Digidexo.com

Hvordan å endre modus på en Safety første digitalt termometer

Hvordan å endre modus på en Safety første digitalt termometer


Termometre tilgjengelig på markedet i dag har kommet en lang vei fra sine kvikksølv og glass forfedre. Resultater av digitale termometer merker line butikk ganger. En av dem er første Safety. Sikkerhets første digitale termometre har Celsius og Fahrenheit moduser som brukerne kan veksle mellom samt noen modeller med oral, underarm, rektal og bad bruk moduser. Endre modus på en Safety 1st termometer er et spørsmål om å gjøre deg kjent med kontrollene.

Hvordan å endre modus på en Safety første digitalt termometer

Finn knappen Mode på din sikkerhet første termometer; se etter denne knapp på den øverste siden av termometeret ved siden av den digitale skjermen som viser temperaturavlesning.

Trykk på knappen en gang på en Safety første 4-i-1-termometer for å endre modus fra Oral til underarm "Trykk igjen for å endre modus til rektal og igjen for å endre den til bad hvis du ønsker å finne ut temperaturen i badekaret vann før du legger barnet ditt i den. Trykk på knappen igjen for å endre termometeret rens modus tilbake til muntlig eksamen.

Endre temperaturen lesemodus fra standard Fahrenheit til Celsius ved å holde inne Power og Mode knappene samtidig til displayet på den digitale skjermen endres fra «grader F" til "grader C."