Digidexo.com

Influensa Virus Symptomer

Infeksjoner med influensavirus er en vanlig årsak til sykdom og i noen mennesker, for eksempel små barn eller eldre, alvorlige komplikasjoner kan oppstå. Ifølge Mayo Clinic, kan influensavirus gjøre folk føler seg syk i to uker eller lenger etter den tid alle symptomene har opphørt. Influensa symptomer inkluderer utmattelse, muskelsmerter, svært høy feber og fordøyelsesproblemer hos barn.

Fever

Influensa infeksjoner kan føre til en svært høy feber som kommer plutselig. The Mayo Clinic har funnet at barn med influensa kan ha feber i løpet av 103 grader F.

Smerter

Alvorlige smerter i musklene i armer, ben, rygg og nakke er symptomer på infeksjon med influensavirus.

Malaise

Folk syke med influensa beskriver ofte en følelse av "å bli kjørt over av en lastebil" for å beskrive de generelle, overordnede følelser av fysisk utmattelse forårsaket av influensa.

Fatigue

Ekstrem utmattelse, muskelsvakhet og vanskeligheter med enkle bevegelser som står opp eller får kledd er symptomer på influensa.

Hodepine

Hodepine er et symptom på influensa virus infeksjon som kan bli forverret av skarpt lys eller høye lyder.

Digestive

Barn med influensa kan ha fordøyelsessymptomer inkludert tap av matlyst, oppkast og diaré; barn med disse symptomene kan bli dehydrert.

Advarsel

Personer med influensa som har symptomer som smertefull pust, hoste opp tykt slim og svært høy feber bør søke medisinsk nødhjelp på grunn av mulig livstruende komplikasjoner.