Digidexo.com

sopp under bryst

Botemidler for dårlig sopp under tåneglene

Sopp under tåneglene kan bli ille nok til å forårsake forlegenhet for folk som lider av det. I alvorlige tilfeller, begynner de å unngå situasjoner der hvem som helst kan se tærne. Men herding tånegl sopp er ikke så vanskelig som det ser ut. Faktisk, de fleste har alt de trenger for å kurere sopp problem i sine egne hjem.

Stopp soppvekst

Før du kan tenke på herding tånegl sopp, må du stoppe den fra å spre seg og bli verre. Holde føttene rene og tørre er den eneste måten å hindre mer soppvekst. Når soppen er herdet, vil holde føttene tørre holde sopp fra å komme tilbake.
Etter dusjing eller soaking føttene, må du passe på føttene og tåneglene er helt tørre. Bruk en hårføner på en kul innstilling for å sikre at ingen fuktighet er fanget under tåneglene. Varme, fuktige steder er en yngleplass for sopp.
Wear bare bomull sokker og endre dem ofte. Hvis føttene svette, endre sokkene flere ganger per dag. Det kan virke upraktisk ved første å lage en vane å konstant sokk-endring, men til slutt, vil det bidra til å kurere din tånegl sopp.

Tånegl soaks

Soaking tåneglene er en viktig del av å drepe tånegl sopp. Apotek og helsekostbutikker selger alle typer produkter som lover å drepe tånegl sopp, men noen av disse produktene er dyre. I stedet for å bruke mye penger, kan du bruke det du allerede har i huset.
Listerine er et populært munnvann for en grunn - det dreper bakterier og bakterier som vokser i varme, fuktige miljøet i munnen. Bruk Listerine er bakterie-kampene evner på tærne. Fyll en liten kar med Listerine og suge føttene i 15 minutter daglig. Du må gjøre dette hver dag frem til den gamle neglen vokser ut og ny spiker erstatter det - det kan ta flere måneder, avhengig av hvor raskt neglene vokse.
Bland like deler eple cider eddik eller vanlig eddik og vann for å lage et alternativ til Listerine. Apple cider eddik også kamper bakterier og dreper bakterier. Suge tærne daglig, og du vil se merkbar bedring veldig raskt.
Husk å tørke tærne godt. Soaking tærne i noen av disse væskene vil drepe bakterier, men hvis du lar tåneglene våt etter bløtlegging, vil ny sopp vokse i stedet. Bruke hårføner hver gang du suge til å sørge for at neglene er helt tørre.

Se en lege

Hjem behandlinger bør være prøvd først fordi de har mindre bivirkninger og er mye rimeligere. Men hvis hjem botemidler ikke nok, du trenger å se en lege. Han vil foreskrive reseptbelagte medisiner for å bekjempe sopp.

Resepten vil trolig en kombinasjon av en aktuell salve for tånegl kombinert med en oral medisin. Aktuelle medisiner er å male på som en tånegl polsk og medisinen er absorbert inn i neglen for å drepe soppen. Muntlige medisiner for sopp kan ha alvorlige bivirkninger, inkludert leverskade. Vær sikker på at du har brukt opp alle andre muligheter før du starter en anti-sopp behandling.

Hindre Fungus Gjengroing

Alle vet at forebygging er den beste kur, og saken av tånegl sopp er ikke annerledes. Mens du er herding din tånegl sopp, må du utvikle nye vaner som vil bidra til å holde soppen borte for godt.
Spis et sunt kosthold. Inkluder mer frukt og grønnsaker i ditt daglige liv og sørg for å få nok fiber i tillegg. Yoghurt er fabelaktig for bekjempelse av bakterier i kroppen, så sørg for å få en porsjon yoghurt hver dag.

Trene regelmessig. Sørg for at kroppen din er så sterk som det kan være fordi en sunn, sterk kropp lettere vil bekjempe alle typer bakterier og infeksjoner. Løft hånd vekter, gjør yoga og gå regelmessig. Du trenger ikke å delta i et treningsstudio eller gjøre forseggjort treningsøkter for å få eller holde seg i form.
Slutte å dele sokker, sko eller håndklær med andre, og med familiemedlemmer. Tånegl sopp kan raskt spre seg fra en person til en annen. Hvis barna er utsatt for tånegl sopp, ikke passere sine sko ned til et yngre søsken. Kaste dem bort når de vokser fra dem for å hindre soppvekst fra repeterte.

Hvordan bli kvitt sopp Under Negl

Onychomycosis er det vitenskapelige navnet for en soppinfeksjon av enten fingernegl eller tånegl. Symptomer på denne tilstanden omfatter negler som har blitt tykkere, sprø, mørk i fargen eller på annen måte vansiret. Fungi under neglen kan ikke bare føre til stygge negler, men kan også være en kilde til ubehag eller smerte. Heldigvis kan en rekke behandlinger for tilstanden bidra til å lindre ubehag og returnere negl til sin normale tilstand.

Bruksanvisning

•  Påfør liberale mengder klotrimazol krem til den infiserte negl. Masser kremen inn i huden rundt neglen samt direkte på neglen. Sjekk for å sikre at man har anvendt noen av fløten under negleplaten slik at den får kontakt med soppen.

Kjemp mot soppinfeksjon ved å ta en daglig dose av griseofulvin. Du må ta griseofulvin hver dag i seks måneder til ett år. Mens medisinen bekjemper soppinfeksjoner effektivt, kan det føre til alvorlig hodepine, kvalme eller til leverskade og blodsykdommer. Videre må du ikke drikke alkohol mens du tar griseofulvin.

Ta en daglig behandling av terbinafin hydroklorid å bekjempe soppinfeksjon. Ta medisiner daglig i seks til 12 uker. Den viktigste fordelen av terbinafin hydroklorid er at medisinen ikke medfører de samme bivirkninger som griseofulvin.

Hvordan virker en tånegl Få infisert med sopp?

Hvordan virker en tånegl Få infisert med sopp?

Forståelse Fungus

Fastsettelse og forstå hvordan en tånegl blir infisert med sopp natur sopp er brakt til forkant.
Sopp er, per definisjon, "en encellede eller flercellede organismen uten klorofyll som reproduserer ved sporer og lever ved å absorbere næringsstoffer fra organisk materiale." (Encarta verden English Dictionary).
Sopp også kalt gjær, mugg, sopp, mugg kjent som skitne bakterien alle har lignende egenskaper og ser ut til å være en del av den samme familien av organismer der de overlever i ulike arenaer i livet. Disse organismene er sykdomsfremkallende parasitter, som betyr at de er i stand til å forårsake symptomer som fører til sykdom som har behov for legehjelp hos mennesker, hvis igjen uten tilsyn. En tånegl blir infisert med sopp når forholdene ligger til rette for sopp å feste seg til en tånegl. Vilkårene er at sporer fra soppen må eksistere og er i stand til å være varm, spise og formere seg. Sporene eksisterende er en trussel i seg selv fordi de er i en sovende tilstand og begynner å trives og formere seg i en varm, mørk, skitten, fuktig atmosfære.

Sovende Fungus reaktivert

Sopp i en sovende tilstand vil bli reaktivert når vilkårene for det å trives er oppfylt. Når soppen er i sporedannende staten, sporene er sovende, og de utvikler et hardt dekke og er inaktive, også kalt vegetativ. Den dekker beskytter dem før de igjen kan trives som deres livsvilkår er laget og deretter de mutere til to forskjellige celler, en prosess som kalles mitose. Folk kan gå inn i en vegetativ haug av sopp og slip sine sko på foten sin og kontrakt en tånegl sopp, eller være i en un-renovert gym dusj, boblebad, salong spa, solarium. De infiserte tånegler vil bli misfarget og som soppen modnes og snart spikeren vil bli svart og falle av. Mold som fester seg til en tånegl, vises spiker gult og grønt i løpet av tidlig infeksjon av muggsoppsporer og de samme betingelser må være til stede, slik som innestengt fuktighet og sporer tilstede.

Forurensning og Contagious

Sopp er kjent for å være smittsom, i et spa sette forurenset spiker kan bli arkivert av en pedicurist eller manikyr og hvis redskapene er forurenset at de kan spre seg fra en person til en annen. Under ingen omstendigheter bør en manikyristen eller pedicurist gi en klient en manikyr eller pedikyr hvis tånegl sopp er tilstede. Utøvernes fots, som også er kjent som ringorm er en vanlig tilstand som mange spa og manicurists overse når serverer folk. En lege skal behandle tånegl som er infisert med sopp. Sopp kan overleve og trives i varme gym sko, et treningsstudio dusj, boblebad, en pedikyr stasjon, et solarium, et badekar og praktisk talt hvor som helst. Nøkkelen til å holde sopp under kontroll er sanitization. Vaske hender, føtter, og ved hjelp av sanitærmidler som er laget for å desinfisere for et slikt formål som sopp.

Kan du få en spiker sopp Fra falske negler?

Kan du få en spiker sopp Fra falske negler?


Ja, du kan få spiker sopp fra å ha falske negler. Soppen som forårsaker denne sykdommen er vanlig, slik at alt som kan virke som en felle, for eksempel en falsk spiker eller irriterende, slik som spiker klebemiddel, kan være et problem.

Årsaker

Åpninger mellom falske negler og negler kan felle vann, smuss og alt annet. Hvis soppen vokser i et slikt gap, vil det ikke ha noe sted å gå, men inn i neglen.

Symptomer

Symptomer på spiker sopp kan omfatte gule, tykke, grove eller smuldrer negler som er smertefulle og illeluktende.

Forebygging / løsning

Den beste forebygging er å ikke bruke falske negler. Hvis du velger å få falske negler, det er skritt du kan ta for å prøve å unngå denne tilstanden.

Har negler gjort av en dyktig spiker tech; de er mer sannsynlig å unngå slik at gapene mellom den falske spiker og spiker. Hold hendene rene.

Behandling

Nail sopp under falske negler er vanskelig å kurere. Soppen har vokst til og er beskyttet av spiker. Fordi negler vokser sakte, tenderer noen infiserte området for å infisere og reinfect områdene rundt det.

Du kan finne aktuelle behandlinger på apotek, men ifølge Mayo Clinic, har de ikke fungerer svært godt. Den eneste god behandling er å ta en lang løpet av oral soppdrepende medisin.

Risiko

Oral soppdrepende medisiner kan være vanskelig på leveren din. Dersom du har nedsatt leverfunksjon eller annen grunn, vil legen ikke foreskrive medisin for deg.

Sopp infeksjon tester

Sopp infeksjon tester


Utvikling av en sopp på noen del av kroppen din kan være ubehagelig og produsere en hel rekke uønskede symptomer, fra hudirritasjon til smerte. Før sopp kan behandles, men det er behov for å bli diagnostisert. En serie av tester er brukt for å identifisere og behandle sopp-infeksjoner. Ofte er en kombinasjon av tester som er nødvendig for å oppnå nøyaktige resultater.

Mikroskopisk undersøkelse

For å teste for sopp infeksjoner, kan legen din bestille en mikroskopisk undersøkelse for å se om problemområdet er faktisk forårsaket av sopp. Biopsier, våte mounts og tørkede utstryk kan brukes til å undersøke mistanke om sopp under et mikroskop og fastsette en nøyaktig diagnose. De bestemmende faktorer av sopp omfatter tilstedeværelsen av spordeler, filamenter eller gjær.

Mykologi

Mycology er en annen form for sopp-infeksjon test som krever at en prøve av den mistenkelige sopp tas enten ved å skrape den fra huden, en biopsi eller en hår-prøve. Når materialet blir samlet inn, vil en laboratorietekniker forsøke å dyrke soppen i en petriskål. Selv om denne prosessen kan ta flere uker, vil en kultur test som dette fastslå entydig om en sopp er årsaken til infeksjonen.

Ultrafiolett lys

Legen din kan bruke ultrafiolett lys for noen typer sopp identifisering. Også kjent som Woods lys, ultrafiolett stråling skinte på noen typer mistenkte sopp og få den til å lyse grønt. Tinea capitis, en type hodebunnen soppinfeksjon, vil gjøre seg kjent under et tre lys fordi håret vil se selvlysende grønne.

Naturlige måter å Clear Toe sopp

Tå soppinfeksjon er på grunn av akkumulering av sopp under neglene. Disse bakterier, som kan bo i negler i lang tid, påvirke spiker vev. Dette er en vanskelig tilstand å utrydde, og sjansen for tilbakefall er høy. Selv om det er ingen kur for toe sopp, kan naturlig rettsmidler gjør det mulig å ha en sunn spiker vokse ut og erstatte den infiserte spiker materiale.

Årsaker

Denne tilstanden er forårsaket av en sopp gruppe kalt dermatofytter, som bygger seg inn i det lille mellomrommet mellom spiker og spiker bed. Dette er en smittsom sykdom som vanligvis bor i våte eller fuktige områder, inkludert dusjrom og svømmebassenger. Toe sopp kan være forårsaket av helsemessige lidelser som HIV, diabetes, nedsatt immunforsvar eller traumer til spiker selv.

Symptomer

Toe sopp starter med misfarging av tuppen av neglen, vanligvis gul eller svart i fargen. Hvis venstre ubehandlet, kan hele neglen oppnå en usunn skygge. Hele neglen kan etter hvert bli fortykket og utvikle forverrede kanter som kan være svært smertefullt. Spikeren vil også ha noen glans eller skinne og bli forvrengt i form,

Tea Tree Oil

Tea tree olje er en naturlig antibiotika som bidrar til å utrydde tånegl sopp. Spikeren skal være innlevert ned for å sørge for at oljen kan komme gjennom negleflaten til der soppen lever. Noen få dråper ufortynnet tea tree olje kan blandes med olivenolje eller lavendelolje og brukes på berørte spiker. Denne behandlingen hjelper berolige irritert hud rundt den infiserte spiker.

Eddik

Eddik bidrar til å lindre smerte og kløe, ikke har noen skadelige bivirkninger, reduserer inflammasjon og er en meget billig behandling av soppinfeksjoner i å utrydde. Middelet består vanligvis av daglige fotbad i 50 prosent vann og 50 prosent eddik, soaking føttene tre ganger om dagen i 30-minutters intervaller. Sørg for å trimme neglen før du starter denne prosessen.

Epsom Salt

Epsom salt er også en effektiv behandling for nail sopp. Den spikeren skal arkiveres ned slik at løsningen kan trenge inn gjennom de dypere lag for å nå soppen. Minst to ganger om dagen i 30 minutter, suge de berørte negler i en løsning av varmt vann og et par spiseskjeer av Epsom salt.

Professional Care

Hvis toe sopp tilstanden ikke blir bedre etter å ha prøvd naturlig rettsmidler, må du kanskje oppsøke lege. Andre sykdommer har lignende symptomer til tå sopp, inkludert bakterieinfeksjoner og psoriasis. Årsaken til tånegl sopp kan være et symptom på et større helseproblem. Sørg for å konsultere en medisinsk faglig hvis problemet vedvarer eller tilstanden forverres.

90 Day Treatment for en tånegl sopp

90 Day Treatment for en tånegl sopp


Tånegl sopp varierer i alvorlighetsgrad, men det finnes måter å behandle det, inkludert homøopatiske midler, aktuelle behandlinger eller en resept fra legen. Selv om noen behandlinger gi ulike bivirkninger, er det soppdrepende produkter tilgjengelig uten resept som lover effektive resultater med liten eller ingen bivirkninger i 90 dager. Dette kan imidlertid være en overdrivelse, og de fleste over-the-counter behandlinger ta betydelig lenger enn 90 dager å behandle tånegl sopp. Behandlingene må også benyttes kontinuerlig for å være effektivt.

Hva er tånegl sopp?

Den medisinske termen for tånegl sopp er onychomycosis. Tånegl sopp er en infeksjon forårsaket av sopp eller en mikroorganisme som kalles dermatofytter, som også fører til fotsopp. Ifølge Nail sopp Cure Organization, dette sopp eller dermatofytter lever på keratin, et protein tåneglene er laget av. Dermatofytter spesielt trives i mørke, fuktige miljøer som fotsvette og sko. The Nail sopp kur Organization sier at selv om 20 prosent av den amerikanske befolkningen lider av tånegl sopp, røyking øker også risikoen for å pådra tånegl sopp fordi det begrenser sirkulasjon i føttene.

Symptomer på tånegl sopp

Avgjøre om symptomer på tånegl sopp eksisterer er enkelt. Ifølge Nail sopp kur, symptomer inkluderer sprø eller fortykkede negler som har en stygg lukt. Tånegl sopp er også lett oppdaget ved å sjekke for kjedelig spiker farge med hvite eller gule flekker. I mer alvorlige tilfeller, forvente å se brune eller svarte flekker eller striper på tåneglene.

Behandlinger for tånegl sopp

Mens reseptbelagte behandlinger som Lamisil eller Sporanox er effektive, sier Mayo Clinic at de kan forårsake alvorlige bivirkninger som spenner fra utslett til leverskader. The Nail sopp kur Organization sier at aktuelle behandlinger som Zetaclear og Funginix er de mest effektive behandlinger med liten eller ingen bivirkninger, og er tilgjengelig uten resept. Zetaclear er en todelt behandling som bekjemper tånegl sopp både internt og eksternt. Funginix, tidligere kjent som Fungisil, er en aktuell løsning som begynner å jobbe umiddelbart med resultater sett i to uker. Imidlertid må disse aktuelle behandlinger brukes kontinuerlig til de nye soppfrie negler er helt vokst ut.

Fordeler

The Nail sopp kur Organization sier at mens de fleste aktuelle behandlinger ikke effektivt målrette sta spiker sopp, gjør Zetaclear både internt og eksternt med det er todelt system. Zetaclear administreres under tungen med en muntlig spray å angripe sopp internt og med en aktuell løsning å angripe sopp eksternt. Funginix, inneholder virkestoffet undecylensyre å angripe sopp under negl og neglebåndet. I motsetning til reseptbelagte soppdrepende medisiner, disse aktuelle løsninger er billig og ikke krever en resept fra legen. The Mayo Clinic foreslår å bruke aktuelle løsninger i forbindelse med over-the-counter fot kremer som inneholder urea å hjelpe fremskynde absorpsjon.

Forebygging / løsning

Ifølge Mayo Clinic, kan tånegl sopp oppstår på nytt hvis tærne er stadig utsatt for varme, fuktige miljøer selv etter behandling. For å unngå dette, anbefales det at føttene og mellom tærne holdes rent og tørt. The Mayo Clinic sier at iført syntetiske sokker designet for å transportere fuktighet bort fra huden i motsetning til bomull eller ull sokker vil holde føttene tørketrommel og transportere bort fuktighet. Bruken av soppdrepende fot spray og pulver på føttene og i skoene vil bidra til å forebygge og redusere tilbakevend tånegl sopp infeksjoner. Det er også en god idé å veksle mellom åpen tå og lukket-toe sko.

Tånegl sopp Treatment & rettsmidler

Det finnes mange metoder man kan prøve å overvinne en tånegl soppinfeksjon. De spenner fra over-the-counter medisiner og at-home rettsmidler til reseptbelagte muntlig og aktuell behandling. Hindre en infeksjon i første omgang er det beste behandlingsalternativet, men når man oppstår, kan du bruke følgende tips for utvinning.

Risikofaktorer for tånegl sopp

Noen som får en sopp under sine tånegler har gått barbent på en bakterier laden overflate. Dette kan være på et offentlig basseng, dusj anlegg på et treningsstudio, badstue eller badestamp området. De eldre, de med dårlig sirkulasjon, diabetikere, og alle som har en svekket immunsystem er på en høy risiko for å få en infeksjon under deres tånegl. Men mest utsatte befolkningen, er idrettsutøvere. De har en større mulighet for spiker traumer fra sine aktiviteter. Dette, kombinert med fotsvette, skaper en perfekt yngleområde for en soppinfeksjon.

Reseptbelagte medisiner

Den mest effektive måten å bli kvitt en tånegl sopp er å ta en muntlig anti-fungal medisiner. Dette vil behandle problemet fra innsiden og ut. Itrakonazol og Lamisil er den vanligste og må tas en gang om dagen i tre måneder. Bivirkningene er hodepine, kvalme, diaré, oppkast og svimmelhet. Noen aktuelle medisiner som kan hjelpe, men er ikke så effektiv som muntlige meds, inkluderer Penlac, Carmol 40, og Keralac Nail Gel. En brennende følelse rundt neglen er en bivirkning følte med mindre enn 2% av de som bruker disse behandlingene.

OTC og hjem rettsmidler

De reseptbelagte medikamenter er svært dyrt og avhengig av alvorlighetsgraden av soppen, unødvendig for utvinning. Prøv først noen over-the-counter og at-home behandlinger før du tar mer drastiske tiltak. Disse kan inneholde blekemiddel, Vapo Rub, Epsom salter og tea tree olje som aktuelle løsninger. Disse må gjøres daglig og hudirritasjon kan være en bivirkning. Bruk en bomullsdott eller svamp til å gjelde for berørte området og la tå for å bli eksponert for luft i minst 30 minutter. Også avslapnings tær i Epsom salter for 20 minutter daglig kan hjelpe. Prøv å bruke disse metodene for ca to uker. Hvis det ikke er noen forbedring eller soppen blir verre, er det på tide å se en lege, og bruke mer aggressiv behandling.

Stadier av negl sopp

Stadier av negl sopp


Sopp er i stand til å infisere en negl, og når den gjør det den første indikasjon på infeksjon vil være en gul eller hvit flekk under tuppen av neglen. Som infeksjonen sprer seg dypere inn i neglen neglen kan misfarges og få tykkere. Kantene av neglen crumble. Den medisinske betegnelsen på en spiker infeksjon av denne art er onychomycosis, ifølge Mayo Clinic.

Tidlig På

Opprinnelige du ikke kommer til å oppleve noen smerter på grunn av spiker infeksjon. Du kan ikke engang klar over at du har en sopp under neglen eller negler. Når ubehaget blir merkbare infeksjonen har allerede kommet lenger enn tiden av tidlig intervensjon, og du er godt på vei inn i mellomtrinnet.

Intermediate

En ubehandlet tidlig infeksjon vil føre til at neglen til å bli gul og fullstendig miste sin glans. Ettersom infeksjonen utvikler seg, fortsetter neglen til å miste form og tykkere. På dette punktet spikeren kan splitte fra neglesengen, forklarer Toenailfungustreatmentreview.com. Du kan legge merke til at spikeren formen har blitt forvrengt, og det er en mørk farge under neglen som er et resultat av rusk som har samlet seg der.

Avansert

Når soppinfeksjon har nådd ekstreme scenen kan du miste neglen helt. Du vil sannsynligvis lukte en dårlig lukt som kommer fra konkurranseutsatt neglesengen.

Sekundær infeksjon

Hvis neglen har vokst inn i huden på fingeren dette kan føre til en sekundær infeksjon. Når dette skjer, smuldrer neglen av og deretter re-vokser og det samme skjer igjen. Behandle en sekundær infeksjon er vanskelig.

Andre muligheter

Ikke alle spiker infeksjoner er forårsaket av en sopp. Følgelig, når du mistenker at du har en spiker infeksjon rådføre seg med legen din slik at hun kan finne årsaken og gi riktig behandling. Det er mulig at du har lichen planus, psoriasis eller eksem, som manifesterer mye på samme måte som neglesoppinfeksjoner gjør. Lichen planus resulterer i et utslett på huden din og det meste påvirker voksne og sjelden barn. Det er forårsaket av eksponering for kjemiske stoffer og ved hepatitt C. Psoriasis er en hudsykdom hvor cellene på huden bygge raskt og lage sølvfargede skjell som er tykke og røde, tørre flekker som kan skade. Eksem resulterer i utslett som klør og skjellete hud og oppstår når en person har en allergisk reaksjon på noe. Denne tilstanden kan føre til betennelse i huden som er langsiktig. Blemmer kan vises og slam før skorpedannelse over. Skinnlignende områder kan beskjære opp på huden din fordi du har klødd huden din så mye. Dette kalles lichenification.

Trinn til et bryst eksamen

Trinn til et bryst eksamen


Bryst self-eksamen (BSE) en gang ble ansett for å være et viktig verktøy for tidlig deteksjon av brystkreft. I dag, ifølge American Cancer Society, er det akseptabelt for kvinner å velge å ikke gjøre et bryst selv-eksamen, eller å velge å bare gjøre BSE innimellom. Men American Cancer Society anbefaler fortsatt kvinner være klar over hvordan deres bryster ser og føler på ulike tidspunkter i løpet av menstruasjonssyklusen og ulike faser av livet. Denne prosessen kalles bryst selvbevissthet. For kvinner som velger bryst selv eksamen er det fem trinn å følge.

Forberedelse

Ifølge Mayo Clinic, den beste tiden å gjøre en selv-eksamen er noen dager etter slutten av menstruasjonen. Kvinner som er gravide eller i overgangsalderen bør velge en bestemt dag i måneden for å gjøre sitt BSE. Selv om det ikke er nødvendig å gjøre en eksamen hver måned, er det tilrådelig å holde en oversikt over dine observasjoner i en notatbok.

Observasjon

De tre første trinnene i en self-eksamen bære observasjon. For Step One, stå i bar overkropp foran et speil. Hold skuldrene rett og legger hendene på hoftene. Legg merke til størrelse, form og utseende på brystene. Hvis du observere endringer i måten brystene dine ser, inkludert enhver pucke, hevelse, utslett eller rødhet, inversjon av brystvortene eller annen forvrengning, ta kontakt med din lege. I trinn to, heve armene over hodet og og se etter de samme anomalier. Trinn tre innebærer å undersøke brystvortene for væske som kan skille ut fra en eller begge brystvortene. Hvis du observerer væske, enten det er klart, melkeaktig, gul eller blodig, ta kontakt med din lege.

Fysisk

De to siste trinnene skal undersøke brystene med fingrene for å sjekke for eventuelle uvanlige klumper eller uregelmessigheter under bryst hud. Lå flatt på ryggen for trinn fire. Løft den ene armen over hodet og undersøke tilsvarende bryst med den andre hånden, dvs. bruk høyre hånd til å undersøke din venstre bryst. Bruk fingertuppene og trykk ned på brystet og lage små sirkulære bevegelser, og deretter gå videre til neste område av brystet. Begynn på toppen og jobb deg nedover. Dekke hele brystet. Bytt side og gjenta prosedyren. Trinn fem gjentar prosedyren utføres i trinn fire, bare denne gangen du skal stå opp. Hvis du finner noen endringer fra den forrige self-eksamen, ta kontakt med din lege.

Bleach for Nail sopp

Bleach for Nail sopp


Mer enn 35 millioner mennesker i USA har sopp under neglene sine. Rimelige hjemmemidler slik som blekemiddel har blitt brukt i et forsøk på å kurere sykdommen. Siden blekemiddel er et kjemikalie som kan være farlig for helsen din, anbefales det at du bruker det med forsiktighet.

Identifikasjon

Parasittiske organismer som kalles dermatofytter forårsake spiker sopp. Spiker tilveiebringe en trygg og beskyttende stedet for å trives sopp, som gjør det vanskelig å behandle når den beveger seg inn under neglen. Bleach bekjemper sopp ved å skape et miljø som kveler veksten.

Symptomer

Symptomer som neglene kan ha sopp inkluderer flak, chipping, misfarging, og en stygg lukt. Neglene ofte er tykke og atskilt fra neglesengen.

Advarsel

Bleach er en farlig kjemikalie som er etsende og kan skade hud mens bleking det infiserte området. Hvis du bruker blekemidler som en spiker sopp middel, fortynne blekemiddel og unngå innånding av dampen.

Behandling

Behandling av spiker sopp med blekemiddel er ikke en rask oppgave. Sett til side omtrent en time for daglig fot-soaking. Riktig fortynne blekemiddel og forsiktig håndtering kan forhindre skade på huden din, gulv eller møbler. Bleach er ikke en gjennomtrengende løsning, så å kvitte neglene sopp du etterhvert trenger en løsning som vil trenge inn i neglen og drepe soppen i nailbed.

Forebygging

Hindre spiker sopp ved å vaske føttene regelmessig, holde føttene tørre, iført sko på offentlige steder og iført riktig utstyrt sko.

Forskjellen mellom negl og tånegl sopp

Forskjellen mellom negl og tånegl sopp


Den medisinske termen for en Fungal spiker infeksjon er Tinea Unguium eller onychomycosis. Menn er rammet oftere enn kvinner når det kommer til tånegl soppinfeksjoner, mens kvinner har mer negl soppinfeksjoner. Sopp er den samme i begge tånegl og stol infeksjoner; imidlertid er deres tilstedeværelse resultatet av forskjellige faktorer.

Onychomycosis

Onychomycosis kan få under negler og tåneglene. Folk som hender er i vannet mye er i faresonen for å utvikle en sopp på sine negler. Tånegl sopp er vanlig blant løpere og svømmere som utsetter sine tær for å stadig fuktige miljøer.

Transmission

Fungus skjemaer når et område er gjentatte ganger utsatt for fuktighet, for eksempel innsiden av skoene dine eller arbeidshansker. Tånegl sopp kan resultere i en fryktelig lukt, hevelse og kløe og kan spre seg til de andre tærne. Når soppen blir dypt inn i huden, er det i de sene stadier, og er vanskelig å behandle. Soppinfeksjoner er funnet oftere hos tåneglene enn fingerneglene fordi føttene er i et mørkt, fuktig, svett miljø, som fremmer vekst av sopp. Det er imidlertid mulig å ha alle dine negler og tånegler smittet med den samme soppen.

Utseende

Du kan ha en sopp under bare én spiker eller mer enn én. Soppen kan begynne under tuppen av tånegl eller negl. Den presenterer vanligvis som en gul eller hvit flekk under neglen. Når du har en sopp av denne art, kan neglene bli tykk, smertefulle, misfarget og kantene kan forvitre.

Forebygging

Du kan forhindre stol infeksjoner ved å holde neglene godt trimmet, men ikke for kort, da dette kan være en invitasjon for organismer å angi noen tårer eller kutt fra over-trimming. Hold føttene rene og tørre og endre dine sko og sokker ofte for å hindre tånegl sopp. Ikke la noen å bruke spiker clippers.

Eddik behandling for tånegl sopp

Tånegl sopp kan være forårsaket av mange ulike forhold, fra en knust spiker som lar bakterier inn i neglen sengen til fotsopp forhold. Det er over-the-counter medisiner, samt resepter for å behandle tånegl sopp, men mange foretrekker hjemme rettsmidler som blekemiddel soaks, sitronsaft og lignende. En effektiv hjem rette for tånegl sopp er funnet i vanlig husholdningseddik.

Hvorfor Eddik

Eddik er et naturlig produkt som regulerer pH-verdien i området, samt gi den surhetsgrad for å ødelegge bakterier og sopp under neglen. Å være en væske det kan komme under tånegl og nå områder som kremer ikke kan komme til. Eddik er også bra for hele foten som det ikke irritere huden. Det bidrar til å hindre bakterier.

Behandling

Ved hjelp av eddik for å behandle toe sopp kan gjøres på flere ulike måter. Den mest effektive måten å eksponere tånegl sopp er å suge foten i eddik i ca en time. Dette vil løse det første problemet og begynner å kurere sopp. Også søker eddik direkte til negl med en bomullspinne vil også tillate det å trenge inn og begynne å fjerne soppen.

Repetisjon

Så lenge den forblir sopp, bør eddik behandlingen gjentas en eller to ganger daglig. Gjelder også den direkte før iført sokker eller sko. Luftsirkulasjon er nyttig også i fjerning av tånegl sopp. Jo lenger tånegl er vedlagt og ikke dynket med eddik, jo mer soppen vil vokse og behandlingen vil ta lengre tid, så prøv ikke å glemme eller hoppe over en dag. Pass på at du utsetter soppen til eddik regelmessig.

Effektivitet

Som et hjem rette for tånegl sopp, er eddik en av de mest effektive. Det faktum at soppen vokser på negl og under en spiker gjør det vanskelig å behandle og, til slutt, kan det kreve en resept pille som fungerer fra innsiden. Hvis eddiken ikke gjør en forskjell i en uke, bør du gå til legen din.

Ulike typer eddik

Ikke la fancy navn forvirre deg. I en generell matbutikk, det er forskjellige typer eddik for eksempel eple cider, hvit, destillert og beising. Disse er alle effektive og den største forskjellen er nivået av surhet i dem. Vanlig husholdnings hvit eddik er den som er nevnt oftest i hjem rette bøker for behandling av spiker sopp.

Bryst & Areola Reduction

Bryst & Areola Reduction


Det finnes en rekke grunner til en kvinne kan vurdere bryst og areola reduksjon kirurgi. For noen kvinner, kan prosedyren være rent kosmetisk. De rett og slett ikke liker de måten deres bryster eller areolas se. For andre kan det være helsemessige problemer involvert. Uansett hva den underliggende årsaken kan være, før forfølge en kirurgisk løsning, en kvinne bør først konsultere med en kvalifisert lege for å avgjøre om en slik prosedyre kan utbedre problemet.

Konsultasjon

Bryst og areola reduksjon kirurgi er en firedelt prosess. Den første delen av denne prosessen er konsultasjonen. En kvinne bør først konsultere med hennes personlige lege for å diskutere eventuelle underliggende helseproblemer som kan påvirke en beslutning om å forfølge kirurgi og å få referanser for kvalifiserte rekonstruktiv kirurger. Hun skal da ta kontakt med rekonstruktiv kirurg om de konkrete resultatene hun ønsker å oppnå. Kirurgen bør være i stand til å svare på alle spørsmål om riktig prosedyre, risikoen og potensialet for å oppnå de ønskede resultater.

Undersøkelse

Før under noen kirurgiske prosedyren, skal en kvinne ha en grundig fysisk undersøkelse for å sikre at hun er frisk nok til å gjennomgå den ønskede prosedyren. Kvinner som røyker eller har diabetes tilbyr spesielle utfordringer for kirurger og kanskje trenger for å oppnå en forhåndsdefinert nivå av god helse før under bryst og areola reduksjon kirurgi. Unge kvinner må kanskje vurdere om de skal gå videre med brystreduksjon mens brystene fortsatt kan være å utvikle.

Kirurgi

De fleste bryst og areola reduserende kirurgi er gjort på poliklinisk basis. Det finnes mange forskjellige typer prosedyrer som er tilgjengelige. Prosedyren du gjennomgå bør diskuteres og avgjøres av deg og din kirurg.

Utvinning

Recovery er vanligvis en tre-trinns prosess. Under den første fasen, som kan vare opptil en uke, vil du sannsynligvis trenger å bære en spesiell BH som vil bidra til å støtte brystene og redusere hevelse. Under den andre fasen, som vil trolig vare i flere uker, vil du trenger å bære en kirurgisk BH hele tiden. Dette vil bidra til å fremme sunn helbredelse av brystene. Den siste fasen skjer etter at behovet for kirurgisk BH har passert. For de neste par ukene, må du fortsette å avstå fra sport og anstrengende aktivitet. Selv om komplikasjoner er alltid en mulighet etter operasjonen, ved å følge alle dine kirurgens postoperative instruksjoner, kan du bidra til å fremme en rask og sunn utvinning.

Bryst Biopsi Komplikasjoner

En bryst biopsi er en prosedyre som er utført etter at en pasient har en mammogram og unormal brystvevet er avslørt. Under bryst biopsi, blir en del av den unormale vev fjernet og sendt til et laboratorium for nærmere undersøkelse for å bestemme om den er kreftvevet og må fjernes, eller hvis den viser en annen helseproblem. Mens denne prosedyren er vanligvis svært lav risiko og flertallet av bryst biopsi pasientene ikke opplever komplikasjoner, er det potensielle komplikasjoner som legen din vil diskutere med deg.

Åpen Excisional Biopsi

En åpen excisional biopsi er en av fire typer biopsi prosedyrer. I denne type fremgangsmåte et innsnitt er gjort så nær klump som mulig for å fjerne enten en del av eller hele massen for testing. En lokal anestesi administreres og området som skal kuttes er nummen. Denne prosedyren tar vanligvis cirka en time å bli ferdig.

Det er svært få komplikasjoner forbundet med åpen excisional biopsi. Det er en risiko for infeksjon og intern arrdannelse.

Aksillær Node Dissection

Dette er en type biopsi prosedyre som avgjør hvorvidt kreften har spredd seg forbi brystene ved å sjekke axillaris lymfeknuter under armene. Denne en-til-to-timers fremgangsmåte omfatter fjerning av en viss fett som inneholder lymfeknuter fra under armen. Denne prosedyren er gjort på et sykehus og i narkose.

Komplikasjoner omfatter permanent nummenhet under armen, infeksjon i innsnitt området og armen og hånden blir mer utsatt for infeksjoner.

Sentinel Node Biopsi

Et fast punkt node biopsi er lik den aksillær node biopsi i teorien, men mye mindre invasiv. Denne prosedyre innebærer å injisere et radioaktivt sporstoff, eller blått fargestoff inn i og rundt massen. Når massen er plassert kirurgen sporer banen for tracer bort fra brystet og til den første lymfeknute og fast punkt node blir så fjernet gjennom et lite snitt.

Den eneste komplikasjon med denne fremgangsmåten er at brystet og hud kan være en blåaktig farge for en kort tid.

Nål aspirasjon

Dette er en biopsi prosedyre der en nål brukes til å trekke fluid eller vev som omgir massen. Selv om denne fremgangsmåten er den minst invasiv og krever ingen utvinning tid er det en større sjanse for feildiagnose fordi hele massen ikke blir fjernet.

Det finnes fire typer nål aspirasjon prosedyrer: tynn nål, core nål, vakuum assistert og stor kjerne.

Innlegg Prosedyre Bekymringer

Eventuelle ubehag eller uvanlig aktivitet som påvirker området bryst biopsi ble utført på bør rapporteres til legen din.

Rapid Vekst av et bryst Cyste

Rapid Vekst av et bryst Cyste


Enhver raskt voksende bryst klump forårsaker bekymring. Å vite hva du skal se etter under bryst selvransakelse kan enten legge frykter å hvile eller starter et besøk til fastlegen. Av de fire typer bryst klumper, det vil si, cyster, fibroademomas (rund, harde, godartet sammensetningen av fiber- eller kjertelceller), pseudolumps (godartede harde klumper av arrvev, herdet silikon, nekrotisk fett eller press på brystvevet med ribber ), og ondartede celler (kreft uregelmessig formet harde klumper med humpete underlag), cyster er fortsatt den vanligste og minst bekymringsfull.

Kjennetegn

Siden bryst cyster er sekker (mindre enn en rosin til større enn en golfball) klar, gul, grå eller grønn væske i ovale eller runde, myke, svampete områder som finnes i brystet, vil enhver endring i størrelse tilsier en endring i væskenivået i posen. Hvis noe som en fiber eller herdet masse lurer i væsken, kan klumpen ikke anses som en cyste og må diagnostiseres på nytt Selv om man i 1000 væskefylte sekker kan ha en svulst, slår svulsten som regel ut til å være godartet, melder California Pacific Medical Center (CPMC). Fibrocystic bryster, eller fibrocystic sykdom som det var en gang kalt, manifesterer seg som rett og slett klumpete noen ganger ømme bryster. Dette er ikke en sykdom, men en tilstand, som kan være smertefullt, men ikke en årsak til bekymring. Ifølge American Cancer Society, når bryst klump vokser raskt de raskt voksende unormale celler kalles "atypisk hyperplasi" og er ikke cyster.

Årsaker

Den faktiske årsaken til bryst cyster er ukjent, sier Mayo Clinic. Cyster vises når fibrøs og kjertelvev omkring melkekjertel blokkerer melk duct forårsaker den til å forstørre og fylles med væske. Ofte er disse cystene dukker opp en uke eller så før menstruasjon, og kan vokse raskt til starten av den perioden da de vanligvis forsvinne. Siden kvinner nærmer seg overgangsalderen får flere cyster enn andre aldersgrupper, kan hormonell ubalanse være en faktor. Noen andre teorier omfatter: fluid som produseres raskere enn brystet kan absorbere den, infeksjon, genetikk, eller tilbakevend inflammatoriske sykdommer slik som fibrocystisk tilstand.

Beliggenhet

Selv om de fleste cyster kan bli funnet i løpet av enten en self-eksamen eller lege eksamen, noen finner dypt i brystvevet nær brystveggen og kan bare oppdages gjennom mammografi og ultralyd - som kan finne dem 95-100 prosent av tiden, ifølge CPMC.

Forekomst

De fleste bryst cyster dukke opp før perioden i menstruasjonssyklusen. De kan vokse raskt og forårsake smerte, særlig hvis de oppstår under armene og brystene. Vanligvis, når perioden starter, de trekker seg tilbake, og kan forsvinne helt. Cyster finnes i mammografi ett år kan ikke bli oppdaget av det neste året, hevder CPMC.

Behandling

Siden de fleste cyster forsvinner raskt etter start av en periode, de krever lite eller ingen behandling. Påføring progesteron kremer kan lindre eventuelle smerter eller bruk av p-piller kan hjelpe. Stoppe bruk av hormon erstatning legemidler kan hjelpe en menopausal lidende. På den annen side, hvis cyste fortsetter å vokse, og hvis det blir svært smertefullt, kan legen trekke ut fluidet ved hjelp av en nål i en prosess som kalles "fine nål-aspirasjon." Ifølge The California Pacific Medical Center, en radiolog på en helseklinikk utføre en ultralydveiledet Breast Cyste aspire, så vel. I noen ekstreme tilfeller blir kirurgi nødvendig.

Slik Cure Candidiasis

Candidiasis, vanligvis kjent som en gjær infeksjon, kan forekomme i mange forskjellige områder av kroppen, men oftest påvirker munnen og underlivet. En annen form for gjær infeksjon oppstår i blodet, noe som skaper en tilstand som kalles invasiv candidainfeksjon. Tidlig diagnose hjelper varsle enkeltpersoner til å søke behandling og utdanning for å hindre spredning av smitte til andre i løpet av flare-up perioder. Behandling ofte gir effektive resultater som reduserer varighet samt forekomster av fakkel-ups.

Slik Cure Candidiasis

Se for lyse røde flekker (flate områder av huden med ujevne kanter) inne i munnen, som regel på innsiden av kinnene eller på tungen. Slike flekker kan også noteres på genitalia, den vanligste tegn på en gjær infeksjon. Candidainfeksjon kan også bli funnet i hudfolder i lysken og under bryst bretter.

Planlegg et besøk med din helse-omsorg leverandøren for en diagnose og rask behandling med antibiotika.

Start behandling som foreskrevet av legen din. Klotrimazol pastiller, pastiller og nystatin suspensjon væske brukes til å behandle oral candidiasis, vanligvis kjent som trost. Din lege kan også foreskrive oral flukonazol, andre soppdrepende medisiner, eller en kombinasjon av behandlinger. Soppdrepende behandlinger av vaginale stikkpiller eller kremer kan være foreskrevet for genital candidiasis.
Behandlingen kan vare 1-7 dager. Mellom 80 og 90 prosent av personer som behandles med slike legemidler er effektivt kurert, ifølge CDC. Medisiner som flukonazol, caspofungin, micafungin og anidulafungin kan også anbefales for behandling. For alvorlige tilfeller kan enkeltpersoner også være foreskrevet oral eller iv behandling med vorikonazol eller amfotericin B gjennom IV presse når det trengs.

Hint

  • Hvis den forblir ubehandlet, kan candidiasis forårsake komplikasjoner som inkluderer bakterieinfeksjon, og muligheten for at lokalisert infeksjon sprer seg til andre deler av kroppen.
  • Den candidiasis sopp spres gjennom direkte kontakt. Unngå umiddelbar kontakt hvis du opplever en oppblussing av candidainfeksjon eller gjær infeksjon, uavhengig av plassering. Bakterier kan også spres gjennom kontakt med personal-hygiene elementer som tannbørster og ansikt håndklær.

Vanlige symptomer på PCOS

PCOS eller polycystisk ovariesyndrom, rammer én av ti kvinner i USA, ifølge Mayo Clinic. Mens det er ingen eksakte årsaken, er overflødig insulin antatt å spille en rolle i en person utvikler PCOS. Det er fordi økte nivåer av insulin fører til høyere nivåer av androgen (mannlige) hormoner. Tidlig diagnose av tilstanden er avgjørende i å kontrollere symptomene og hindre senkomplikasjoner.

Identifikasjon

Noen vanlige symptomer på PCOS er uregelmessige menstruasjonssykluser eller ingen menstruasjon i det hele tatt, fedme og overdreven hårvekst forårsaket av forhøyede nivåer av mannlige hormoner.

Funksjoner

Andre symptomer forbundet med polycystisk ovariesyndrom er eggstokkene som er utvidet med en rekke cyster, pre-diabetes eller type 2-diabetes, hud koder - og mørke, fløyelsaktig hud under armene, på halsen og innsiden av lårene, og på vulva og under bryster.

Effekter

Kvinner som lider av PCOS har ofte problemer conceiving, og de kan kreve ufruktbarhet medisiner. De har også økt risiko for svangerskapsdiabetes og graviditet-induced høyt blodtrykk. Polycystisk ovariesyndrom er den vanligste årsaken til infertilitet for kvinner i USA

Betraktninger

Venstre ubehandlet, kan PCOS føre til andre og mer alvorlige tilstander som høyt blodtrykk og høye triglyserider, lavt HDL eller gode kolesterolet, hjerte-og karproblemer, søvnapné, og leversykdom.

Advarsel

Kvinner har høyere risiko for å utvikle livmor blødning og livmorkreft fordi PCOS fører til en konstant tilførsel av østrogen i livmoren.

Rettsmidler for Tonail Fungus

Ulike sopp kan føre til en infeksjon i tånegl, men de fleste kommer fra en bestemt familie kjent som dermaphytes. Dermaphytes trives i relativt varme, fuktige omgivelser, som gulv og dusjer av din gjennomsnittlige garderoben, noe som gjør det ganske enkelt for alle som spørsmål gym å avtale en soppinfeksjon. Alt som trengs for denne typen infeksjon å påvirke spiker er et lite kutt, rift eller separasjon innen neglesengen. Uansett hvordan du falt offer for denne tilstanden, er behandling lett tilgjengelig.

Soppdrepende medisiner

Selv om det kan være svært vanskelig å få en tånegl sopp under kontroll, de fleste soppdrepende medisiner tilgjengelig i dag kan bidra til å avhjelpe tilstanden. For det meste, innebærer den første linjen i forsvaret en muntlig soppdrepende stoff, som itrakonazol eller flukonazol. Med denne form for behandling, ta medisiner for varigheten av resepten, som vanligvis er alt fra seks uker til to måneder. Du vil ikke nødvendigvis merke en endring i tilstanden til tånegl, fordi medisinen er i hovedsak å behandle deg fra innsiden og ut. Som din tånegl vokser, blir infisert del systematisk erstattet med "sunn" spiker.

Mens en oral medisin er ofte standard form for behandling, kan det være behov for en medhjelper løpet av behandling ved bruk av en antifungal aktuell løsning. I denne situasjonen, påfør en soppdrepende aktuell medisinering til de berørte spiker og nabo hud som du fortsetter å bruke den muntlige narkotika. Mange ganger, kan dette hjelpe i utvinning, men det vil ikke kurere tilstanden. Den muntlige narkotika er fremdeles den viktigste behandlingsforløpet.

For andre kaller en soppinfeksjon for en annen aktuell løsning. Med denne formen for behandling, bruke en medisinert polsk til spiker og nabo huden hver dag i en uke. Det fungerer mye som neglelakk, men du trenger ikke bekymre deg for bare male spiker. Etter uken, rense området av den polske og på nytt for en uke. For folk flest, tar mye lengre tid å se resultater, vanligvis i overkant av et år denne type produkt.

Tånegl fjerning

Selv om det ikke er ideell, kan det være nødvendig for den berørte tånegl fjernes kirurgisk. Dette er uten tvil den mest aggressive formen for behandling, og brukes bare i ganske alvorlige tilfeller av tånegl sopp. I denne situasjonen er en lege kirurgisk fjerner hele tånegl for å tillate en "sunn" en å vokse.

Egenomsorg

Siden tånegl sopp er vanskelig å behandle, selv medisinsk, egenomsorg metoder brukes ofte i stedet for eller i forbindelse med reseptbelagte medisiner. En av de mest utbredte er bruk av eddik. For å bruke denne metode for behandling, suge frem i en blanding av eddik og vann hver dag i 15 til 20 minutter av gangen. Bland 2 kopper eddik med 4 kopper varmt vann og suge.

Split Nail Soppinfeksjon

En spiker sopp kan føre til at negler på tærne eller fingrene til å splitte og crack. Nail sopp starter med en liten flekk under neglen som raskt sprer seg til hele neglen og neglesengen under. Denne type av soppinfeksjon kan behandles effektivt med antimykotiske medikamenter og kremer. Forvrengt, flisete negler kan være et tegn på denne typen infeksjon, og bør vurderes av en lege.

Symptomer

Symptomene på en spiker sopp som forårsaker neglene å splitte er fillete flisete negler, misfarging, jevning og misdannede negler. Den spiker sopp kan føre til smerter i neglene også, og det kan være en lukt til stede i neglene. Separasjon av neglen fra neglesengen kan også oppstå med spiker sopp. Hvis du har noen av disse symptomene, har neglene dine sjekkes av en lege.

Identifikasjon

Legen vil ta en prøve av rusk under neglene å analysere. Analysen vil avgjøre om det er en soppinfeksjon eller en bakteriell infeksjon. Det er viktig å finne ut hva som forårsaker infeksjonen, slik at den riktige behandling kan brukes for å fjerne den opp.

De sopp som forårsaker spiker soppinfeksjoner er fra en gruppe av sopp kalles dermatofytter, men infeksjoner kan være forårsaket av mugg og gjær i tillegg.

Årsaker

Organismene som forårsaker soppinfeksjoner i neglene er vanligvis funnet i fuktige miljøer. Dusjer og svømmebassenger er ofte de områdene hvor organismen får kontakt med neglene. Kutt og separasjoner mellom spiker og spiker bed tillater organismen å komme inn i huden din.

Soppen vil fortsette å vokse og spre seg når neglene er i et varmt og fuktig miljø. Tåneglene er spesielt sårbare for denne typen infeksjon fordi de er vanligvis i et mørkt, varmt og fuktig miljø inni skoene. Hendene presentere et vanskeligere miljø for organismene å vokse og trives i.

Behandlinger

Soppdrepende medisiner er vanligvis foreskrevet for å behandle en soppinfeksjon som er splitting negler. Over-the-counter soppdrepende kremer er tilgjengelige, men resultatene varierer. Det er vanskelig å behandle sopp under neglene med denne type medikamenter.

En oral medisin brukes til å behandle spiker sopp og fører en ny spiker til å vokse i stedet for den infiserte spiker. Behandlingen med denne medisinen kan ta måneder å se resultater. Holde neglene fri for varme, fuktige miljøer hindrer smitte sprer seg mens du bruker tabletter.

Kirurgi utføres når en spiker sopp er alvorlig og forårsaker mye smerte. Operasjonen innebærer å fjerne spiker og behandling av neglesengen. Det kan ta så lenge som et år å vokse en ny spiker etter operasjonen. I noen tilfeller kan hele spikeren ikke må fjernes, men bare den del som er infisert med spiker sopp.

Alternative behandlinger for spiker sopp inkluderer tea tree olje, som har antiseptiske og soppdrepende egenskaper som kan bekjempe en spiker soppinfeksjon. Lavendel olje og tea tree olje kombinert i like proporsjoner er også et effektivt alternativ behandling for nail sopp.

Forebygging

Hindre en spiker sopp som forårsaker neglene å splitte og crack er enklere enn å behandle en sopp når den har fått etter neglene. Bruk sokker som holder føttene fri for fukt og holde neglene trimmet. Holde føttene tørre vil hindre en sopp fra vokser inn i en soppinfeksjon.

Hvis du utvikler en spiker sopp under en spiker, vaske hendene etter berøring av området. En spiker sopp kan spre seg til flere negler svært raskt.

Bruk sko i offentlige områder som dusjer, bad og basseng områder for å forebygge en spiker sopp også.

Soppen trives i varme, fuktige miljøer. Holde neglene fri for disse forholdene vil hindre soppen i å vokse til en fullverdig infeksjon.