Digidexo.com

Hvordan holde kroppen rett når du gjør pullups

Hvordan holde kroppen rett når du gjør pullups


Som med alle styrke-øvelser, pullups krever riktig skjema for å være en trygg og effektiv trening. Du henger fra hendene og dra opp vekten av kroppen din i denne calisthenic øvelse utformet for å styrke ryggen. Fra hengende posisjon, kan kroppen din kurve, swing eller vri i et forsøk på å hjelpe din bevegelse. Når du bruker noen fysiske tips kombinert med mental fokus, holde deg kroppen rett etter en effektiv overkroppen styrke trening.

Hvordan holde kroppen rett når du gjør pullups

kryss anklene bak kroppen til å stabilisere bena under pullup.

Stram magen ved å trekke navlen mot ryggen for å gi en jevn kjerne. Hold denne posisjonen i hele pullup.

Hold håndleddene i en nøytral posisjon og i en rett linje opp fra underarmene for å unngå overflødig svingende fra hendene.

Trekk ned skulderbladene for å holde skuldrene vekk fra ørene og for å opprettholde en rett øvre rygg. Stopp i denne posisjonen gjennom hele pullup.

Fokus på å bo rett og fortsatt. Pust ut mens du trekker opp, og puste inn så du lavere. Fokuser på pusten din når du ser rett fram på et samlingspunkt.

Konsentrer deg om å trekke albuene inn sidene i stedet for å trekke opp kroppen til å trekke seg sammen din latissimus dorsi i ryggen og holde overkroppen rett. Peke albuene mot gulvet for å holde armene i en rett linje.

Spør en venn til å få øye på deg med en hånd på ryggen og en på magen. Dette vil holde deg rett og minne deg om riktig holdning.

Trekk opp til haken tømmer baren på egen hånd, i stedet for å nå opp med haken for å fjerne baren. Hold haken parallelt med gulvet for å holde en rett linje fra ryggraden gjennom halsen.

Senk langsomt fra pullup. Bruk muskelkontroll i stedet for å la tyngdekraften trekke deg ned. Hold en liten strekk i ryggen på bunnen av øvelsen i stedet for å slappe av helt.

Hint

  • Øve en eller to pullups om gangen til du perfeksjonere din form og rett linje. Tillat for to dager med hvile mellom treningsøktene, slik at du kommer tilbake uthvilt og sterk for følgende treningen.
  • Snakk med legen din før du begynner med styrketrening. Hvis du opplever ubehag i nakke, skuldre eller rygg, stanser treningen.