Digidexo.com

Kosthold for å redusere østrogen for brystkreft

Brystkreft trives i et østrogen-rikt miljø, noe som er grunnen til at mange behandlingsregimer utnytte SERM (selektive østrogenreseptormodulatorer), som hindrer østrogen molekyler fester seg til brystvevet. I tillegg til å utnytte konvensjonelle behandlinger som dette, kan innføring av en anti-østrogen kosthold bidra til å redusere østrogennivået, hjelpe i kampen mot brystkreft.

Østrogen og matdepartementet

Forstår at mange av maten du spiser på en jevnlig basis fremme produksjon av overflødig østrogen. Kjemikalier som brukes som tilsetningsstoffer i mat inneholder ofte xenoestrogens, som er menneskeskapte forbindelser som etterligner effekten av østrogen i kroppen din, forsterke sin effekt. Ifølge Dr. John K. Williams, Ph.D., en ekspert på Paleolithic ernæring, oppvarming plastbeholdere (som mikrobølgeovnen, matvarer) kan også gi ut xenoestrogens inn ditt måltid. Så problemet er ikke bare hva du spiser, men hvordan du spiser det.

Anti-Østrogen Diet

Konsumere en diett som naturlig og hormon-fri som mulig for å naturlig redusere østrogennivået. Dette betyr forbruker en diett rik på naturlige matvarer, som for eksempel organisk gress-matet biff og kylling, villfanget sjømat, økologisk frukt og grønnsaker, og andre naturlige elementer som bønner, nøtter og frø. Unngå enhver forbruket av bearbeidede matvarer, alkohol, sukkerholdige varer, eller raffinert mel mens du ser for å redusere østrogennivået.

For å beholde kosttilskudd balansen mens på en anti-østrogen diett, bør hvert måltid inneholde en frukt, en grønnsak, en mager proteinkilde, og en naturlig kilde til sunne, umettede fett som mandler eller olivenolje. I tillegg utnytte kraften i cruciferous grønnsaker som brokkoli og blomkål, som disse forbindelsene er rike på et stoff som heter diindolylmethane (DIM), som naturlig senker østrogen. Minst to porsjoner en dag med cruciferous grønnsaker bør være et fast innslag i østrogenreduserende kosthold.