Digidexo.com

muskelavslappende flexeril

Hvordan gjør muskelavslappende arbeid?

Hvordan gjør muskelavslappende arbeid?

Hensikten med Muskelavslappende

Designet for å roe ned musklene ansvarlig for frivillig bevegelse, er muskelavslappende brukes til å redusere muskel tone og slappe muskler, behandling av symptomer for smerter og muskelkramper. Mens nevromuskulære-blokkerende legemidler stoppe nervøse signaler, noe som kan føre til lammelser i musklene, andre typer muskelavslappende som methocarbamol og benzodiapines jobbe i en mindre grad for å håndtere muskelkramper og beslag. Selv om de ikke helbrede skader, muskelavslappende midler reduserer ubehag.

Typer Muskler

Eksklusive hjertemuskelen, musklene er enten frivillig eller ufrivillig. Skjelettmuskulatur som de i armer og ben er frivillig, mens glatt muskulatur som dekker fordøyelsesorganer er ufrivillig i at de ikke beveger seg under bevisst kontroll. Vanligvis er det skjelett eller frivillige muskler som trenger hjelp for smerte.

Hvordan relaxants Kontroll Muskler

Store ryggmargs nerver kontrollere musklene. Selv om de nervecellene som kalles nervecellen er en del av ryggmargen, sine anslag går utover for å delta med muskelceller. Nerve axon i anslagene registrerer de gjeldende forholdene i muskelcellene, mens dendritter er fiber som overfører instruksjonene for å endre sin posisjon til muskel fiber. Nevromuskulære krysset er der muskel og nerve koble til. Her en kjemisk kjent som en nevrotransmitter frigjøres som går på tvers av den lille området mellom muskel og nerve, forårsaker den ønskede respons. Selv om det er fem anerkjente nevrotransmittere, bare tre er kjent for deres funksjoner. Den nevrotransmittere glysin og GABA redusere muskelaktivitet, mens acetylkolin stimulerer den.

Sentraltvirkende relaxants

Muskelavslappende kan enten opptre direkte på en muskel (perifer) eller sentralt. De fleste legemidler er sentraltvirkende; men det er ikke helt klart hvordan de gjør jobben sin. Midlene virker direkte på en muskel, men de trenger ikke handle på det direkte for å slappe av muskelen. Med andre ord, har de ikke stoppe utgivelsen eller kryssing av signalstoffet. I noen usikre måten de påvirke sentralnervesystemet, noe som skaper en beroligende effekt.

Dantrolennatrium: The Only direktevirkende Drug

Dantrolennatrium er det eneste stoffet som er perifert, opptrer direkte på musklene. Den har mindre bivirkninger enn de stoffene som er sentralt virkende og sitt høydepunkt effekten er ikke følte for omtrent fem timer etter at den er kommet inn i blodet. Fordi stoffet kan synes å ha en liten effekt, kan pasienten ønsker å øke dosen, men bør motstå fristelsen til å gjøre det av sikkerhetsmessige grunner.

Hvordan bruke Muskelavslappende å behandle Cerebral Parese

Hvordan bruke Muskelavslappende å behandle Cerebral Parese


Muskelsammentrekninger og generelle tetthet er et vanlig symptom på cerebral parese (CP). Sammentrekningene kan være smertefullt og hemme en persons bevegelser. Personer som har slike spasmer kan bruke muskelavslappende, også kalt anti-spasmodics, for å behandle sine smerter. Medisinen kan også legge til rette for enklere bevegelse. Både muntlig og intravenøs muskelavslappende er tilgjengelige for å behandle folk som har cerebral parese.

Hvordan bruke Muskelavslappende å behandle Cerebral Parese

Bruk Oral Muskelavslappende å behandle Cerebral Parese

•  Utarbeide en liste over alle medisiner du er i dag å behandle symptomer på cerebral parese samt medisiner for andre helsemessige forhold du måtte ha. Del listen med legen din før du starter anti-krampaktig medisiner.

•  Ta muskelavslappende midler, slik som valium, før sengetid. Leger bruker dette stoffet til å slappe av både hjernen og hele kroppen slik at det vil være fri fra smertefulle spasmer og sikre en god natts søvn.

Bruk dantrolennatrium å avlaste generell muskel tetthet. Denne medisinen reduserer mengden av kalsium i skjelettet muskler - de som omgir ryggmargen. Musklene slappe av fordi de blir mindre følsom for meldinger som sendes fra hjernen og ryggraden.

Ha periodiske blodprøver gjort mens du tar Dantrolene. Det har vært tilfeller av leversykdom hos mennesker som tar denne medisinen i lange perioder av gangen. Leverfunksjonen bør overvåkes for å være sikker på at det er i normalområdet.

Kombiner muntlig stoff Baclofen med fysiske terapitimer. Å ta en dose av Baclofen før fysioterapi kan gjøre musklene mer fleksibel og enklere å jobbe med enn når du ikke bruker medisiner.

Vær oppmerksom på mulige bivirkninger som kan oppstå når du tar muskelavslappende. Dette kan omfatte tretthet og kvalme. Informer legen din dersom bivirkningene forstyrre dine daglige aktiviteter.

Bruk Intravenøse Muskelavslappende å behandle Cerebral Parese

Vurder å bruke en Baclofen pumpe i stedet for å ta stoffet muntlig. En fordel ved å bruke et intravenøst ​​leveringsmåte er at mindre legemiddel er nødvendig for å behandle muskelsammentrekninger enn når man tar den orale formen.

Schedule kirurgi for å få pumpen implantert i magen. Pumpen er programmert til å levere små mengder av baklofen på ryggmargen til alle tider. Medisinen reduserer antall signaler som sendes mellom ryggmargen og musklene, noe som resulterer i mindre stivhet.

gjenkjenne tegn på infeksjon på implantasjonsstedet. Kontakt legen din hvis du har rødhet, oser, overdreven hevelse, smerte eller kløe.

Delta på avtaler hver 2 til 3 måneder for å ha pumpen fylles opp med mer medisiner.

Hint

  • Det kan være lurt å veie fordeler og ulemper med forskrivning muskelavslappende til barn som tilbringer hele dagen på skolen. Søvnighet forårsaket av medisiner kan gjøre det vanskelig for dem å konsentrere seg om sine leksjoner.
  • Aldri slutte å ta anti-krampaktig medisiner uten legens samtykke. Redusere medisin gradvis kan være et bedre alternativ til å stoppe alt på en gang.

Muskelavslappende som forårsaker Bradykardi

Muskelavslappende som forårsaker Bradykardi


Muskelavslappende er stoffer som reduserer muskeltonus og slappe av musklene. Disse brukes til å redusere symptomer, slik som smerte og muskelspasmer. Noen muskelavslappende kan forårsake bradykardi. Bradykardi er en tilstand som oppstår når pulsen synker til under 60 slag per minutt. Bradykardi forårsaker besvimelse, svakhet, tretthet, ubehag i brystet og kortpustethet. Lese etikettene på medisiner før bruk kan forberede pasienter for eventuelle bivirkninger.

Suxamethonium Chloride

Suxamethonium klorid er en luktfri muskelavslappende. Dette stoffet brukes i anestesi, intensiv pleie og akuttmottak. Suxamethonium klorid brukes når en fullstendig lammelse av legemet er nødvendig for operasjonen, intubering eller annen nødsituasjon prosedyre. En injeksjon av 1,0 til 1,5 mg pr kg kroppsvekt fører til paralyse innen et minutt. En injeksjon på 2,0 mg per kg for barn forårsaker umiddelbar lammelse. Suxamethonium forårsaker bivirkninger, for eksempel bradykardi, muskelsmerter, høyt blodtrykk og hjertestans.

Morfinsulfat

Morfinsulfat er en annen blant de muskelavslappende som forårsaker bradykardi. Morfinsulfat er også et beroligende middel som du vanligvis ta gjennom en IV Dette stoffet fungerer som en sterk narkotisk. Med denne medisinen, kan pasienter møte andre bivirkninger: kvalme, hypotensjon, luftveisproblemer, oppkast og forstoppelse.

Midazolam

Midazolam er et muskelavslappende middel som brukes i nøds og kritisk omsorg rom. Hvis du bruker bedøvelse, cimetidin eller narkotika, bør dose midazolam reduseres med 25 prosent. Midazolam inkluderer bivirkninger, for eksempel bradykardi, luftveisproblemer og hypotensjon.

Succinylcholine

Succinylcholine er et medikament som slapper musklene helt når du bruker en ventilator eller under et kirurgisk inngrep. Dette muskelavslappende er vanligvis brukes i anestesi og akuttmottak. Succinylcholine kan ha andre bivirkninger, som høyt blodtrykk, smerte og hjertestans.

Fentanyl

Fentanyl er en annen blant de muskelavslappende som forårsaker bradykardi. Denne medisinen er også brukt som et beroligende middel. Fentanyl brukes i akuttmottak og intensivavdelinger. Medikamentet blir administrert gjennom en IV Fentanyl fungerer som et semisyntetisk. Blant de bivirkninger av fentanyl er fysisk avhengighet, stiv brystet og pusteproblemer.

Hvordan bruke Muskelavslappende å behandle kronisk hodepine

Hvordan bruke Muskelavslappende å behandle kronisk hodepine


Kronisk hodepine kan være ødeleggende hvis en god forebyggende eller mislykket behandling ikke er funnet. Noen lider av kronisk hodepine eksperimentere med en rekke forskjellige behandlinger før å finne en som er effektiv for dem. Muskelavslappende er i verktøykassen måter å behandle kronisk hodepine. Mens de er ikke effektive for alle hodepine lider, de kan hjelpe noen.

Hvordan bruke Muskelavslappende å behandle kronisk hodepine

•  Sjekk dine symptomer for å avgjøre om din hodepine kan ha nytte av muskelavslappende. Spenningshodepine, som presenterer med all-over konstant hodesmerter som forverres i løpet av dagen, er vanligvis den mest berørt av muskelavslappende, fordi de er ofte forårsaket av muskelspenninger. Leger bruker også muskelavslappende å behandle migrene på anledningen.

Se en lege for en diagnose av hodepine. Selv hodepine som presenterer med de klassiske symptomene på spenningshodepine kan faktisk ikke være spenningshodepine, så det er viktig å ha en kvalifisert medisinsk faglig undersøke deg, ta en medisinsk historie og kjøre tester for å gjøre en skikkelig diagnose.

Snakk med legen din om hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg å behandle kronisk hodepine - inkludert muskelavslappende. Din medisinske historie kan hindre deg fra å være i stand til å ta visse medisiner på grunn av legemiddelinteraksjoner, tidligere forhold og allergier.

Diskuter ulike alternativer for muskelavslappende etter at du og legen din avgjøre om de er riktig for deg. Den vanligste typen av muskelavslappende foreskrevet for kronisk hodepine er tizanidin.

Få en leverfunksjonstest før du begynner å bruke tizanidin. Mens stoffet er trygt for folk flest, kan det påvirke enzymene i leveren og svekke dets funksjon.

Spor framgangen på muskelavslappende. Holde styr på når du får hodepine og hvor sterk hodepine var vil hjelpe deg å vurdere om medikamentell behandling fungerer for deg.

Få flere leverfunksjonsprøver som du fortsetter å bruke tizanidin å sørge for at leveren din fungerer som den skal og er upåvirket av stoffet. Under oppsyn av legen din, kan du bo på tizanidin ubestemt tid, fordi det ikke er vanedannende.

Hint

  • Ikke mist motet hvis muskelavslappende ikke er effektive i å forebygge hodepine. Det er andre forebyggende medikamentell behandling, som for eksempel betablokkere og antidepressiva, som kan være mer effektiv for deg.
  • Alternative måter å behandle kronisk hodepine er tilgjengelig hvis du ikke finner en medikamentell behandling som hjelper. Alternative behandlinger inkluderer akupunktur, homøopati, akupressur, biofeedback og andre.
  • Mens tizanidin er generelt godt tolerert av mosts, har det noen bivirkninger, inkludert svimmelhet, tretthet og munntørrhet.
  • Unngå selv-medisinering med over-the-counter muskelavslappende som ibuprofen. Overforbruk av ibuprofen kan føre til alvorlige komplikasjoner og kan være vanedannende.

Bivirkninger av Muskelavslappende på kolitt

Kolitt er fordøyelseskanalen inflammasjon forårsaket av inflammatorisk tarmsykdom (IBD) som er preget av magesmerter og diaré. Kolitt vanligvis påvirker endetarmen og tykktarmen, eller slimhinnen i tykktarmen, og er begrenset til ett område av tarmen, i motsetning til andre IBDs. Det er for tiden uhelbredelig, men symptomene kan behandles. Kolitt påvirkes av et bredt spekter av medisiner.

Beskrivelse av symptomene

Kolitt lider rutinemessig oppleve blodig avføring, forstoppelse, diaré, magesmerter og kramper, trang til avføring samtidig er ute av stand til (tenesmus) og vekttap. Symptomene oppleves varierer fra pasient til pasient. Noen utvikle en mer alvorlig grad av symptomer enn andre, med noen som lider av en konstant tilstedeværelse av symptomer. Kolitt kan være ødeleggende og selv livstruende.

Funksjon muskelavslappende

Muskelavslappende er gitt til pasienter som opplever smerte og ubehag på grunn av stivhet, forstuinger, stammer eller andre muskel skader. De er vanligvis brukes midlertidig som en del av et rehabiliteringsprogram. Muskelrelakserende midler virker ved å endre signalene i det sentrale nervesystemet, og dette påvirker forårsaker det meste av bivirkningene.

Generelle bivirkninger muskelavslappende

De fleste av bivirkninger forårsaket av muskelavslappende ikke er alvorlige for folk flest, og vil gå bort når du slutter å ta dem. Vanligste er: tretthet, ørhet eller svimmelhet, eller endringer i synet. Flere alvorlige bivirkninger inkluderer hevelse, uregelmessig pust, sår hals, frysninger og uvanlige blødninger eller blåmerker.

Muskelavslappende og kolitt

For de med kolitt, noen av de uønskede bivirkninger av muskelavslappende forverre symptomer forårsaket av deres tilstand. Disse effektene inkluderer kvalme, magekramper eller smerter, diaré, forstoppelse, og svart, blodig eller tjæreaktig avføring. Noen av disse bivirkningene kan reduseres over tid eller kan gå bort etter at du har sluttet å ta medisinen.

Forebygging / løsning

Muskelavslappende ikke er spesielt motet til bruk for de med kolitt eller andre IBDs, men de er generelt ikke anbefalt til bruk for dem som har problemer med urinretensjon. Siden narkotika ikke kan reagere godt med tilstanden din, sørg for å fortelle legen din at du har kolitt før du starter en diett av muskelavslappende. Legen din kan velge å plassere deg på en annen form for medisiner eller han kan bare fokusere på terapeutiske behandlinger.

Hva er Muskelavslappende brukes til?

Muskelavslappende er reseptbelagte medisiner som påvirker funksjon av muskler og nerver i sentralnervesystemet. Selv generelt ansett som trygt, kan muskelavslappende forårsake bivirkninger inkludert søvnighet, synsproblemer og kan være vanedannende.

Fibromyalgi

Fibromyalgi, som er en kronisk smerteforstyrrelse, kan behandles med muskelavslappende midler, slik som cyclobenzaprine.

Infeksjoner

Muskelavslappende midler, slik som methocarbamol, kan brukes for å redusere symptomer, slik som de forlengede muskelsammentrekningene forårsaket av tetanus-infeksjoner.

Skader

Muskelavslappende midler kan anvendes for å behandle skader på muskler som forstuinger og belastninger.

Muskelkramper

Muskelavslappende midler, slik som methocarbamol, kan anvendes for å behandle muskelspasmer ved å blokkere smerte meldinger fra nerver.

Smerte

Muskelsmerter forårsaket av traumer eller et fall kan behandles med muskelavslappende midler i tillegg til å hvile og andre behandlinger.

Stivhet

Stive muskler kan behandles med muskelavslappende foreskrevet av leger i tillegg til behandlinger som fysioterapi.

Naturlig Muskelavslappende

Muskelsmerter og sårhet er et svært vanlig symptom som kan skyldes sykdom, skade eller trening. Det finnes dusinvis av medisiner, teknikker og metoder utviklet for å forebygge eller behandle stølhet. Men mange foretrekker naturlige rettsmidler og kosttilskudd, og velger å avstå fra konvensjonelle medisiner når lindre stølhet.

Massasje

Massasje har vært brukt i århundrer som en metode for å lindre muskel smerter og fremme psykisk velvære. I dag kan en profesjonell massasje terapeut benytter en rekke teknikker, som fotsoneterapi, friksjon massasje og akupressur å gi naturlig lindring til bestemte områder av kroppen. Trykket påføres med massasje utvider blodkar for å gi optimal sirkulasjon og gjenopprette oksygen til stramt, kramper muskler. Massasje bør kun utføres av noen med profesjonell trening for å hindre blåmerker.

Aromaterapi

Indulging olfactory sanser med visse dufter har vært kjent for å roe rykninger i musklene og hindre spasmer. Legge til et par dråper lavendel, kamille eller sitrongress ekstrakt til et varmt bad og soaking i 15 til 20 minutter er en utmerket måte å avlaste muskler. I tillegg kan duftende eteriske oljer brukes på ben, armer og bryst for å gi en pågående muskelavslappende. Tåke puta med en lavendelduftende spray for å hengi seg til aromaterapi mens du sover.

Stretching

Folk ofte utvikle muskelsmerter ved å forsømme å strekke på daglig basis. Stretching tillater musklene å forbli flytende og løs, spesielt når du trener. Prøv å strekke de sentrale deler av kroppen - armer, ben, hamstrings, skuldre, innsiden av lårene - ved å delta i langsomme, langvarig strekninger som tøyer grensene for fleksibilitet uten å forårsake overflødig ubehag. Øvelser som yoga og tai chi er også gode måter å naturlig lindre muskelsmerter og samtidig opprettholde fleksibilitet og fremme fysisk balanse.

Kosttilskudd

Det er mange naturlige kosttilskudd som kan tas oralt eller brukes direkte på huden for å redusere muskelsmerter. Kosttilskudd som urte-piller eller tinkturer inneholder ingredienser som ingefær, rødkløver og vendelrot som bidrar til å avlaste både muskler og stress. Disse er vanligvis vegetarisk, homøopatiske kosttilskudd som gir ikke-invasive metoder for avslapning. Imidlertid bør en lege konsulteres før du tar noen kosttilskudd for å unngå uheldige komplikasjoner som allergiske reaksjoner.

Advarsel

Det bør bemerkes at naturlig muskelavslappende ikke opptrer som en erstatning for konvensjonelle medisiner. De fungerer primært som midlertidige metoder for lindring som fremmer generell helse og velvære, men ikke fungerer som kurer. Snakk med en lege for å finne ut hvilken metode for muskelavslappende er riktig for deg, spesielt hvis du er skadet eller har en pre-eksisterende tilstand.

Hvordan bruke stoffet flexeril

Flexeril eller cyclobenzaprine, er et stoff som vanligvis brukes til å behandle anstrengt eller spasming muskler. Medisinen virker ved å blokkere nerve impuls til å sende en melding til hjernen om at kroppen hadde det vondt. Flexeril kan brukes alene for visse medisinske tilstander. Men det er oftest brukt i kombinasjon med fysioterapi og hvile fordi det tar disse tingene for å gå tilbake muskelvev tilbake til god stand. Flexeril kan også brukes som en behandling av rastløse ben syndrom.

Bruksanvisning

•  Lag en legetime for å finne ut om flexeril kan være svaret for din medisinsk problem. Velg en lege som er kjent med din medisinske historie, eller en som er spesialist på skjelettmuskelsykdommer.

Studer stoffets gjeld. Flexeril er sjelden anbefales for personer som har lidd et hjerteinfarkt. Det kan også være kontraindisert hos pasienter med hjerte arytmi, blokkering eller hjertesvikt. I tillegg er stoffet dårlig råd for av dem som lider av en forstørret prostata, glaukom, leversykdom, overaktiv skjoldbruskkjertel eller vannlating problemer. Kvinner som er gravide eller planlegger å bli gravide eller ammende bør ikke ta Flexeril. Det kan ha en negativ effekt på et foster og kan overføres gjennom en mors melk til en pleie baby.
Flexeril kan svekke tankeprosess eller til og med resultere i merkelige muskel reaksjoner som rykning eller rystelser. Dersom disse bivirkningene oppstår, er det viktig å unngå bruk av tunge eller farlig utstyr.

Merk stoffets interaksjonsproblemer. Flexeril er ikke kompatibel med MAO-hemmere. Faktisk, de to typene narkotika samhandle så voldsomt de forårsaker farlige, selv livstruende tilstander, som for eksempel kramper og uforholdsmessig høye temperaturer. Stoffet er ikke anbefalt for de som allerede bruker barbiturater, benzodiazepiner eller narkotika, fordi det kan forsterke effekten av disse stoffene. Ikke drikk alkohol mens du tar Flexeril.

Studer stoffets typiske bivirkninger. Dette kan omfatte forstoppelse, svimmelhet, tretthet, munntørrhet, kvalme og tretthet. Disse bør forventes og er ikke av alvorlig bekymring hvis de vedvarer eller forverres.

Se etter andre mindre typiske bivirkninger av medisinen. Disse kan inkludere besvimelse eller oppkast. Hvis disse symptomene oppstår, bør du kontakte lege med en gang.
Søk øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du opplever noen av disse farlige bivirkninger: tåkesyn, gulsott, vedvarende oppkast eller problemer med å puste.

Rapporter umiddelbart til legevakten hvis du har noen av disse allergiske reaksjoner: lukket luftveier, tap av bevissthet, plutselige utslett eller hevelse.

Ta doseringen foreskrevet. Flexeril standardly kommer i 10 mg pille form. For muskelsmerter, kan stoffet være foreskrevet opp til tre ganger per dag. For rastløse ben syndrom, er en enkelt dose ved sengetid vanligvis anbefales. Medisinen kan tas alene eller sammen med mat.
Hvis du savner en av dine daglige doser, kan du likevel ta den innen en time av normal dosering tid. Etter en time, men vente til neste dose tid. Nighttime Flexeril kan tas når som helst i løpet av natten.
Ved mistanke om overdose, kontakt det lokale giftkontrollen eller den nasjonale giften hotline på 1-800-222-1222.

Oppbevar medisiner ved romtemperatur. Det bør holdes borte fra varme, kulde, lys og fuktighet.

Tips og advarsler

  • Informere din lege om eventuelle kjente narkotika allergier.
  • Kontakt lege med en gang hvis andre bivirkninger, bortsett fra dem som tidligere nevnt, forekomme. Ikke noen gang ta en annen persons foreskrevet medisin. Det kan føre til farlige effekter eller til og med være dødelig i ekstreme tilfeller. Ikke selv justere dosen din. Oppsøk lege hvis resepten fungerer ikke som nødvendig. Ikke dobbelt opp på doseringen beløp.

Flexeril bivirkninger

Flexeril er også kjent under det generiske navnet Clobenzaprine hydroklorid eller Cyclobenzaprine HCI. Det er utlevert i tablettform til å behandle muskelspasmer og smerter på grunn av stammer eller forstuinger uten risiko for konflikt med omkringliggende muskelfunksjon.

Hjerte Effects

Flexeril kan forårsake arytmi, takykardi, hjertebank, vasodilatasjon og hypotensjon. Alle med kronisk hjertesvikt, som har lidd et hjerteinfarkt, eller har en uregelmessig hjerterytme bør unngå å ta Flexeril.

Døsighet

Vær forsiktig når du bruker maskiner eller kjøre som flexeril kan forårsake døsighet. Vær forsiktig med å delta i farlige aktiviteter under påvirkning av dette stoffet som mental årvåkenhet kan være kompromittert.

Overfølsomhet

I kliniske studier, rapporterte noen mennesker allergiske reaksjoner som hevelse i ansiktet og utslett.

Fordøyelses Effects

Oppkast, diaré og andre gastrointestinale trengsler kan være et resultat av å ta Flexeril. På grunn av sin effekt på leveren, bør alle med nedsatt lever- eller leverfunksjon unngå å ta dette stoffet.

Andre bivirkninger

Det har vært rapporter om lokalisert muskelsvakhet, kramper, depresjon og svetting. I ekstreme tilfeller kan Flexeril forårsake bivirkninger som depresjon, uro, forvirring og psykose. Det kan også føre til problemer for alle med hypertyreose.

Alternativer til Muskelavslappende

Nervesmerter, eller nervesmerter, er det ubehagelig nummenhet eller prikking som følger personskade eller skade på nerver og muskler. Konvensjonell medisin foreskriver smertestillende og muskelavslappende for å lette symptomene, men det er urte alternativer tilgjengelig. Ingen av urte alternativer er så effektive som de konvensjonelle metoder, men de har fordelene av å være tryggere for kroppen din og også helbredelse, og dermed eliminere eller redusere smerte betydelig over tid.

Johannesurt

Johannesurt er vanligvis foreskrevet for depresjon, men det har også en nerve-avslappende effekt og kan bidra til å redusere smerte og stivhet. Den inneholder en blanding av hypericin, flavonoider og andre ingredienser som gjør den til å fungere effektivt som antidepressiva, antiviral og naturlig muskelavslappende.

Willow Bark

Som en anti-inflammatorisk, har willow bark blitt benyttet i tusenvis av år. Salicin er den viktigste aktive komponenten med anti-inflammatoriske egenskaper. Aspirin, eller acetylsalisylsyre, ble opprinnelig avledet fra salicin.

Red Peppers

Rød paprika inneholder capsaicin, som blokkerer smerte reseptorer og utløser frigjøring av endorfiner. Noen smertelindring kremer bruker ørsmå mengder av capsaicin som grunnlag for sin formel. Du kan spise rød paprika, ta capsaicin i en pille form eller bruke en krem ​​ved hjelp av capsaicin som base.

Krampe Bark og Haw

Både krampe bark og haw inneholde esouletin og scopoletin, som har antispasmodic og muskelrelakserende egenskaper. De fungerer best når koblet sammen, men kan brukes alene. Ta som et skjær eller en kapsel 1 til 4 ganger daglig.

Angelica

Angelica, eller Dong Quai, har vært brukt i Amerika, Europa og Kina i århundrer for å lindre smerte. Det har krampeløsende, anodyne (smertelindring) og anti-inflammatoriske egenskaper. Dong Quai er tilgjengelig i et skjær og som en kapsel, eller du kan koke roten å lage en te.

Legemidler mot muskelspasmer

Legemidler mot muskelspasmer


Muskelkramper er en smertefull, ofte uutholdelig opplevelse. Ifølge University of Michigan Health System, er de definert som ufrivillige sammentrekninger av en muskel. Disse kramper kan finne sted i forskjellige områder av kroppen, fra halsen og hele veien ned til føttene. De er vanligvis forårsaket av overdreven muskelspenninger eller overdrive, særlig i løpet av en periode på dehydrering. Midler som har vist seg å være effektive i behandling av muskelkramper, og det finnes en rekke muligheter.

Muskel relaxers

For å slappe av og redusere alvorlighetsgraden av de smertefulle muskelkramper, en gruppe legemidler som kalles muskel relaxers (ofte betegnet muskelavslappende) er vanligvis foreskrevet. Navnet sier alt - gjennom ulike farmakologiske metoder, de forårsake avslapning av kroppens muskler, redusere spasmer.

Det finnes forskjellige typer muskel relaxers, alle tilgjengelige gjennom en resept bare. Cyclobenzaprine (Flexeril), karisoprodol (Soma) og tizanidin (zanaflex) er tre av disse, ofte foreskrevet som tabletter, og er vanligvis tilgjengelig i generisk form. Disse medisinene bør brukes med forsiktighet, da de har en dempende effekt og kan gjøre bilkjøring eller bruk av tunge maskiner farlig. I tillegg, muskel-relaxers.org advarer om at de bare maskere smerten av skaden, som ofte resulterer i re-skade den skadede muskelen på grunn av følelsen helbredet for tidlig.
Diazepam (Valium) er noen ganger foreskrevet på grunn av sin skjelettmuskel avslappende egenskaper. Det bør utvises forsiktighet med å ta diazepam som medisinen er vanedannende og kan svekke en persons motoriske ferdigheter.

Smertestillende medikamenter

For alvorlige muskelkramper, kan smertestillende medikamenter kan enten foreskrevet av legen din sammen med en muskel relaxer eller anbefalt for over-the-counter kjøpet. Disse legemidlene kan være svært effektiv i å kontrollere smerte og ubehag, spesielt når det brukes med muskel relaxers.

Medisiner som vanligvis anbefales for å kontrollere muskelspasmer smerte er anti-inflammatoriske analgetika (smertestillende), for eksempel naproxen (Aleve) og ibuprofen (Motrin, Advil). Disse medikamentene ikke bare lindre smerte, de bidra til å redusere betennelse og hevelse på stedet av muskelskader.

I tilfelle av alvorlig smerte, kan et narkotisk smertestillende være foreskrevet, vanligvis et medlem av opiater eller syntetisk opiod familie av narkotika, for eksempel, hydrokodon (Vicodin), propoksyfen (darvon) eller tramadol (Ultram). Dette er sterke smertestillende og bør også brukes med forsiktighet, spesielt hvis tatt i forbindelse med muskel relaxers, siden markert tretthet, svimmelhet og kvalme er vanlige bivirkninger. Noen reseptbelagte smertestillende kan være vanedannende også, så snakk med legen din nøye om du blir foreskrevet en narkotiske smertestillende.

Botulinumtoksin

Navnet "botulinum toxin" kan virke litt uvant, men det er godt kjent i dagens kultur som en populær medisiner for kosmetisk forbedring. Ja, vi snakker om Botox. Det samme medisin som brukes for å gi folks ansikter et mer ungdommelig utseende er ofte brukt til å behandle muskelspasmer.

Ifølge medicinenet.org, innebærer Botox behandling av muskelkramper injisere medikamentet direkte i muskelen problematisk. Når Botox - som faktisk er en nervegift, en gift slags - kommer inn i muskelvev, til den blokkerer muligheten av nervene i muskelen kontrakt som muskel. Dette fører til total lammelse av muskelen, dermed gi umiddelbar lindring fra muskelkramper.

Bivirkninger å se opp for når gjennomgår Botox terapi for muskelspasmer er smerter eller ømhet på injeksjonsstedet, og mulig utslett eller kvalme.

Medisin for Fibromyalgi Behandling

Fibromyalgi er en sykdom der personen føler smerter i hele muskler, sener og leddbånd, ledsaget av tretthet. Det finnes flere medisiner som en lege kan forskrive for å hjelpe en pasient avtale med disse symptomene.

NSAIDs

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) --- som for eksempel paracetamol eller aspirin --- kan bidra til å lette noe av smerte og stivhet av fibromyalgi. Men NSAIDs vanligvis fungere bedre i kombinasjon med andre medisiner.

Trisykliske antidepressiva

Trisykliske antidepressiva som Elavil (amitriptylin) eller Pamelor (nortriptylin) kan hjelpe behandle fibromyalgi fordi de øker mengden av serotonin og noradrenalin i hjernen; nivåene av disse to kjemikalier har en tendens til å være lav i hjernen hos mennesker med fibromyalgi.

Selektive serotoninreopptakshemmere

Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) som Prozac (fluoksetin), Zoloft (sertralin) eller Cymbalta (duloksetin) øker mengden av serotonin i hjernen, noe som kan redusere smerte og forbedre pasientens generelle stemningen.

Muskelavslappende

Muskelavslappende som Flexeril (cyclobenzaprine) har blitt brukt til å behandle fibromyalgi; Disse medikamentene kan slappe av musklene og bedre søvn.

Antiepileptika

Anti-anfall medisiner kan stabil neuronal aktivitet. Lyrica (pregabalin), en anti-anfall medisiner, er den første medisinen godkjent av US Food and Drug Administration for behandling av fibromyalgi. Gabapentin (neurotonin) er en annen anti-anfall medisiner som er til vurdering hos pasienter med fibromyalgi.

Andre medisiner

Noen leger foreskrive benzodiazepiner (for eksempel, Xanax) eller anti-fatigue medisiner som modafinil å behandle fibromyalgi. Men ville det være svært sjelden å trenge å bruke et opioid medisiner som Oxycontin å behandle denne tilstanden.

Legemidler til behandling av Fibromyalgi

Legemidler til behandling av Fibromyalgi


Fibromyalgi er en kronisk sykdom som forårsaker lider hele kroppen verkende eller brennende smerte og tretthet. Beliggenheten, alvorlighetsgrad og intensitet kan variere fra person til person og fra dag til dag. Det er ingen medikamenter som er spesielt laget for å behandle sykdommen, men stoffer som brukes til å behandle andre lidelser har vist seg å lindre symptomer fibromyalgi.

Analgetika

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler eller NSAIDs, har hjulpet lider av fibromyalgi, selv om det ikke er en betennelsessykdom. I hvilken grad disse stoffene gi lindring varierer. Fordelen er avhengig av hvor alvorlig smerte pasienten opplever. Analgetika blir brukt til å behandle generell smerte og stivhet, slik at disse legemidlene vil fungere best for de med svak til moderat smerte.

Opioider

Vanligvis foreskrevet som en siste utvei når annen behandling ikke har bedret pasientens livskvalitet, er narkotiske stoffer som Vicodin, Oxycontin, Percocet og Darvocet rådet. De brukes til å behandle akutt, blusse opp og bryte-gjennom fibromyalgi smerte. Smertestillende medikamenter også kan absorberes gjennom huden og inn i blodstrømmen med en smerte plaster. Disse stoffene kan være svært vanedannende og må overvåkes godt av legen din.

Injeksjoner

"Tender punkt smerte" refererer til områder på kroppen som gjorde så vondt at de ikke kan røres. Disse muskel "knop" kan noen ganger behandles med triggerpunkt-injeksjoner. Et lokalbedøvelsesmiddel eller kortikosteroid brukes til alvorlig smerte.

Antidepressiva

Selektiv seratonin reopptakshemmere eller SSRI, arbeid ved å øke nivåene av det kjemiske seratonin og holde den i systemet lenger. Dette hjelper pasienter kontrollere smerte, sover bedre og lette depresjoner. Brukte narkotika er trazodon, sertralin, citalopram og doxepin.

Muskelavslappende

Muskelavslappende bidra til å redusere muskelkramper og smerter. Fordi de er sederende medikamenter, kan de best administreres ved sengetid. Den hyppigst foreskrevet muskelavslappende er Flexeril. Klonopin er en anti-angst medikament og som valium, har muskelavslappende egenskaper. De kan være foreskrevet for å hjelpe fibromyalgipasienter føler seg roligere og dermed håndtere bedre med smerte.

Muscle Relaxers Informasjon

Muskel relaxers er reseptbelagte legemidler som brukes til å behandle spasmer og muskelsmerter. Spasmer og smerter er ofte på grunn av sykdommer som leddgikt, eller skader. De fleste muskel relaxers har noen vanedannende potensial, og følges derfor opp av den føderale regjeringen. Som alle medisiner, noen mennesker opplever allergisk reaksjon eller uønskede bivirkninger forbundet med deres behandling.

Forholdsregler

Muskelavslappende medikamenter fungerer best når ledsaget av medisinske behandlinger som fysioterapi øvelser, ifølge MedlinePlus. Muskelkramper og skader krever hvile sammen med eventuelle smerter ledelse medisiner, inkludert relaxers. Få muskel relaxers er ment for langsiktig bruk, og noen liker Soma og Valium har potensial for avhengighet og til og med dødelig overdose.

Soma

Soma er en resept muskel relaxer kjemisk består av karisoprodol, ifølge MedlinePlus. De fleste pasientene ta pillene tre til fire ganger om dagen, og kan innta medisinen med eller uten mat. De som er gravide eller ammende bør unngå stoffet, og det kan påvirke ens evne til å kjøre bil. Mulige bivirkninger forbundet med Soma inkluderer rask hjerterytme, svimmelhet, tretthet, urolig mage og oppkast.

Valium

Valium er en resept beroligende middel som brukes som en muskel relaxer, i henhold til MedlinePlus. Det hjelper også å redusere angst og søvnproblemer. Medisinen består av benzodiazepin diazepam, og er tilgjengelig i både piller og flytende form. De som røyker sigaretter kan ha redusert Valium fordeler. Mulige bivirkninger omfatter en subbende gange, endringer i seksualdrift og / eller appetitt, svimmelhet, munntørrhet, diaré og mageproblemer.

Skelaxin

Skelaxin er en resept muskel relaxer kjemisk består av Zinc, ifølge MedlinePlus. De fleste pasientene ta pillene tre eller fire ganger om dagen. De med lever- eller hjertesykdom kan rådes til å unngå Skelaxin. Mulige bivirkninger er svimmelhet, tretthet, urolig mage, oppkast, hodepine og nervøsitet. Gul hud, uvanlige blødninger eller blåmerker, og anfall som følge av Skelaxin anses medisinsk nødhjelp.

Flexeril

Flexeril er en resept muskel relaxer kjemisk består av cyclobenzaprine, ifølge MedlinePlus. De fleste pasientene ta pillene to til fire ganger om dagen. De med hjertesykdom, glaukom, problemer urinating, eller en overaktiv skjoldbruskkjertelen kan rådes til å unngå Flexeril. Mulige bivirkninger er munntørrhet, svimmelhet, tretthet, og urolig mage. Alvorlige bivirkninger som krever akutt medisinsk hjelp er brystsmerter, feber, uregelmessig hjerterytme, og beslag.

Behandlinger for en herniated Nucleus pulposusDe fleste vet en herniated nucleus pulposus som en "sklei disk." Den tilstand, som oftest forekommer i den nedre ryggsøylen, utgjør en ledende kilde av kronisk, alvorlig og deaktivering av ryggsmerter. En disk mellom ryggvirvlene kan bli revet eller slitt av alder eller skade, slik at disken til å sprekke eller den myke indre kjerne å svelle. Behandling av en skiveutglidning kan være vanskelig; med kirurgi ikke alltid lindre smerte eller gjenopprette funksjon.

Rest

Med mindre en person har lidd en alvorlig skade som krever kirurgisk reparasjon til ryggraden, blir den første tilnærming til behandling av en herniated nucleus pulposus alltid hvile og en reduksjon i anstrengende fysisk aktivitet. Noen pasienter trenger å gå på fullstendig sengeleie, imidlertid, og selv de som gjør bør bruke bare én eller to dager av sine føtter, ifølge en faktaark fra Mayo Clinic. Hevelse i disk kjerner forsvinner i løpet av en måned eller to for de fleste mennesker som ikke reinjure eller restress den løse disker.

Fysioterapi

Når folk med gled disker gjenopprette nok mobilitet, fleksibilitet og styrke til trening, deres leger vanligvis foreskrive kurs av fysioterapi. Fysioterapi for en sklei disk spenner fra bruk av varme og kalde til selv-guidede øvelser programmer og trekkraft eller ultralyd behandlinger av fagfolk. Varigheten og kompleksiteten av fysisk terapi avhenger av graden av skade og målene for behandling. Unge mennesker med fysisk krevende jobber vanligvis får mer intensiv fysioterapi enn pensjonert pensjonister.

Smerte medisiner

Bruken av over-the-counter og reseptbelagte medisiner som reduserer hevelser og lindre smerte faktorer vanligvis i standard medisinske behandlinger for sklei disker. OTC-steroide antiinflammatoriske narkotika alternativene inkluderer ibuprofen (Advil) og naproxen (Aleve). Disse er også tilgjengelige på resept-styrke versjoner, og to andre reseptbelagte-styrke NSAIDS ofte foreskrevet til personer med sklei disk er celecoxib (Celebra) og meloksikam (Mobic). Et tredje alternativ er medisinering et opioid analgetikum. Disse produktene vanligvis kombinere en OTC smertestillende eller et NSAID med et narkotisk smertestillende middel. To produkter som en person med en skiveutglidning kan ta hvis ingen andre medisiner gi lindring er paracetamol-hydrocodone (Vicodin) og ibuprofen-hydrocodone (Vicoprofen).

Muskelavslappende

Personer med gled disker ofte oppleve muskelkramper i ryggen, som kan bidra til herniering av disker ved å sette press på ryggsøylen. Disse muskelspasmer kan oppstå fordi folk Man sitter å lindre ryggsmerter. En vanlig foreskrevet muskelavslappende for folk med gled disker er cyclobenzaprine (Flexeril).

Kirurgi

Forfatterne av en Medline Plus faktaark liste tre kirurgiske alternativer for folk som har glidd disker har ikke svart på noen annen behandling. Med en prosedyre kalt chemonukleolyse, leger injisere et enzym direkte inn i den brokk parti av en disk kjerne, og enzymet ødelegger den svellende materiale. Med en komplett diskectomy, fjerner en kirurg de fleste eller alle av en skiveutglidning. En microdiskectomy involverer kirurgisk fjerning av deler av en skiveutglidning.

Akupunktur / akupressur

Akupunktur og akupressur benytter teknikker fra kinesisk medisin for å redusere smerte og omdirigere mene i et livskraft kalt chi. Om ikke annet, å ha en dyktig akupunktør innleggs nåler inn i huden på bestemte steder langs ryggsøylen utløser frigjøring av smerte dulling endorfiner inn i pasientens blodstrømmen. Akupunkturnåler kan også midlertidig blokkere overføring av smertesignaler fra en sklei disk til hjernen. Med akupressur, gjelder en utdannet terapeut varierende grad av press på stedet der en akupunktør ville sette nåler.

Massasje og justering

En dyp massasje kan løsne spasming muskler, og kiropraktisk justering kan justere ryggvirvler å avlaste presset på gled disker. The Mayo Clinic bemerker at kiropraktor teknikker fungerer best når smertene etter en skiveutglidning er mindre.

Smertestillende medikamenter for Disc Pain

Flere medisiner hjelpe behandle smerter og betennelse assosiert med degenerative skivelidelser. På grunn av potensielle bivirkninger, spesielt hos personer som lider av diabetes og andre helsemessige forhold, omsorg må brukes når du tar disse stoffene.

Paracetamol

Paracetamol er ofte foreskrevet som smertestillende medikamenter, fordi den har noen side effects.This stoffet ikke behandle betennelse, selv om det regnes effektive for smerte forårsaket av degenerative plate sykdom.

NSAIDs

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) brukes til å behandle smerter og betennelser i forbindelse med lumbar degenerative plate sykdom. Disse stoffene finnes i reseptbelagte og reseptfrie form og inkluderer ibuprofen, naproxen og Celebrex.

Orale steroider

Disse er foreskrevet, ikke-narkotiske, anti-inflammatoriske medisiner. Orale steroider er kraftige og brukes kun i korte doser under alvorlige episoder av smerte.

Muskelavslappende

Muskelavslappende er foreskrevet i tidlige stadier av smerte, når det er vanligvis forårsaket av muskelkramper. Vanlige merkenavn inkludere Flexeril og Valium.

Narkomane

Vanlige narkotiske smerte medisiner inkluderer kodein (Tylenol 3), propoksyfen (Darvocet), hydrokodon (Vicodin) og oksykodon (Percocet, OxyContin). Disse stoffene er vanedannende, og er kun brukt på en kortsiktig basis for alvorlige tilfeller av platen smerte.

Tramadol og gabapentin

Tramadol (som Ultram) er en ikke-narkotiske smertestillende medisin, og det fungerer sentralt (i hjernen) for å lindre smerte. Men det betyr ikke bedre betennelse. Anti-anfall medisiner, slik som gabapentin, blir nå brukt til å redusere kronisk plate smerte også. Disse er vanligvis foreskrevet som langsiktig smerte behandlinger.

Fibromyalgi & Narkotiske smerte Treatment

Fibromyalgi & Narkotiske smerte Treatment


Fibromyalgi (FM) er en uhelbredelig, men overkommelig tilstand som fører til sine pasienter til å oppleve smerter i muskler og ledd, samt en rekke andre ubehagelige symptomer. En lege er usannsynlig å umiddelbart foreskrive narkotika for FM smerter, fordi mange andre alternativer er tilgjengelige for å prøve. Det er sannsynlig at legen din vil hjelpe deg med å finne riktig smertebehandling diett for deg.

First-Line Behandlinger

For noen pasienter vil over-the-counter paracetamol eller Advil lindre smerte. Hvis det ikke er tilfelle, er det flere reseptbelagte medisiner som er godkjent av FDA for Fibromyalgi som har blitt funnet for å hjelpe med smerte. Disse inkluderer antidepressiva Cymbalta og Savella og krampestill Lyrica. Den muskelavslappende, er Flexeril også effektive for noen smerte.

Narkomane

Narkomane som kan være foreskrevet for Fibromyalgi smerte inkluderer Darvocet-N, Vicodin, Oxycontin, Fentanyl og morfin. De kan være svært effektive, men noen pasienter som trenger dem, kan ikke få dem. Ifølge artikkelen "Å overvinne kronisk smerte" disse stoffene er ikke så over-foreskrevet som noen kanskje tror, ​​og faktisk kunne hjelpe flere smerter lider dersom legene var mindre tilbakeholdne med å foreskrive dem.

Pågående kontroversen

Selv om, ifølge nettstedet fibromyalgia-symptoms.org, har studier vist at opioider er effektiv mot FM smerte, vil noen leger ikke foreskrive dem på grunn av deres tilbøyelighet til å forårsake avhengighet. Likevel, forsker David Jorensen funnet ut at det ikke var noen økning i avhengighet til tross for en økning i narkotiske resepter 1990-1996.

Ultram

Ultram (tramadol) har nylig blitt godkjent av FDA for å behandle fibromyalgi smerte. Det er ansett som sikrere enn opiater, og kan være et akseptabelt alternativ for noen leger og pasienter.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs)

Reseptbelagte NSAIDs som Celebrex og Vioxx kan være effektive for noen pasienter uten å forårsake mage nød. En resept NSAID kan kombineres med Ultram for sterkere smertelindring.

Ikke-medikamentelle behandlinger

For de som ønsker å unngå medisiner helt, alternative behandlinger som massasje terapi, akupunktur, TENS enheter (som bruker elektriske impulser til å kontrollere smerte) og varmeputer kan være effektive.

Medisiner for kroniske korsryggsmerter

Medisiner for kroniske korsryggsmerter


Et stort antall mennesker lider av kroniske korsryggsmerter. De plasserer isposer og varmeputer på sine ømme muskler bare for å oppleve midlertidig lindring. Mer aktive mennesker kan slå til trening eller fysioterapi, men de fleste ty til medisiner for en enkel løsning. Det finnes flere typer medisiner som motvirker påvirker av kroniske korsryggsmerter, men ingen blir brukt til å kurere symptomer. De som bruker medisiner bør være forsiktig, både reseptfrie og reseptbelagte medisiner er bare kortsiktige løsninger, og kan miste sin effektivitet over tid.

Typer

Det finnes mange typer medisiner på markedet for å lindre kroniske korsryggsmerter. Paracetamol, aspirin og ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler kan enkelt kjøpes i et supermarked eller stoff butikken og ikke krever resept fra lege. Reseptbelagte medisiner, inkludert muskelavslappende, anti-depressiva, anti-convulsants og opioider brukes til å behandle mer intens kroniske smerter og kan kun oppnås under en resept fra lege og guidet råd.

Reseptbelagte medisiner

Reseptfrie medisiner, vanligvis kjent som over-the-counter medisiner som primært drepe smerte inkluderer aspirin eller paracetamol (Paracet), ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), som ibuprofen (Advil, Motrin og Nuprin), og Naproxen (Aleve, Anaprox, Naprelan og Naprosyn). NSAIDs hjelpe lindre kroniske korsryggsmerter og midlertidig avlaste hovne og stive muskler. Andre ikke-reseptbelagte medisiner inkluderer aktuelle analgetika som inneholder salisylater som Ben Gay som tilbyr dype oppvarming lettelse og anti-inflammatorisk fordeler for såre muskler.

Reseptbelagte medisiner

Reseptbelagte smertestillende generelt faller inn under muskelavslappende, anti-depressiva, anti-convulsants, anti-beslag medisiner eller opioider. Muskelavslappende, som flexeril eller Skelaxin eliminere muskelspasmer. Analgetika og opioider, som for eksempel OxyContin, Percocet, Vicodin, Ultram, kodein og morfin, inneholder kraftige narkotiske stoffer, er skrevet ut kun til ødeleggende smerte, og bør bare bli tatt for en kort tid. COX-2-hemmere, som Celebrex, er en annen type ikke-steriodal anti-inflammatorisk reseptbelagt legemiddel som reduserer betennelse og har færre bivirkninger enn andre NSAIDs.

Side Effects

Smertestillende narkotika og opioider, som kodein og morfin kan påvirke en persons dom, gjøre ham døsig og treg hans reaksjoner. Bivirkninger av paracetamol kan være kvalme, lav feber, smerter i magen og dårlig matlyst. Bivirkninger av ibuprofen og andre ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner kan omfatte brystsmerter, svakhet, oppkast, kvalme, magesmerter, feber, og tale, syn eller balanse problemer, for eksempel. Alle tar disse medisinene bør lese etikettene nøye og snakke med en farmasøyt om mulige bivirkninger og interaksjoner med andre legemidler.

Advarsler

En person tar over-the-counter eller reseptbelagte medisiner for kroniske korsryggsmerter bør informere legen sin om han tar noen andre reseptbelagte medisiner eller urte kosttilskudd, som noen kan samhandle negativt og føre til komplikasjoner til kroppens delikate systemer. Smertestillende er generelt ikke bra for mennesker og bør brukes med måte. Medisiner for kroniske korsryggsmerter vil bare hjelpe ryggsmerter symptomer og ikke kurere dem. Hvem som helst kan bli avhengig av smertestillende, og de er svært vanskelig å komme ut av.

Hvordan å behandle nevropatisk smerte

Nevropatisk smerte er kronisk og kompleks og er ofte knyttet til vevsskade. Det er forårsaket av ødelagte eller dysfunksjonelle nerver. En nerve fiber skadekonsekvenser nerve funksjon ved at nerve pluss områdene rundt det skadde vevet. Skadene i disse nervefibre skaper kaos ved å sende feil signaler til de deler av hjernen som kontrollerer smerte. Symptomer på nevropatisk smerte inkluderer uutholdelig brennende eller skyting smerter som føles som en plutselig elektrisk støt, prikking, nummenhet og økt følsomhet i det berørte området. Nevropatisk smerte er en av de vanskeligste å behandle, så her er noen tips som kan hjelpe deg med å håndtere smerte.

Bruksanvisning

Bruk en nerve blokk injeksjon for å stoppe smerte. I denne prosedyren, er en bedøvelse injiseres i de berørte nerve. Målet med dette injeksjon er å stoppe overføring av smertesignaler til hjernen og ryggmargen. Hvis nerve blokk er vellykket, kan midlertidig smertelindring oppnås i fem til åtte timer. De fleste nerve blokker er avviklet hvis smertelindring ikke kan oppnås fra den første injeksjonen, eller hvis det ikke er noen bedring med flere injeksjoner.

•  Bruk narkotiske stoffer som oksykodon, hydrokodon og morfin for å kontrollere smerte. Prøv å bruke et opioid medisiner hvis andre medisiner har mislyktes i å få smertelindring. Vet at risikoen for avhengighet er liten hvis et narkotisk stoff er tatt som foreskrevet. Mange pasienter har funnet høye doser av narkotika ganske effektive i å lindre deres lidelser.

Bruk en krampestillende for å redusere elektrisk og skyting smerte. Vanlige antiepileptika inkluderer gabapentin, klonazepam og lamictal. Antiepileptika må tas på en daglig basis for å behandle symptomer. Det er en risiko for anfall hvis en krampestill avbrytes brått.

Bruk antidepressiva som amitriptylin og nortriptylin. Lave doser av antidepressive midler kan anvendes for å behandle angst eller depresjon som ofte oppstår med kroniske smertefulle tilstander. Antidepressiva kan også bidra til å kontrollere overaktiv nervesignaler til hjernen. Døsighet er en vanlig bivirkning av disse medikamentene, og kan være en fordel hvis smertene forårsaker søvnløshet.

Bruk muskelavslappende å lette smertefulle muskelspasmer som ofte er forbundet med nevropatisk smerte. Vanlige muskelavslappende inkluderer karisoprodol (Soma), Methocarbamol (Robaxin) og cyclobenzaprine (Flexeril).

6. Påfør aktuell capsaicin krem til det smertefulle området tre til fire ganger om dagen. Resultatene kan vanligvis ses etter flere anvendelser av denne pepper krem ​​over flere uker.

Meld deg på psykologisk rådgivning til å takle kroniske nevropatiske smerter. Din psykolog vil lære deg nye måter å håndtere smerte som meditasjon, visualisering og kontrollerte pusteteknikker. Disse psykologiske verktøy kan hjelpe deg til å føle at du er i kontroll over din smerte.

Medisin for kroniske ryggsmerter

Medisin for kroniske ryggsmerter


Ryggsmerter er en av de vanligste årsakene til tap av arbeidstiden, ifølge Dr. Richeimer, University of Southern California, på SpineUniverse.com. Ryggsmerter kan være akutt eller kronisk. Akutte smerter kommer plutselig og er midlertidig, vanligvis et resultat av en skade. Kroniske ryggsmerter er pågående, etter en skade eller som følge av alder eller andre faktorer. Kroniske ryggsmerter kan behandles med flere typer smertestillende medikamenter.

Funksjoner

En vedvarende stiv eller verkende rygg, eller skarp, lokalisert smerte i midten til lav rygg er karakteristisk for kroniske korsryggsmerter. Disse symptomene kan gjøres verre ved å løfte tunge gjenstander, delta i aktiviteter som involverer bøying eller streker ryggen, eller bare ved å sitte eller stå i lange perioder. Avhengig av årsak og type smerte, kan legen forskrive medisiner for lindring.

NSAIDs

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) kan brukes til å redusere betennelse og lindre smerte. Disse medikamentene er blant de første linjene av forsvaret legen vil prøve i behandling av kroniske ryggsmerter, fordi de fleste av disse problemene er knyttet til hevelse og betennelse. Reseptfrie merkevarer inkluderer ibuprofen, slik som Motrin og Advil, og naproxen, selges over disk som Aleve eller Naprosyn. En av de nyere reseptbelagte NSAID medisiner for ryggsmerter er Celebrex. Det fungerer også på betennelse, men ikke forårsaker så mye magesyke som noen av de andre NSAID medisiner.

Paracetamol

Paracetamol er også et svært populært medisinering av valg for ryggsmerter fordi den har svært få bivirkninger. Men paracetamol virker ikke på hevelse og betennelse. Stoffet virker ved å blokkere smerteopplevelse i hjernen. Paracetamol er tilgjengelig i ikke-reseptbelagte form som Tylenol og er tilgjengelig i generiske versjoner. Det er også reseptbelagte former av acetaminofen, og medikamentet blir noen ganger kombinert med andre medikamenter inn i en pille.

Muskelavslappende

Muskelavslappende er egentlig ikke en klasse av narkotika, men heller navnet gitt til en gruppe av ulike typer narkotika som hjelper slappe muskler. Denne type medisiner faktisk fungerer på hjernen, ikke musklene selv. De vanligvis er foreskrevet for akutte smerter eller i løpet av de første dagene etter en ryggskade. Men i noen tilfeller er muskelavslappende gitt for kronisk ryggsmerte. Disse inkluderer medisiner som Flexeril, Valium og karisoprodol (Soma). De fleste av disse medikamentene kan forårsake døsighet.

Narkotika og steroider

Narkotiske stoffer kan anvendes for kronisk ryggsmerte, men er vanligvis brukt i en kort periode. Denne typen medisiner er sterkt vanedannende. Du kan bygge opp en intoleranse overfor narkotika ganske lett, noe som betyr at de blir ineffektive etter en stund. Noen ofte foreskrevet narkotika inkluderer hydrocodone (Vicodin), oksykodon (Percocet) og propoksyfen (Darvocet).

Steroider er noen ganger brukt for kroniske korsryggsmerter, spesielt når det er hevelse. Som narkotika, bør steroider brukes kun i korte perioder. Utvidet bruk av steroider kan føre til alvorlige bivirkninger, inkludert vektøkning, osteoporose, magesår og nyreproblemer. Steroider som Medrol gis oralt, men kan injiseres i tillegg.

Betraktninger

Leger bruke mange former for terapi, i tillegg til medikamenter for å behandle kronisk smerte forbundet med den nedre del av ryggen. Hviler en skadet ryggen er vanligvis anbefales, men fysioterapi, massasje, kiropraktikk, varme, is og andre behandlingsformer kan benyttes med medisiner for å lindre smerte. Legen din kan anbefale den beste typen smerte medisin og behandlingsforløp for din tilstand.