Digidexo.com

Foods som Heal Age Spots

Foods som Heal Age Spots


Alder flekker, også kjent som leverflekker, kan være mer enn et tegn på aldring, kan de betegner behovet for et bedre kosthold. Det er mulig å se merkbare resultater i arbeidet med å avta - eller slette - pigmentflekker helt med noen grunnleggende endringer i kostholdet. Prøv disse hudvennlige tips for å spise sunt som vil gi deg yngre hud.

Betakaroten, vitamin E & Omega 3 fettsyrer

Alder flekker - samtidig som regel ufarlig - kan ha en negativ innvirkning på selvtilliten. For å minske eller eliminere alder flekker, er det tre hud-støtte næringsstoffer for å begynne å innlemme i kostholdet ditt med en gang. De er:

Betakaroten
Begynn din alder-spot healing diett ved å legge matvarer rike på betakaroten. Beta-karoten blir retinol - en form for vitamin A - i kroppen, som er kreditert for sin evne til å få fart på metabolismen av huden og beskytte den mot frie radikaler. Mat som er høy i beta-karoten inkluderer: mørke grønne blader som grønnkål, spinat, grønne grønnsaker og grønne blad salat; orange-farget grønnsaker og frukt som søtpoteter, gulrøtter, gul vinter squash, aprikoser, mango og honningmelon; friske urter som koriander og timian; og brokkoli.

Vitamin E
Vitamin E bidrar til kroppen til å regulere vitamin A, noe som er nødvendig for optimal helse hud. Det er også en kraftig antioksidant og beskytter hudcellene mot UV skader. Mens vitamin E kan brukes eksternt, kan du også få vitamin E direkte fra mat kilder, for eksempel: forsterkede frokostblandinger, ristede solsikkefrø, mandler, nepe greener, tomatpuré, pinjekjerner, peanøttsmør og hvetekim.

Omega 3 fettsyrer
Omega 3 fettsyrer --- finnes i linfrøolje, hampolje og fiskeolje - hjelper kroppen til å bekjempe frie radikaler, som reduserer tegn på aldring og forbedre hudens tekstur. Du kan øke inntaket av omega 3 fettsyrer ved å ta kosttilskudd, eller ved å bruke linfrøolje eller hamp olje i smoothies og salatdressinger.

Andre Foods

Øk inntaket av friske grønnsaker og frukt, og innlemme ferske hele korn, nøtter og frø. Vær nøye med å velge bare de ferskeste varianter av disse, men. Ifølge Phyllis Balch, CNC, "Vær oppmerksom på at frø og nøtter harskne raskt når det utsettes for varme og / eller eksponering til luft, kjøpe bare rå nøtter og frø som har blitt forseglet." Rancid nøtter, korn eller frø kan øke frie radikaler i kroppen og bidra til ytterligere alder flekker.

Spis mat så nær sin naturlige tilstand som mulig.

Tips

* Vurder å rense tarmen, nyrer og lever for å fjerne giftstoffer fra kroppen din. Rensing vil øke din suksess i healing alder flekker. Over disk rensing kits er tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk.

* Bruk alltid solkrem og beskytter huden mot solskader, som kan bidra til alder flekker.

* Redusere eller eliminere forbruket av koffein og alkohol, da disse er kjent for å bidra til alder flekker.

* Begrense eller eliminere forbruket av animalske proteiner.

* Vurdere druekjerneekstrakt kosttilskudd med resveratrol, som kan hjelpe kroppen din bekjempe frie radikaler som bidrar til alder flekker.

* Drikk rikelig med vann for å holde huden hydrert og å la dine organer til å fungere skikkelig.