Digidexo.com

Best Ansiktsbehandlinger

De beste ansikts behandlinger er de som adressere tilstanden til huden. Ansiktsbehandlinger bør tilpasses den enkeltes behov, fordi hver person er forskjellig. Hva er vitsen med en ansikts for uren hud hvis det ansikts ikke bruker damp for å åpne opp porene? For en ansikts å være den beste ansiktsbehandling, må det vise forbedring av tilstanden til huden.

Normal Skin Treatment

Når en normal hud ansiktsbehandling er gitt, er målet å holde huden ser frisk og i en sunn tilstand. Den beste ansiktsbehandling for denne type hud starter med en cleanser formulert for normal hud, etterfulgt av en toner. En ansiktsmassasje er gitt for å bedre blodsirkulasjonen og forenkle fjerning av avfall. En nærende maske er anvendt og sitte på i ca 10 minutter, så det blir fjernet og huden er igjen renset. Den passende fuktighetskrem anvendes for å fullføre ansikts.

Mildt Kvisete hud behandling

Den beste ansiktsbehandling for mildt uren hud renser huden ved hjelp av damp og ekstraksjon. Uren hud har vanligvis kviser samt hudormer, og tiltak må iverksettes for å fjerne disse urenhetene i så skånsom måte som mulig. Når huden er grundig renset, er en leire maske som vanligvis blir brukt til å trekke ut noen andre urenheter som kan bygges inn i porene. Målet med uren hud i ansiktet er å hjelpe huden tilbake til en normal tilstand.

Aldring Hudbehandling

Behandling av aldrende hud er best når en mild eksfoliering er innlemmet i ansikts. Målet med aldrende hud ansikts er å gjenopprette et ungdommelig utseende til huden. Siden aldrende hud er ofte tørrere enn normal hud, et rengjøringsmiddel som forhold og fukter huden bør brukes, og toner bør være passende for tørr hud. En massasje bør gis før du påfører masken, som kan være en kombinasjon som gir næring og eksfolierer huden. Anti-aging serum kan brukes før påføring av fuktighetskrem.

Lett inflammed Hudbehandling

For å gi sensitiv hud den beste ansiktsbehandling, bør milde hudpleieprodukter brukes til å roe huden. Toner bør ikke ha alkohol i den. Steam bør holdes lenger bort fra huden. Ansiktsmassasje bør gis, men ikke på områder av huden som har brutt blodkar. Masken brukes på sensitiv hud bør være en som beroliger og lindrer.