Digidexo.com

Hjem rette for Tette tårekanalene

Ifølge Mayo Clinic, er en blokkert rive duct forårsaket av en hindring - enten delvis eller fullstendig - av rive duct, noe som gjør tårene renne som de normalt ville. Personer med en blokkert rive duct vil ha en vassen og irritert øye fordi tårene ikke kan renne ned nesen og fordampe som de normalt ville. Mens øyet kan være sår, kan det være mer irriterende enn noe annet. Heldigvis er det en tilstand som lett kan behandles hjemme.

Agurker

Ifølge MamaHerb.com, er en agurk en effektiv måte å helbrede en tett tårekanal. Agurk er faktisk 90 prosent vann. Derfor fuktighet fra agurk bidrar til å kvitte seg rive duct av hva blokkerer den. Ved hjelp av en grønnsak peeler, løsner utsiden av agurk. Så hold agurk filler på den infiserte tårekanalen i 10 minutter. Gjenta dette tre ganger hver dag i en uke.

Warm Water

Vann er viktig å spyle ut rivekanalsystem, men det må bli anvendt på en måte som ikke vil skade øynene. Dette kan gjøres ved å dyppe en vaskeklut i en kopp varmt vann. Da gjelder kluten for øyet med tett tårekanal i 10 minutter. Med denne metoden, kan det ta opptil to uker for øyet å fullstendig helbrede. Siden det ikke er noen fare fra dette midlet, kan det gjøres flere ganger per dag.

Massasje

Ifølge Barnas Spesialist i San Diego, kan en enkel øye massasje bidra til å rense en blokkert rive duct. Siden den delen av rivekanalsystem som er tett normalt er nær bunnen hvor rivekanal avløp inn i nesen. Begynn på hjørnet av øyet som er nærmest nesen og bruke et lett trykk. Fingeren gli ned mot hjørnet av nesen og gjenta denne bevegelsen 10 ganger. Lett press kan løsne opp partikkelen som blokkerer rive duct og la tårene strømme fritt.