Digidexo.com

Lærevansker Games

Lærevansker Games


Det er 15 millioner barn, tenåringer og voksne med lærevansker i USA. Lærevansker er "nevrologiske lidelser som kan gjøre det vanskelig å tilegne seg visse akademiske og sosiale ferdigheter," ifølge National Center for Learning Disabilities (NCLD), beskriver Begrepet en person som er på minst gjennomsnittlig intelligens, men ofte av uforklarlige grunner, har problemer med å motta, bearbeiding, lagring og reagere på informasjon. Hvis du er barn eller student læring deaktivert, kan du dra nytte av visse online spill.

Math Mahjong

Do2Learn.com har en vri på den gamle kinesiske flis spillet Mahjong. Math Mahjong kan hjelpe deg å øve addisjon og subtraksjon. Spillet viser en rekke overtrukket fliser, hver med en enkel matematisk ligning som for eksempel fire pluss to, eller syv minus tre. Fjerne par av brikker som alle samme nummer. Når du klikker matchende par, vil de forsvinne fra brettet. Du vil også ha å matche bilder av mat og andre elementer. Holde klikke til du har ryddet i styret. Hvis du trenger hjelp, klikk på Hint. Du kan også justere vanskelighetsgraden.

Gus og Inky sin Underwater Adventure

På Få klar til å lese nettsiden, bli med eventyrene til Gus Bunny og hans venn Inky blekkspruten. Gus og Inky sin Underwater Adventure har en rekke spill med tegneserie scener før hver utfordring. Spillene lærer lesing, staving og uttale ferdigheter. I det sammensatte ordet spillet, for eksempel, får du se bilder av en kopp og en kake. Velg riktig sammensatte ord fra et utvalg av bildene, i dette tilfellet "cupcake." Et lydspor uttaler hvert ord. I lasso roundup spillet, blir du bedt om å klikke på ord som alle begynner med samme bokstav. Klikk på riktig ord og en cowboy lasso og innhegninger ordet. Klikk på feil ord og en hai kommer ut og spiser den. Mange av spillene involverer bokstavlyder, så pass på datamaskinens volum er på.

Word Search

Den Leicestershire Dyslexia Association nettsted har en rekke online lesing og matematikk spill. Hvis du har en visuell lærevansker som for eksempel dysleksi, prøv ordet søk puslespillet. Velg hvilken oppgave du ønsker fra en drop-down menyen. Spillet viser et ord virvar med målrette ord oppført sammen. Finne målet ord og dobbeltklikk på hver bokstav i ordet. Når du er ferdig, klikk "Velg ord" og en hake vises hvis du er riktig. Ord kan være horisontale, vertikale, diagonale eller bakover.