Digidexo.com

Hva gjør du når din Kontakt sitter fast i øyelokket

Hva gjør du når din Kontakt sitter fast i øyelokket


Dealing med kontaktlinser er en delikat oppgave, som krever stødige hender og nøyaktige bevegelser, spesielt i tider med krise. En av disse anledninger er når objektivet er fast under øyelokket. Det kan gjøre at du føler deg ukomfortabel, dimme din visjon og også føre til røde øyne. Ikke er i stand til å se posisjonen av linsen gjør fjerning enda mer utfordrende, men ikke umulig.

Grunnleggende hygieneregler

Selv om fast objektiv som forårsaker du angst og du føler at du må handle raskt, er det viktig at du ikke hoppe over grunnleggende hygieneregler. Vask hendene grundig før du berører øyet, og velg et godt opplyst rom med et speil. Hvis du stole bare på din følelse av berøring, er det mer sannsynlig at du vil skade deg selv. Få deg satt opp for å lykkes før du begynner kontakt søk og redning.

Bestemme posisjonen

Hvis du føler smerter i et bestemt område når du flytter øynene dine, er smertene vanligvis en god indikator på den tapte objektivets plassering. Hvis smertene er mer generell, må du gjøre litt mer for å finne linsen. Trykk forsiktig øyelokket huden ved hjelp av pekefingeren til du føler kontakten. Sjekk instruksjoner glass løsning er å se om det er trygt å bruke løsningen direkte på øyet. Gjør du det vil fukte den tørre linsen og hjelpe den gli lettere.

Ned, Hold, Opp, Release

Bruk den enkle "ned, hold, opp, slipp" metode for å få objektivet til å komme ut av øyelokket. Mens du holder en rett hake, se så langt ned som mulig. Trykk på posisjonen til linsen med pekefingeren, være forsiktig med å presse hardt - harde skyver kan føre til skade på objektivet brekkasje. Mens du holder objektivet trykket, se opp. Løft fingeren og ser ned igjen. Etter hver omdreining, må linsen bevege seg litt lenger ned, bringe den nærmere det synlige område av øyet.

Fjerne Lens

Når du har klart å bringe på objektivet inn i en posisjon når du kan se den, ta den med tommelen og pekefingeren, og fjerne det - sakte - fra øyet. Ikke bruk neglene og være forsiktig med å flytte for quickly.Once linsen har blitt fjernet, skyll øyet med vann og kontakt løsning for å rense det, og for å forhindre ytterligere irritasjon.