Digidexo.com

Hvordan søke Dressing til en Wounded Leg

Det er nyttig å vite hvordan du skal bruke dressinger til en såret beinet når du, eller noen andre, blir skadet eller brent. Kanskje du kjenner noen som har diabetes, og du kan ha til å hjelpe ham med hans sår. Her er noen trinn for å følge når du søker dressing til en såret leg.

Bruksanvisning

•  Bestem hva slags sår det er og hva som var årsaken. Er det et åpent sår fra diabetes? En slitasje fra et fall? En brenne? Det er en annen måte å bryte brannsår i forhold til de andre sår.

Påfør saltvannsoppløsning eller vann. En brenne rengjøring med vann. Et sår forårsaket av diabetes er renset med saltløsning. For en slitasje, vil enten saltvann eller vann fungere. Du vil rengjøre såret området grundig, men ikke skrubb.

Påfør en medisinert krem foreskrevet av legen din. Dette vil bli brukt for diabetiske sår. Legen kan forskrive en medisinert krem ​​for en brent bein som har blemmer, men uten legens tillatelse, gjelder ikke noen krem ​​til et brannsår.

Pakk etappe med gasbind. Gasbind er et lett materiale som gjør at huden til å puste samt dekke såret. Vær forsiktig så du ikke å pakke det for hardt, fordi dette kan avskåret sirkulasjon. Gasbind er mest brukt for brannsår og skrubbsår. Det finnes ingen spesifikk måte å sette gasbind på bare sørg for at såret er dekket.

Wrap dressing over såret området når du arbeider med en diabetiker såret. Denne dressingen er en tyngre materiale og gir ekstra beskyttelse. Du kan bruke enten et ess bandasje eller legen vil anbefale en stivere bandasje avhengig av sirkulasjonen i beinet. Surr aldri for hardt eller for løst. Start innpakning fra bunnen av beinet til toppen avhengig av hvor stort såret er. Hvis wrap inneholder borrelås, pass på at borrelås ikke kommer i kontakt med huden, fordi det kunne trekke på hår eller deler av såret.

Tape dressing for å være sikker på at den forblir satt til du endrer den. Bruk tri-kutt førstehjelp tape. Du trenger bare nok av båndet for å vikle rundt benet der du avsluttet sjal.

Hint

  • Det kan være lurt å bruke vide klær over bandasjert såret, slik at materiale blir koblet til eller får inne i dressing.
  • Sørg for å se legen din for å finne ut hva medisinert kremer eller bandasjer til bruk.