Digidexo.com

Grunner til Håravfall i Teenage Girls

Grunner til Håravfall i Teenage Girls


Hårtap hos tenåringsjenter er et medisinsk problem, som bør tas opp av en lege. Det er flere grunner til en tenåringsjente kan oppleve hårtap, enten fra dårlig helse, medisiner, ekstrem slanking eller trekke håret tilbake for tett. Hvis din tenåring opplever håravfall, bør hun oppsøke lege for å finne årsaken og finne ut de beste alternativene for behandling.

Medisinering

Den Håravfall Library lister medisiner som kan bidra til hårtap hos noen mennesker. Noen av disse inkluderer Zoloft, Prozac, dion, Somatrem, og Histrilem samt vaksine gitt for difteri, tetanus, pertussis, hepatitt B og poliovirus. En tenåring som opplever håravfall bør snakke med sin lege om eventuelle medisiner hun tar for å finne ut om de medisiner kan forårsake eller bidra til hennes tilstand. Hårtap som en bivirkning av medisiner er sjelden, ifølge Håravfall Library, men det skjer.

Tight Hair Styles

Trekke håret tilbake i trange hestehale eller cornrows kan sette stress på håret og få den til å falle ut over tid. Noen tenåringsjenter kan trekke håret tilbake tett for sport eller andre aktiviteter. Hair Boutique advarer om at denne tilstanden kalles spenning alopecia og at skaden kunne være permanent. Hair Boutique tyder på at hestehaler skal være løs for å unngå dette problemet.

Ekstrem slanking

Krasje dietter og andre ekstreme former for slanking kan føre til hårtap. Dette gjelder også for spiseforstyrrelser slik som anoreksi. Tenåringsjenter som ikke oppfyller deres ernæringsmessige behov kan lide av håravfall. Når jentene ikke spiser nok, er de ikke får nok protein eller B-vitaminer. Uten disse essensielle næringsstoffer, kan håret falle ut. Jenter i denne situasjonen bør du oppsøke lege umiddelbart.