Digidexo.com

Pennsylvania Welfare Food Stamp Kriterier

Pennsylvania Welfare Food Stamp Kriterier


Familier som ikke har tilgang til mat i Pennsylvania koster staten $ 3250000000 per år, med 1,2 millioner Pennsylvania husholdninger i fare for sult, ifølge en rapport fra 2007 Pennsylvania Department of Welfare. Gjennom Supplemental Nutritional Assistance Program, tidligere kjent som matkuponger, familier og enkeltpersoner kan få statsstøtte til å kjøpe dagligvarer og motta ernæring utdanning på en rekke utsalgssteder.

Eligibile Kandidater

Kvalifiserte søkere til matvarehjelp i Pennsylvania er leder av husholdningen, deres ektefelle, en ansvarlig medlem av husstanden eller en representant klarert av familien for eksempel en venn eller slektning. Familier som søker om matkuponger må ha en månedlig inntekt lavere enn de beløp som er utpekt av staten. For en husholdning med ett, $ 1444 er den høyeste månedlige inntekter og $ 2941 for en familie på fire.

Søknad Krav

For å søke om SNAP, må søkere fylle ut et skjema gitt av Institutt for velferd. Bevis på alle kilder til resultat før skatt og fradrag for en hel måned - for eksempel paychecks, betale stubber, tildelingsbrev og skatteinngang hvis selvstendig næringsdrivende - må vedlegges skjemaet. Spørsmålene på skjemaet inkluderer kriminelle og arbeid historie og antall personer i husholdningen. Søknaden skal så vendes inn eller sendes i posten til en lokal fylke assistanse kontor.

Månedlige fordeler

Kvalifiserte husholdninger kan samle minst $ 2 til $ 16 for å bruke mot kjøp av mat. Maksimal månedlig kvote er på en glideskala, med $ 200 for en husholdning med ett til $ 1502 for en husholdning på 10. SNAP mottakere må ikke dele eller selge sine fordeler med medlemmer utenfor deres husstand.

Godkjente kjøp

SNAP deltakerne bruker en elektronisk fordeler Transfer Tilgangskort, som fungerer som en bank debetkort, å kjøpe dagligvarer. Klienter kan ikke kjøpe alkohol, tobakk, narkotika, skytevåpen, ammunisjon eller sprengstoff med sin EBT kortet. De i SNAP kan også miste sine privilegier hvis de kjøper mat på kreditt. Deltakerne funnet skyldig i å bryte en av disse reglene blir utestengt fra ytelser i 12 måneder for første overtredelse, 24 måneder for et annet lovbrudd og permanent for et tredje brudd. De som bryter reglene eller svindle også risikerer en bot på opp til $ 250.000 og opp til 20 år i fengsel, og / eller kan bli pålagt å betale tilbake SNAP ytelser.

Nutrition Education

De som kvalifisert for SNAP fordeler kan delta i Pennsylvania Nutrition Education Tracks program, utviklet for å hjelpe enkeltpersoner og familier å ta bedre ernæring valg. Finansiert av US Department of Agriculture Mat og ernæring Service, Tracks når ut til lav inntekt populasjoner gjennom bondens marked, helsestasjon, lav inntekt boligkomplekser og klasser. Læreplanen er fokusert på tre alders spor - voksen / senior, i skolealder og førskole.