Digidexo.com

Hvordan å balansere surhet

Hvordan å balansere surhet


For mye syre i kroppen kan føre til GERD (gastroøsofageal reflukssykdom) og halsbrann. Det er viktig å ha en balanse mellom syre og alkalisk i kroppen for å forhindre disse problemene og føler ditt beste. Ved å minimere de sure matvarer i kostholdet ditt kan du opprettholde en sunn balanse og unngå mer alvorlige problemer nedover veien.

Hvordan å balansere surhet

•  Vurder å kjøpe en syre / alkalisk pH test kit. Disse kan bli funnet på nettet og på de fleste stoff butikker. Testen benyttet for å bestemme mengden av syre og alkaliske i kroppen ved å sette en liten mengde urin på en strimmel, og å sammenligne den med et fargekart. Målet er å være rundt 7.

Unngå eller begrense sure matvarer og drikke. Noen av mat med høyt syre er kaffe, sjokolade, kjøtt, meieriprodukter, peanøtter og paranøtter, rosenkål og mais, kake og makaroni, samt tyttebær, svisker, jordbær og granatepler. Prøv å unngå mettet fett, krydret og salt mat.

Spis basisk mat. Prøv å spise tre alkalisk til en syre for å holde en bedre balanse. Vurdere en Mediterranean-type diett for de beste alkaliske matvarer. Denne dietten består hovedsakelig av frukt, grønnsaker, mutter og frø og korn (med unntak av de som er sure, nevnt ovenfor).

Bruk over-the-counter antacids når det trengs. De er funnet på alle dagligvarebutikker og narkotika butikker og de arbeider for å nøytralisere syre i magen. Det er best å ta dem etter å spise så de jobber langsommere og effekten varer lenger.

Drikk mye vann for å skylle ut systemet. Det er også viktig å spise mindre og hyppigere måltider slik at fordøyelsessystemet ikke må jobbe så hardt for å bryte ned maten.