Digidexo.com

Tegn og symptomer på blindtarmbetennelse i tolvåringer

Tegn og symptomer på blindtarmbetennelse i tolvåringer


Blindtarmbetennelse oppstår når bakterier tette tillegget, og det oftest rammer barn mellom 11 og 20 år gammel. Hvis tilstanden ikke raskt behandlet, fører det til opprivningsanordning og videre smitte. Barn viser ofte færre symptomer enn voksne, så nær oppmerksomhet må vies til å få øye på blindtarmbetennelse symptomer og iverksette nødvendige tiltak. Mens det er ingen måte å forhindre blindtarmbetennelse, er det generelt behandles uten komplikasjoner; om barn yngre enn 12 har høyest risiko for mage perforasjon eller knuses, blindtarmbetennelse symptomer hos 12-åringer bør behandles umiddelbart.

Adbominal Pain

Ifølge AppendicitisSymptoms.org, magesmerter er den første og mest vanlige tegn på blindtarmbetennelse. Disse symptomene oppstår vanligvis før noen andre. Ved første, er magesmerter som ikke finnes i noen særlig mageområdet; den kan spre seg fra nedre til øvre del av magen helt til baksiden. Som infeksjonen forverres, blir det ofte sentre rundt nedre høyre delen av magen, nær navlen (vedlegget selv ligger i området mellom de store og små innvollene, og smertene fokuserer på dette området). Ømhet, hevelse og sterke kramper forekommer ofte. Smerten intensitet er større enn andre typiske magesmerter og i motsetning til andre magesmerter. Det øker som infeksjonen forverres. Disse smerter ofte føre til kvalme og / eller oppkast så snart de begynner.

Tarmkanalen og urin komplikasjon

Diaré er et typisk symptom på blindtarmbetennelse. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, blindtarm lider ofte føler at passerer avføring vil avlaste ubehag; dette er ikke tilfelle. I motsetning til vanlige diaré symptomer, forstoppelse eller manglende evne til å passere gass noen ganger indikere blindtarmbetennelse. Dette skjer når slim, avføring eller fremmedlegemer hindrer tarmen. Intestinal problemer ofte føre til et tap av matlyst. Skarpe smerter som ligner de opplevde i magen kan også oppstå i endetarmen. Selv intestinal smerter er svært typiske blindtarmbetennelse symptomer, har de ikke forekomme 100 prosent av tiden; sjelden, er det ingen forandring i avføringsvaner. Smertefull vannlating er også en blindtarmbetennelse symptom.

Fever

Blindtarmbetennelse fører ofte feber, selv om det er mindre merkbart enn andre symptomer og ofte følger deres forekomst. Ungdom lider av tilstanden ofte lese en lavgradig feber som strekker seg fra 99 ° C til 102 ° F. Hvis blindtarmbetennelse allerede har sprukket, kan et barns feber nå opp 104 ° F. Det er imidlertid mulig å ha blindtarmbetennelse uten å kjøre en feber, spesielt hos eldre barn.