Digidexo.com

Hvordan holde dine følelser Jordet

Hvordan holde dine følelser Jordet


Følelser krydre opp livet og gi en følelse til dine tanker; men de kan få deg i trøbbel, hvis du ikke vet hvordan å tøyle dem i Jording dine følelser betyr ikke at du ikke vil ha dem lenger -. det betyr bare at du vil ha et stramt grep om dem, så de ikke blusse opp plutselig, spørre deg inn i spontan handling.

Hvordan holde dine følelser Jordet

•  Vurdere forhold som utløser din emosjonelle respons. For eksempel kan du ha en irriterende kollega som gjør nedsettende kommentarer i løpet av dagen. Lage en plan for slike tilfeller kan gjøre deg forberedt og i stand til å kontrollere din reaksjon når du støter på kollega.

Steg tilbake fra emosjonelle situasjoner for et øyeblikk og undersøke dine egne følelser. Når du finne roten følelsen du opplever, har du en bedre forståelse av hvordan man skal håndtere situasjonen.

Betrakt menneskene rundt deg når du forstår din emosjonelle respons. Vurdere hvordan de vil reagere på din emosjonelle utgytelse og hvorvidt du bør justere din reaksjon til bedre passer din bedrift. For eksempel, hvis du får gode nyheter rundt fremmede, hugging noen i spenning kan ikke være det beste valget.

Finn et kreativt utløp for dine lykkelig og ulykkelig følelser. Dette kan være noe sånt som tegning, skriving eller synger. Releasing din emosjonelle side i en kreativ og kontrollert måte kan bidra til å redusere tilfeller hvor du har ukontrollerbare utbrudd.

Bli med på en meditasjon klasse for å holde deg følelsen avslappet og positiv. Hvis du finner ut at du lider av vanlige utbrudd av sinne eller tristhet, kan meditasjon hjelpe flate ut din emosjonelle klimaet. Par meklingen med aromaterapi og avslappende drikke hele dagen.

Carry et element med deg som hjelper deg å slappe av gjennom dagen. Dette kan være alt fra en squishy stress ball til en liten sjarm.

Hint

  • Søk profesjonell hjelp for dine følelsesmessige utbrudd, hvis du finner ut at du ikke er i stand til å kontrollere dine følelser til tross for din innsats. En profesjonell kan være i stand til å hjelpe deg jorde dine følelser.