Digidexo.com

CO Q 10 & Thyroid Problemer

Kroppen din produserer naturlig en vitamin-liknende stoff som heter, Koenzym Q10 (CoQ10), hver celle gjør et annet beløp, avhengig av dens behov. Etter hvert som du blir eldre, utgjør CoQ10 nedgang, tappe organer som hjertet og redusere skjoldbrusk hormon nivåer.

Ifølge kardiolog, Stephen Sinatra, MD, FACC, FACN, skjoldbrusk sykdom kan videre rane kroppen av Q10, kan føre til hjertesvikt. Supplere med Q10 kan være nøkkelen hvis du har blitt diagnostisert med skjoldbrusk problemer.

Bakgrunn

Dr. Frederick Crane tilfeldigvis oppdaget CoQ10 i 1957 ved University of Wisconsin mens du arbeider med mobilnettet energiproduksjon i biff hjerter. Dr. Crane ble en pioner, læring at CoQ10 produserer energi i kroppen og er en kraftig antioksidant, som vitamin C og E. Han lærte at Q10 er avgjørende for livet.
The National Cancer Institute sier "de høyeste konsentrasjonene [av Q10] finnes i hjertet, leveren, nyrene og bukspyttkjertelen. Den laveste konsentrasjon er funnet i lungene." Selv kontroversielt, leger og forskere fortsetter å studere og anbefale Q10 til pasienter for en rekke tilstander og sykdommer, inkludert skjoldbrusk sykdom.

Thyroid Disease

Skjoldbruskkjertelen er en liten kjertel som ligger på forsiden av halsen, under strupehodet ditt eller "adamseplet." Det tar jod fra mat og konverterer den til skjoldbrusk hormoner. Skjoldbrusk hormoner, kalt T3 og T4, regulere hele stoffskiftet.
Stoffskiftesykdommer som hypertyreose er et resultat av for mange thyreoideahormoner blir produsert, forårsaker en økt metabolisme, vektøkning eller vekttap og en rekke andre symptomer. Hypotyreose resultater når det ikke er nok skjoldbrusk hormoner, noe som resulterer i en langsom metabolisme og mange tilhørende problemer. CoQ10 kan gjenopprette skjoldbruskkjertelen tilbake til helse.

Thyroid Disease og Your Heart

Dr. Sinatra mener skjoldbruskkjertelen ikke direkte føre til hjerteproblemer. Han sier skjoldbrusk sykdom resultater i "vektøkning, lipid abnormiteter, etc", noe som kan føre til hjerteproblemer. Som nevnt, hypertyreose frarøver ditt hjerte av sin Q10, som den trenger for å fungere. I sin bok, "Heart Sense For Women," Dr. Sinatra skriver, CoQ10 "hovedsak bedrer hjertets evne til å pumpe mer effektivt."

CoQ10 og Hypertyreose

Siden alt av Q10 i kroppen din kan brennes opp av en hyperaktiv skjoldbruskkjertel, Dr. Sinatra sier også: "Hvis det er en ting en kvinnelig thyroid pasient kan gjøre, er det supplere med Q10."

Barn med hypertyreose kan også dra nytte av Q10. I en studie fra 2003, Dr. Thomas Menke av Vestische Kinderklinik i Tyskland oppdaget plasmanivået av Q10 ble "betydelig redusert" hos barn med hypertyreose.

CoQ10 kosttilskudd

Fordi mengder av Q10 utarmer med alderen, kosttilskudd i form av tabletter eller kapsler lykkes gjenopprette Q10.

Ta 100 til 200 mg per dag av Q10 hvis du har en skjoldbrusk problem, som foreslått av Dr. Sinatra. Ta opp til 400 mg daglig hvis du har hjertesykdom også. CoQ10 kosttilskudd er svært økonomisk. Kjøpe Q10 på naturlige helsekostbutikker eller på nettet.

Tips og advarsler

Ikke erstatte Q10 for konvensjonelle legemidler. Selv om det er trygt, bruker CoQ10 sammen med konvensjonell terapi.

Rådfør deg med legen din før du tar CoQ10 hvis du er på blodfortynnende som warfarin (Coumadin).

Spis mat kilder høy i CoQ10, som for eksempel peanøtter og sjømat.