Digidexo.com

Hvordan virker Archery brenne kalorier?

Hvordan virker Archery brenne kalorier?


Hvis du leter etter en ny hobby eller har tidligere erfaring med bueskyting, vil du finne glede i å vite at sporten sikkert brenner noen kalorier. Selv om det ikke er for fysisk krevende og vil sannsynligvis ikke hjelpe deg dramatisk kaste pounds, kan du nyte en ettermiddag med bueskyting som en del av din vanlige trening diett.

Aktivitet Involvert

Bueskyting er ikke en anstrengende cardio trening som får hjertet ditt pumper, men det er en form for trening som brenner kalorier. Target bueskyting krever at du stå på plass og skyte på mål på forskjellige avstander og steder. Selv om du ikke beveger deg rundt mye, er du bærer en pakke med piler, samt en bue, slik at du løfter litt vekt. Pluss, mens du sikter på målet, vil du holde opp pil og bue i flere sekunder før du er klar til å slippe. Hvis du ikke er vant til vekten, vil armene føle brenne. Feltet bueskyting krever også deg til å skyte på mål, selv om du skal gå rundt å gjøre det - muligens på noen form for kurs.

Forbrenning

Som med enhver form for aktivitet, jo mer du veier, jo mer kalorier du utnytte. Så hvis du veier ca.125 pounds, vil du brenne omtrent 105 kalorier fra 30 minutter av bueskyting target practice. Men hvis du veier nærmere til 155 pounds, vil du barbere bort 130 kalorier, og så mye som 155 kalorier hvis du er på en vekt på 185 pounds.

Oppvarming og nedkjøling

Du vil også brenne kalorier fra ettermiddagen av målet praksis hvis du varmer kroppen opp i god tid og deretter gjøre noen form for nedkjøling aktivitet etterpå. Bare 15 minutter gange og lys strekke bruker opptil 60 kalorier på en vekt på 125 pounds. Hvis du veier 155 pounds eller 185 pounds, vil du brenne av 75 og 90 kalorier på 15 minutter, henholdsvis.

Losing Vekt

Du må opprette et underskudd på 3500 kalorier for å miste 1 kilo kroppsvekt, forklarer MayoClinic.com. Enten brenne av alle disse kaloriene - ca 500 en dag å miste en kilo i uken - eller brenne noen og kutte noen kalorier med kostholdet ditt. Barbere 200 kalorier fra ditt daglige kosthold og deretter brenne 300 kalorier med trening, for eksempel. Siden en halvtime av bueskyting ikke bruke opp så mange kalorier, ta en joggetur på forhånd. Holde et jevnt tempo av 5 mph i 30 minutter - eller en 12 minutters mile - forbrenner 240 kalorier ved 125 pounds, 300 kalorier i 155 pounds og 355 kalorier hvis du veier 185 pounds. Du får den cardio ditt hjerte begjærer og deretter hodet av for å få litt toning mens skyting en pil og bue.