Digidexo.com

Hvordan kontrollere blodtrykket uten medisin

En person har høyt blodtrykk når hans målinger overstiger 120/80. Symptomer på høyt blodtrykk er hodepine, svimmelhet, kvalme og tåkesyn. Det bør legges merke til at personer har ofte ingen symptomer med høyt blodtrykk. Det blir ofte referert til som "the silent killer" på grunn av dette. Det finnes medisiner som effektivt kontrollere høyt blodtrykk. For folk som ønsker å ta en mer helhetlig eller naturlig tilnærming, vil følgende tips gi informasjon om hvordan å kontrollere høyt blodtrykk uten medisin.

Hvordan kontrollere blodtrykket uten medisin

Følg et hjerte-sunt kosthold. DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) dietten fungerer veldig bra for å kontrollere høyt blodtrykk. Denne dietten kombinerer lav-fett, hele korn og lav-sukret mat på en balansert konfigurasjon. Det sikrer at du spiser de riktige mengder kalium, magnesium og andre essensielle næringsstoffer som hjelper å opprettholde god blodtrykket. En kobling til kosthold er i Resources.

Tren regelmessig for å senke blodtrykket. Trene gjør hjertet sterkere. Og når hjertet er sterkere, det har ikke å jobbe så hardt. Dette resulterer i mindre press på blodårene og senker blodtrykket. Det kan ta opp til tre måneder for å se fullt utbytte av trening på blodtrykket, og effektene vil bare vare hvis du holder deg til en øvelse rutine.

Reduser stress og praktisere avslapping. Stress har ikke offisielt blitt koblet med høyt blodtrykk, men reduserer det har helsemessige fordeler som omfatter lavere blodtrykk.

Eliminer dårlige vaner. Slutte å røyke og bare drikke i moderate mengder. Røyking fører til innsnevring av arteriene, som igjen fører til mindre blodstrøm og høyt blodtrykk. Dette setter folk på høyere risiko for hjertesykdom, hjerneslag og hjerteinfarkt. Overdrevent alkoholforbruk fører til vektøkning, noe som påvirker blodtrykket. Redusere alkoholnivået har vist seg å senke blodtrykket opplesninger.

Sett deg selv og din helse først. Å kontrollere høyt blodtrykk, må du ta vare på deg selv. Riktig kosthold, mosjon, stress reduksjon og eliminere dårlige vaner vil resultere i lavere blodtrykksmålinger, men du må følge dem kontinuerlig. Tid ledelse er viktig for god helse. Planlegg dagen din til å inkludere øvelsen, tilberede måltider på forhånd, og tillate en viss tid hver dag for "meg" tid. Hvis du følger disse trinnene, vil du se lavere blodtrykksmålinger.

Hint

  • Dietter som er lav i sukker vil redusere triglyserider sammen med blodtrykk.
  • Rådfør deg med din lege før du begynner på diett eller treningsprogram.