Digidexo.com

Brazilian Scar Remover

Brazilian Scar Remover


Brasilianske arr remover er en misvisende benevnelse for en prosedyre som ble utviklet i Europa, men markedsføres i USA som RioBlush. Behandlingen er kjent medisinsk som carboxytherapy, og det fremmer kroppens naturlige helbredelsesprosessen i eliminering av arrvev. Før hudleger og hudpleiere ble utdannet om ikke-FDA godkjent prosedyre, hud kremer og invasive hud grafts var den eneste utvei for alvorlige arr bærere.

Historie

Beskrivelser av carboxytherapy kan bli funnet i medisinske tidsskrifter som skrives så tidlig som i 1930-årene. Selv om behandlingen er spioneringen av amerikanske estetikere, hudleger og kosmetiske kirurger som har opprinnelse i Brasil, ble carboxytherapy først utviklet i Frankrike.

I Europa carboxytherapy er også referert til som karbondioksid infusjonsterapi og har vært brukt til å behandle svært svekkende tilstander i huden og blodstrømmen inkludert diabetiske sår og psoriasis. Bruken av carboxytherapy for kosmetiske formål, for eksempel hud innstramming og arr fjerning, er en oppfinnelse av det 21. århundre og er mye brukt i Brasil.

Betydning

Arr avta etterhvert som huden forynger seg selv over tid. Carboxytherapy fungerer ved å påskynde fornyelsesprosessen. Doser av karbondioksidgass er injisert under overflatelaget av huden arret. Karbondioksidet forårsaker kapillærene under huden til å utvide seg for lettere blodstrøm. Sirkulasjonssystemet tolker også tilstrømningen av karbondioksyd som et underskudd på oksygen og oksygen leveres av blodstrømmen, og i et forsøk på å oksygenere den injiserte kroppsdelen, er blodsirkulasjonen øker. Den plutselige opplags- og oksygeninnskudd føre til rask celle restaurering, hudforyngelse og arr eliminering.

Fordeler

Avhengig av størrelsen av arret som behandles, kan carboxytherapy gjennomføres på så lite som 15 minutter. Og, i motsetning til de fleste kirurgisk invasivt medisinske prosedyrer, carboxytherapy krever ingen postoperative eller nedetid. Pasienter kan ha sin arrete vev injisert og gå tilbake til normale daglige gjøremål umiddelbart etterpå. Pasienter som har hatt inngrepet har rapportert ingen smerter. Den eneste følelsen opplevde var prikking i huden, etterfulgt av en følelse av varme på injeksjonsstedet.

Betraktninger

Mens carboxytherapy behandlinger ikke krever nedetid for gjenoppretting, bør pasienten ta noen forholdsregler for optimal terapeutisk effekt. Fordi blodet er stimulert av karbondioksid injeksjoner, bør pasientene unngå anstrengende aktiviteter eller fordype seg i vann i minst fire timer etter hver behandling. Carboxytherapy behandling av arr er permanent. Rådfør deg med helsepersonell før du prøver denne behandlingen.

Kontra

Personer med følgende tilstander kan ikke lege godkjent for carboxytherapy: sykdommer i hjerte, epilepsi, høyt blodtrykk, restriktive eller obstruktive lungesykdommer, nyresvikt, immunsuppresjon eller mangel, ukontrollert diabetes, lungeemboli, hemofili, kreft og bindevevssykdommer.