Digidexo.com

Naturlig Flytende Behandling for hemorroider

Naturlig Flytende Behandling for hemorroider


Naturlige, flytende hemorrhoid behandlinger kan enten være aktuell eller inntagbar. Ifølge Jackson Siegelbaum Gastroenterology, kan midlertidige behandlinger være effektiv og alt som er nødvendig. Men hvis ikke, kan mer kompliserte prosedyrer, slik som kirurgi, ligering, laserbehandling og infrarødt lys behandlingen være vellykket.

Aktuelt, Natural Flytende Treatment

Ifølge Mayo Clinic, naturlige ekstrakter, slik som trollhassel, kan brukes lokalt for å redusere hevelse, kløe og øke blodsirkulasjonen. I tillegg beskriver Hemaron.com lignende fordeler fra den aktuelle bruk av japansk pagode treet, hestekastanje og druekjerneekstrakt.

Inntagbar, Væske Behandlinger

Mens noen naturlige flytende ekstrakter, som druekjerneekstrakt og japansk pagode treet, kan legges til væsker eller tatt som en te for å redusere kløe eller hevelse og øke blodsirkulasjonen, foreslår Jackson Siegelbaum Gastroenterology rett og slett gjør at du drikker rikelig med væske for å hindre firmaet avføring som irriterer hemorroider.

Sitzs Bath som Væske Treatment

En enkel, no-cost naturlig væske behandling er en Sitz bad. Ifølge Jackson Siegelbaum Gastroenterology, kan soaking området i 10 til 20 minutter i et varmt karbad bringe smertelindring og fremme helbredelse. Den Sitz bath kan gjøres 2-4 ganger om dagen.

Expert Insight

Jackson Siegelbaum Gastroenterology advarer at noen ganger hemorroider kan maskere en mer alvorlig lidelse, slik som rektal eller tykktarmskreft, så det er viktig å få riktig diagnose og behandling av en lege i stedet for bare å behandle symptomene med naturlige, flytende alternativer.

Fordeler med Natural Flytende Behandlinger

Mayo Clinic ansatte tyder på at hjem rettsmidler og egenomsorg tiltak, som sitz bad og økte naturlige væsker kan være svært effektiv i å gi midlertidig avlaste for hemorrhoid ubehag uten behov for invasive medisinske prosedyrer.