Digidexo.com

Hormonell ubalanse hos kvinner

Det er mange måter som en kvinnes hormoner kan bli påvirket, forårsaker en ubalanse. Når vi snakker om kvinners hormoner, er vi vanligvis refererer til den skjøre balansen mellom østrogen og progesteron. Det finnes imidlertid andre hormoner som kommer i betraktning. Skjoldbrusk hormoner, ute av balanse, kan påvirke kvinners hormoner.

Betydning

Når en kvinne er hormoner er ute av balanse, hun i fare for alvorlige helseproblemer og har problemer med unnfangelsen. Disse ubalansene bør ikke stå ukontrollert fordi de kan være symptomer og årsaker til alvorlige plager som kreft, endometriose, hjertesykdommer og autoimmune lidelser.

Symptomer

Det er ikke alltid lett å finne ut hva som forårsaker helseproblemer, men du kan begynne med å se på medvirkende faktorer for disse ubalansene. Alder spiller en stor rolle når man skal avgjøre om dine problemer er hormon ubalanser. Her er noen symptomer å vurdere, og huske på det er vanligvis en kombinasjon av symptomer som hjelper oss og våre helsepersonell bestemme underliggende årsakene.
Kontinuerlig tretthet
Uregelmessig eller alvorlige perioder
Perimenopausal
Lider av depresjon
Varme og kalde blinker
Søvnløshet
Alvorlige humørsvingninger
Vektøkning eller tap
Beholde for mye vann
Ansiktshår vekst
Hårtap
Tap av sexlyst
Cyster på eggstokkene

Misforståelse

Hvem kom først: problemet eller hormon ubalanse? Hvor mange ganger har du hørt, "Åh, hun er bare PMS-ing"? Sannsynligvis mer enn du har lyst til, og som reduserer problemet. Vær forsiktig med å kjøpe seg inn i stereotypier som undervurderer situasjonen. Mangel på søvn, dårlig kosthold og stress all innvirkning dine hormoner. Det er verdt din tid til å finne ut om en ubalanse som forårsaker dine reaksjoner eller om dine reaksjoner som forårsaker ubalanse.

Forsiktig

Være skeptisk til reklame som kan skryte av det kan korrigere hormon ubalanser gjennom en enkelt tilnærming. Lese etiketter, ta kontakt med helsepersonell, legemidler, homøopatiske midler og ernæringsfysiologer. Hormonnivået kan og bør sjekkes av en medisinsk lege.

Komme tilbake i balanse

Når konsultere med legen din, sørg for å ha henne sjekke skjoldbrusk hormoner for å sikre at de er roten til andre hormon ubalanser.
Det er farmasøytiske og naturlige løsninger for å gjenopprette hormon ubalanser og takle dem. Forskning så mye du kan før de bestemmer seg for et kurs av handlingen.
Komme i form. Være mer fysisk aktiv, gå utenfor i sollys (måneskinn ikke vondt heller), megle, unngå mangler søvn og lære å si nei. Kutte ned på stress og å ta vare på deg selv vil hjelpe deg å takle mens du sortere ut de fysiske ubalanser.