Digidexo.com

Kan Vitamin C Hjelp med blære inkontinens?

Blære inkontinens er en irriterende, frustrerende, og tilstanden forstyrrer som rammer tusenvis av mennesker på daglig basis, avbryter livet, moro og daglige aktiviteter. Det er mange teorier og behandlinger tilgjengelig for å bidra til å motvirke og behandle blære inkontinens, inkludert vitamin C teori. Det er viktig å forstå de opplysningene om blære inkontinens og vitamin C, samt de andre behandlingstilbud, årsaker og livsstil endringer du kan gjøre for å håndtere dette frustrerende tilstand.

Bakgrunn

Blære inkontinens er manglende evne av blæren til å holde urin så vel som det burde. Noen ganger litt urinlekkasjer når et nys, latter, eller hoste oppstår, mens andre ganger folk ikke gjør det til resten rommet før det kommer. Symptomene på blære / urininkontinens er åpenbart tydelig så snart problemet starter, og inkluderer alt fra en liten lekkasje av urin til en full-blåst ulykke da et bad ikke er nådd i tid.

Årsaker

Vedvarende blære inkontinens kan være forårsaket av en rekke ting. Kvinner er mer sannsynlig enn menn for å lide av urininkontinens. Årsaker kan hysterektomi, graviditet / fødsel, alder endringer, forstørret prostata eller prostatakreft, blærekreft, hindringer, eller smertefull blære. I tillegg til disse årsakene, er det noen faktorer som vil øke sjansen for at du vil lide av blære inkontinens, som alder, kjønn, røyking, vekt, og flere sykdommer.

Vitamin C

Ideen om at vitamin C vil hjelpe blære inkontinens er basert på det faktum at infeksjoner av noe slag i urinveiene regionen vil irritere og komplisere urininkontinens. Vitamin C er kjent for å bidra til å holde infeksjoner, sykdommer, og sykdommer unna med sine medisinske fordeler, og derfor antas å hjelpe blære inkontinens bare i at det holder infeksjoner unna, redusere sjansene for problemet verre.

Atferds / livsstil endringer

Legen din kan foreslå noen av flere atferds eller endringer i livsstil å gjøre for å bidra til å håndtere blæren inkontinens. Disse endringene kan bidra til forstyrrelser av din tilstand i ditt daglige liv, og inkluderer å ta vare på urin regionen for å unngå irritasjon fra urin, noe som gjør en trygg og opplyst sti til badet for nighttime drifter, blæretrening, planlagt bad turer, og væske ledelse. Selv om disse er fine måter å hjelpe avtale med blære inkontinens, er de generelt mest effektiv når den kombineres med annen medisinsk behandling.

Medisinsk behandling

Bortsett fra måter å bare forholde seg til blæren inkontinens, kan medisinske behandlinger også iverksettes for å bidra til å forbedre og / eller kvitte seg med denne tilstanden. Disse inkluderer en rekke ting, som fysioterapi (bekkenbunnstrening), flere medisiner, medisinsk utstyr som for eksempel pessar og urinrør inserts, kirurgi, urininkontinensbind, eller kateter. Ikke alle av disse behandlingene kan være nødvendig hvis din sak av inkontinens er ikke alvorlig nok til å rettferdiggjøre dem. Snakke med legen din vil hjelpe med å gjøre disse valgene.