Digidexo.com

Myter om hvordan å indusere arbeidskraft

Myter om hvordan å indusere arbeidskraft


Når en kvinne er forfallsdato nærmer seg eller har kommet og gått, kan hun begynne å lete etter måter å indusere arbeidskraft henne naturlig. Mens noen metoder er bevist, er det mange myter der ute om hvordan å indusere arbeidskraft --- metoder som kan være farlig for både mor og barn. Enhver metode som du kan prøve å overtale arbeidskraft bør diskuteres med legen din.

Castor Oil

Mange kvinner sverger til Castor olje som en måte å indusere arbeidskraft, men det bør egentlig unngås. Tanken er at Castor olje stimulerer tarmen som igjen stimulerer sammentrekninger. Du vil mest sannsynlig ende opp med et alvorlig tilfelle av diaré og ingen arbeidskraft. Også, kan det føre til at du blir dehydrert, noe som ikke er bra for deg eller barnet. Det mest urovekkende aspektet av anbefaling av Castor olje er at mange anbefaler at du blander det med appelsinjuice en en alkoholholdig drikke som for eksempel vodka. Dette er potensielt enda mer skadelig for babyen.

Spicy Food

Det er ingen bevis på at å spise på krydret mat vil indusere arbeidskraft. Som Castor olje, er det tenkt å få ting som beveger seg i fordøyelseskanalen og derfor bringe på livmor sammentrekninger. Hvis du prøver dette, kan du potensielt ende opp med en urolig mage og et alvorlig tilfelle av halsbrann.

Spise ananas

Frisk (ikke hermetisert) ananas er tenkt å inneholde et enzym som kan hjelpe indusere arbeidskraft. Mens det kan bidra til å bringe på sammentrekninger, sannsynligvis har det ingen effekt på faktisk bringe på full blåst arbeidskraft. Imidlertid har ananas vært kjent for å fremme helbredelse og det kan hjelpe din postpartum utvinning.

Ridning i en Bumpy Car

Ideen bak ridning i en humpete bil er å bokstavelig talt sprette babyen ut. Tanken er at den spretter bevegelse vil presse barnet i fødselskanalen. Skal du på en humpete biltur vil ikke skade barnet, men, igjen, er det ingen vitenskapelige bevis for å bevise at dette fungerer.

Å snakke med babyen din

Babyen har blitt lyttet til lyden av stemmen din siden ørene utviklet. Det er det at ved å snakke med barnet og oppmuntre ham til å komme ut, vil det gjøre ham ønsker å bli født. Mens det er viktig at du snakker med barnet ditt, er det ikke til å gjøre noe så langt som å indusere arbeidskraft.

Blå og svart cohosh

Mens blå og svart cohosh har blitt brukt i århundrer i arbeidskraft, kunne klaseormedrue spesielt være farlig for både deg og babyen hvis tatt feil. Det er en naturlig blod tynnere og kan føre til overdreven blodtap under fødselen din. Disse to urter virkelig fungerer ved å styrke sammentrekninger som du allerede har, ikke som en induksjon teknikk.

Gang

Mang en gravid kvinne har vandret for miles i håp om å indusere arbeidskraft bare for å være ekstra sliten på slutten av dagen. Turgåing kan hjelpe arbeidskraft som har alt klar startet fremgang ved å hjelpe barnet komme inn i en bedre posisjon for fødselen. Du må allerede være å ha noen sammentrekninger og strekke for at det skal fungere. Turgåing er bra trening for en forventningsfull mor skjønt, så det kan hjelpe deg til å holde energinivået oppe mens du forbereder for ekte arbeidskraft, men det er ingen bevis på at det gjør noe for faktisk begynner arbeidskraft i første omgang.