mot å bli kvitt slim i urinen. Sørg for å rengjøre grundig kjønnsorganene etter vannlating. Vær sikker på å tillate området for å "puste" gjennom bomull undertøy. Bruk våtservietter ofte. Urinveisinfeksjoner trives på fuktig og varmt miljø undertøy kan produsere.

Hvis sex er et must, sørg for beskyttelse er brukt. Samleie kan forverre en infeksjon spesielt hvis sex er ubeskyttet. Ubeskyttet sex kan passere slim eller kilde smitte til en partner under samleie og utløsning. Plus, kan ubeskyttet sex irritere underlivet og de områdene hvor en infeksjon kan være trivelige. Ingen sex er foreslått. Men hvis det er et must, vurdere iført en kondom eller ved hjelp av en membran.

Legg frukt og fruktjuicer til dietten. Frukt og fruktjuicer kan legge vitaminer til en kropp som det avtaler med hva infeksjon eller tilstand kan være årsaken til slim i urinen. Tenk appelsiner og tranebærjuice. Appelsiner er høy kilder til vitamin C, og tranebærjuice bistår i å fjerne infeksjoner fra urinveiene.

Kontakt lege. Hvis slimet vedvarer eller forverres, bør du vurdere å konsultere lege for å bli kvitt slim i urinen. Dette kan være et tegn på en dyp infeksjon eller medisinsk tilstand som kan forverres over tid. Hvis det å ha barn er en vurdering, straks oppsøke lege for å sikre at det ikke er noen trusler mot den reproduktive faktorer i kroppen.

Hint

  • Drikk store mengder vann daglig.
  • Unngå sex hvis mulig. Ikke overse problem hvis slim i urinen forverres. Dette kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand og bør behandles av lege.