Digidexo.com

Hvordan å miste Belly Fat etter at barna

Hvordan å miste Belly Fat etter at barna


Å få barn forandrer livsstilen din, og hvis du er som de fleste kvinner, kroppen din også. Den største vekttap bekymring mange mødre har er hvordan å miste buk fett etter å ha barn. Dette er sant for kvinner som har hatt flere barn og de som bare hadde sin første. Utøve rutiner i skjønnhet magasinet og DVDer oppmuntre abdominal crunches. Men mange mødre blir frustrert etter å gjøre tusenvis av crunches, bare for å finne magen pooch vedvarer.

Hvordan å miste Belly Fat etter at barna

•  Spis tre små måltider og to eller tre snacks om dagen. Denne jump stoffskiftet, øker din evne til å forbrenne fett og hjelper deg å få en slankere midtseksjon. Bryte din diett-busting vaner, som etterbehandling barnas rester.

Klargjør måltider som inneholder rikelig med frukt og grønnsaker, magre proteiner og magre meieriprodukter. I tillegg til å begrense vektøkning når det spises i moderate mengder, disse matvarene gir vitaminer for å gi næring til kroppen. Mate barna den samme dietten. Det vil hjelpe dem å bygge sunne bein og muskler og lære dem sunne vaner.

Shun hvitt brød og pasta. En studie publisert av American Journal of Physiology, endokrinologi og metabolisme indikerte at erstatte hvitt brød og pasta med fullkorn i forbindelse med en lav-kalori diett reduserer vekten rundt magen.

Utfør hjerte-øvelser minst tre ganger i uken. Som du gå ned i vekt over hele kroppen din, vil magen automatisk begynne å slanke seg. Leke sisten og baseball, eller sykle med barna. Ta en rask spasertur når det er mulig. Hold magemusklene trakk og ryggraden rett. Hvis du har en pjokk, bære ham i en ryggsekk bæresele. De ekstra pounds intensivere resultater fra gange.

Gjør øvelser som er rettet mot magemusklene, men hoppe crunches. Michele Olson, PhD, professor i mosjon vitenskap ved Auburn University sier at crunches primært mot rectus abdominis, som bare er av flere magemusklene. Som en erstatning, gjøre øvelser som leg sirkler, leg planker, krøller og tå kraner

Hint

  • Mens du arbeider med å miste vekt, unngå vanlige motefallgruver, som å bruke oversized klær eller gjemt i topper. Disse moter gjøre at du ser større rundt midjen.
  • Kullsyreholdige drikker og grønnsaker som brokkoli, rosenkål, kål og blomkål føre til at gass og oppblåsthet. Unngå dem hvis du planlegger å ha en slank passende antrekk.
  • Mageøvelser stramme musklene, men det er ingen forskning som viser de redusere magefett, ifølge treningsfysiolog og ernæringsfysiolog Martica Heaner, Ph.D., MA, M.Ed. Hvis målet ditt er å forbrenne fett, fokusere på å gjøre ulike typer cardio trening, inkludert svømming og sykling.
  • Få nok søvn. Kjempe fristelsen til å være oppe sent å fullføre oppgaver; sette barna i seng tidlig og gå til sengs på en anstendig time. En studie publisert av Pub Med indikerer en sammenheng mellom søvnmangel og treg metabolisme og fedme.