Digidexo.com

Methylcobalamin Vs. Cyanocobalamin

Cyanokobalamin, mer kjent som vitamin B-12, er ofte brukt til å bekjempe tretthet, oppmuntre vekttap og forbedre den generelle helsen. Ifølge naturlig supplement spesialist Dr. Ray Sahel av Los Angeles, "Methylcobalamin er metylert form av kobalamin." Dr. Sahel mener begge former av vitamin B-12 er effektive og nyttige.

Bruksområder

Produksjon av røde blodceller er avhengig av vitamin B-12. Injeksjoner, er sublingual bruk (oppløsnings under tungen) eller orale doser av vitamin brukes til å behandle anemi, vitamin malabsorpsjon, tretthet og styrke immunsystemet. Både methylcobalamin og cyanokobalamin er effektive i behandling av tilstander som har resultert i lav B-12 absorpsjon.

Origin

Det er fire naturlig forekommende cobalamines i natur og dyr. Det er metyl, cyano, hydroksy og adenosylhomocysteinhydrolasen. Forekommer i små mengder Naturligvis er cyanokobalamin produsert i et laboratorium, og er ofte foreskrevet form av B-12 vitamin.

Skjemaer

Tar methylcobalamin eller cyanokobalamin som en injeksjon, sublingual eller muntlig er alle effektive metoder ifølge Dr. Sahel. Gitt i store doser, på grunn av de kjente problemer med absorpsjon, sier han pasientene fremdeles få beløpet nødvendig selv med lave absorpsjon priser. The Food and Drug Administration anbefalte daglige mengden av B-12 i USA er 6 mikrogram daglig.

Funksjoner

Methylcobalamin har "metabolske og terapeutiske" applikasjoner ifølge Dr. Sahel. Han bemerker methylcobalamin hjelper i dannelsen av S-adenosylmethionine (SAM-e), en populær humørendrende sammensatte. Kronisk utmattelses symdrome og fibromyalgi-pasienter har også rapportert en økning i helse med bruk av B-12. Forhøyet kroppstemperatur er en bivirkning av methylcobalamin. Cyanocobalamin er gjennomført av flere apotek.

Symptomer

Snakk med legen din om å teste dine B-12 nivåer og forskrivning methylcobalamin og cyanokobalamin hvis følgende symptomer er plager deg: tretthet, søvnløshet, fuzzy tanker og hukommelsestap, prikking i hender eller føtter, øresus, hodepine, svimmelhet eller tap av balanse