Digidexo.com

Effekten av kalde temperaturen på blodtrykket

Forskning har vist at kalde temperaturer kan øke blodtrykket; mens studiene kartlagt eksponering for kulde over en periode, bør pasienter med hypertensjon aldri risikere å utsette seg for kaldt vær uten dressing riktig. Du bør ta forholdsregler mot eventuelle temperaturer som er uvanlig kaldt i forhold til hva du vanligvis oppleve og definitivt i temperatur 41 grader F eller under.

Betydning

Ifølge American Heart Association, øker høyt blodtrykk risikoen for en rekke hjerteproblemer, særlig hjerteinfarkt.

Betraktninger

Kroppen begrenser blodstrømmen i kaldt vær i et forsøk på å opprettholde kroppstemperaturen og holde på varmen; Imidlertid, begrenser denne overlevelse mekanisme blod bevegelse og forårsaker blodtrykket til å stige.

Forskning

Gransking av virkningen av kald temperatur på blodtrykket nivåer forekom ved University of Florida. Forskere testet varierende temperaturnivåer på uendrede mus og samtidig på genmodifiserte mus som manglet en kritisk gen relatert til blodtrykket. Blod presset av de genetisk modifiserte mus ble vesentlig mindre påvirket av temperaturendringer enn de umodifiserte mus, som viser at blodtrykket er faktisk signifikant påvirket av temperaturen.

Misforståelse

Mens en samsvarende forhold synes klart, har ingen årsakssammenheng ennå ikke blitt påvist. Mange faktorer er forbundet med å utvikle eller forverre hypertensjon; riktige forholdsregler mot kulde er ikke tilstrekkelig til fullstendig å redusere risikoen for hypertensjon.

Forebygging

Personer med høyt blodtrykk bør alltid være godt forberedt på kaldt vær, ta forholdsregler for å begrense eksponeringen mot kulden ved å kle seg i lag og beskytte ekstremiteter. Overdreven utendørs aktivitet bør holdes på et minimum. Eldre mennesker er spesielt utsatt for hjerte-relaterte problemer, og bør sørge for å alltid være skikkelig kledd for kaldt vær.