Digidexo.com

Hvordan å miste vekt uten å øke stoffskiftet

Hvordan å miste vekt uten å øke stoffskiftet


Vekttap og metabolismen er svært tett sammen, og fungerer godt sammen med hverandre. Å miste vekt uten å øke stoffskiftet er vanligvis ikke den mest ønskelige effekten, men det finnes måter å gå ned i vekt uten at det påvirker stoffskiftet ved å gjøre den høyere. Ved å overvåke din diett og unngå de tingene som fart på stoffskiftet, kan du holde det i sjakk. Å miste vekt uten å øke stoffskiftet kan sikkert gjøres, det bare vil føre til langsommere vekttap enn ellers.

Hvordan å miste vekt uten å øke stoffskiftet

•  Unngå regelmessig inntak av matvarer som er kjent for å øke metabolismen. Visse matvarer pigg stoffskiftet i høygir, så når ditt ønske er å opprettholde din nåværende metabolic rate mens miste vekt, unngå matvarer som krydret og varm mat, supper, hele korn som havregryn og frisk frukt og grønnsaker, som blåbær og grønne greener.

•  Reduser mengden kalorier du spiser ved 500 per dag. Kutte kalorier ved å spise mindre vil resultere i en omtrentlig £ 1 vekttap per uke uten vesentlig å endre metabolic rate.

Fokus på å spise mindre, ikke trene mer. Siden regelmessig mosjon øker stoffskiftet, fokus på å kutte kalorier ved å spise mindre i løpet av dagen i stedet for å øke mengden av tiden du bruker på å trene.

Spis tre hovedmåltider per dag. Spise fem på seks små måltider gjennom dagen øker metabolic rate, så hold deg til å spise tre balanserte måltider hver dag for å opprettholde din nåværende metabolic rate.

Eksperimenter med dietter. Det er mange kjepphest dietter på markedet som vil tillate deg å gå ned i vekt på kort sikt. Disse diettene ikke nødvendigvis øke stoffskiftet, heller ikke vekttap vanligvis siste, men de kan være fordelaktig i å oppnå et kortsiktig mål eller trenger å gå ned i vekt raskt.

Hint

  • Rådfør deg med en lege før du starter noen form for kjepphest diett.