Digidexo.com

Hvordan å teste for Mold Eksponering

Mold eksponering kan føre til en rekke helseproblemer, inkludert allergiske reaksjoner som resulterer i nysing, kløe eller rennende øyne, nese og utslett. Andre reaksjoner kan omfatte astmatiske symptomer som tetthet i brystet, tung pust og hoste. Svekket immunforsvar mennesker kan utvikle infeksjoner i øyne, lunger eller andre organer etter eksponering for visse typer muggsopp. I sjeldne tilfeller kan en infeksjon som lungebetennelse forekomme hos friske mennesker etter mold eksponering. Ulike typer testing for mugg er tilgjengelige, men noe problematisk. Tester kan fortelle om du har vært utsatt for, men kan ikke fortelle når eksponeringen begynte. Ingen trygge nivåer har blitt bestemt, heller.

Bruksanvisning

Hvordan Test for Mold Eksponering

•  Få testet av en lege for mold eksponering. Testen vil fortelle deg om du har vært utsatt for mold på et tidspunkt, men vil ikke fortelle deg hvor mye eksponering har funnet sted, eller når. Testen er vanligvis en blodprøve.

Motta allergitesting spesifikke for mugg. Denne type test kan gi mer nyttig informasjon enn en enkel eksponering test. En hudtest er å foretrekke å ta en blodprøve, som det er raskere, mer følsom og mindre kostbart. Hudtest er mer pålitelig i tillegg. Hvis du testet positivt for eksponering, har en allergi å forme og opplever symptomer, så vet du at du trenger å utrydde mold eksponering.

Hvis testing har indikert eksponering og symptomer oppstår, du kan ha hjemme sjekket for å finne ut hvilken type muggvekst. Imidlertid ikke Centers for Disease Control and Prevention anbefaler ikke testing som det er dyrt og den type mold er irrelevant. Det er mer viktig å finne og fjerne mugg enn å hindre den fra å returnere.

Rådfør deg med en allergolog eller en infeksjonssykdom lege dyktig i mold infeksjon behandling hvis du har blitt utsatt for og opplever helseproblemer.

Tips og advarsler

  • For å hindre mugg, holde fuktigheten i hjemmet mellom 40 og 60 prosent og holde hjemmet godt ventilert. Bruke avfuktere og klimaanlegg i høy luftfuktighet sesonger. Bruk mold drapsprodukter på badet og ikke teppe bad.