Digidexo.com

Tegn og symptomer på hypertensjon forårsaker hjerteinfarkt

Hypertensjon, også kjent som høyt blodtrykk, er ansett som en viktig risikofaktor for hjerteinfarkt. Visse tegn og symptomer tyder hypertensjon kan føre til hjerteinfarkt.

Identifikasjon

Ifølge Mayo Clinic, kan du har høyt blodtrykk, men viser ingen symptomer i mange år, noe som gjør det vanskelig å identifisere hypertensjon utenfor blodtrykksmåling. Regelmessige blodtrykket tester vil vise om du har høyt blodtrykk.

Betydning

Hypertensjon fører til fettavleiringer i blodårene, noe som kan føre til hjerteinfarkt, ifølge Mayo Clinic. Ukontrollert høyt blodtrykk også fører til at hjertet til å jobbe hardere for å pumpe blod gjennom kroppen og setter overdrevent press på blodårene skaper ytterligere hjerteinfarkt potensial.

Bryst og kroppslig smerte

Mild eller alvorlige brystsmerter, selv om det går bort etter noen minutter, er et mulig tegn på høyt blodtrykk og forårsake et hjerteinfarkt, ifølge det nasjonale hjerte lunge og blod Institute (NHLBI.) Andre smerte symptomer kan oppstå i armer, rygg , nakke, kjeve og mage.

Pusteproblemer

Kortpustethet, enten ledsaget av brystsmerter, er en annen mulig hjerteinfarkt symptom, i henhold til NHLBI.

Andre hjerteinfarkt symptomer

Kvalme, oppkast, svimmelhet og svakhet alle kan indikere en mulig hjerteinfarkt.

Advarsel

Tegn og symptomer på hypertensjon eller et hjerteinfarkt kan utvikle seg sakte eller plutselig. Hvis du har høyt blodtrykk og opplever noen av symptomene på mulig hjerteinfarkt, ringe 911 eller har noen ta deg til sykehuset umiddelbart.